Mooie kleding, snel geleverd!

Top Qualität,sehr schnelle Lieferung

Ich habe die Boutique in Noordwijk gefunden und war sofort hin und weg von der schönen Mode die sie anbieten. Deswegen bestelle ich mir sehr gerne hin und wieder ein Paar schöne Teile. Die Qualität ist sehr gut und die Schnitte sind einfach wunderbar.

Mooie winkel in Egmond

Wij Waren een paar dagen in Egmond,zoals wij wel vaker doen in die hoek,nu bleek dat er een nieuwe winkel geopend was in de winkelstraat,En ik moet zeggen wat een mooie winkel met kwaliteitskleding,En daarbij goed en aardig en Vakbekwaam personeel Kortom een zeer mooie winkel ibzmode,Een aanwinst voor Egmond in de winkelstraat. Groeten Wim En Liesbeth .

8,90 Euro Rücksendegebühr

Schuhe die dermaßen nach Chemie stinken und nicht nur billig aussehen, schlechteste Chinaware. Nicht tragbar. Dann noch 8,90 Euro für den Rückversand bezahlen müssen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie blouse, die ik al in een andere kleur had gekocht. En jullie maken waar wat erop de website staat, vandaag besteld de volgende dag in huis !!

Uitstekend!

Verschillende keren besteld, snelle bezorging, ziet er keurig uit. Ook bij retour sturen geen problemen. Je kan hier met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Schuhe sind trotz Größe 36 zu groß

Versuche sie zurückzuschicken,im Moment noch kein Erfolg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel tevreden over mijn aankoop

Mooie kleding , klopt met plaatje wat je ziet

• Wat vind je van onze winkels?

Mooie site.. altijd mooie kleding

Bestelling gaat heel makkelijk..snelle levering ..en retourproces ook uitstekend..alles wordt fijn afgehandelt.. hier slaag je altijd wel..en vaak mooie aanbiedingen..TOP site

Ich bin zufrieden

Die Lieferung war schnell, die verschiedenen Kleider sehr hübsch, wie auf dem Foto. Leider waren ein Unterrock und ein Kaftan, in der Farbe nicht wie abgebildet. Deshalb habe ich sie zurückgesandt, aber noch einmal in anderer Ausführung bestellt.

Très professionnels à tout point de vue . J adore

Pas de problème , il manquait un article et 1 semaine plustard il était là Bonnes infos pour les trakings

Netter Shop

Teilweise schöne Sachen, aber die Preise und vor allem die Portokosten sind definitiv zu hoch.....Bei meiner Bestellung einmal 6.95 € für eine hauchdünne Bluse in einer Plastiktüte, die kaum Gewicht hat und dann für die Rücksendung nochmal 8,95 €.

Quick and no fuss

Love the kaftan

Binnen 2 dagen in huis en ze is er blij mee

Super!!

Schnelle Lieferung, wunderschöne Kleidung. Werde dort wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Lekkie zauroczenie lekkoścką i kolorystyka ubrań.

Bardzo fajny sklep,produkty bardzo dobrej jakości,bawelna jakiej szukalam.Polecam wszystkim!

• Poleciłbyś nas? Tak

Schadstoffe & Kopfschmerzen

Bestellt Ibiza Feeling, erhalten schadstoffbelastete Kleider. Ich würde gerne wissen ob die Schadstoffe in der EU nach REACH-Verordnung zugelassen sind. Nun hoffe ich, dass ich schnellstmöglich die Gutschrift inkl Rücksendekosten erhalten.

PARFAITE

Je suis satisfaite du rapport qualité prix de cette boutique.L envoi et la reception du colis est rapide.Le service client est au top.Bref je recommande les yeux fermés

Bijna altijd geweldig

Door mijn locatie bestel ik online en heel soms is dan de pasvorm gewoon minder. De maatje S modellen geven het dan toch iets anders weer dan dat je het zelf aantrekt haha. Of heel soms is het materiaal, de dikte voornamelijk, anders dan verwacht. Maar dat ligt niet aan jullie op zich, meer het nadeel van online aankopen. Over het algemeen is door de collectie dit mijn favoriete online winkel.

Good experience

The purchase went as expected. Customer service has improved a lot since my last purchase. The items from this brand are very original and difficult to find from other brands at these prices.

Een hele fijne webshop.

Nadat ik een kaftanjurk besteld had was deze helaas, de maat niet op voorraad en moest ik wachten. Dat heeft zeker een tijdje geduurd tot ik dit bericht kreeg. We moeten je helaas informeren dat er een onverwachte fout is opgetreden bij de producent, waardoor de levering van Kaftan Jada Taupe niet mogelijk zal zijn tevens met excuses en dat ze het zelf ook herl vervelend vonden etc. Heel begrijpelijk. Dat was helaas heel jammer voor mij maar niets aan te doen en ook voor hun een onvermogen. Het was mogelijk om het bedrag naar mij terug te sturen of er waren ook andere opties. Daar heb ik gebruikt van gemaakt nl dezelfde kaftan in een andere kleur. Toen ik mijn mail verstuurde kreeg ik dezelfde dag een aardige mail terug dat het mogelijk was en dat ze mijn nieuwe bestelling dezelfde dag nog naar mij zouden toesturen. De andere dag heb ik het al ontvangen. Zo snel...en zo fijn. Helemaal naar mijn wens een prachtige kaftan, hele fijne stof om te dragen en krijg veel complimenten. Ik ben er super blij mee. Wat ik zo waardeer aan Ibizamode.nl is de communicatie. Na elke mail kreeg ik een vriendelijke mail terug om mij op de hoogte te houden etc. Dat was niet één keer maar verschillende keren. Dus alles met elkaar heb ik met dit mooie bedrijf een hele fijne en goede ervaring gehad. Vooral de aardige en vriendelijke mails daar was ik erg content mee en gaf mij veel vertrouwen. Ik bestel vast nog een keer bij Ibizamode.nl want ze hebben prachtige produkten en bijzondere mooie mode en heel klantvriendelijk...zo belangrijk. Iedereen van Ibizamode.nl waar ik contact mee heb gehad dankjulliewel.

Alles perfekt bin begeistert

Schöne Mode. Am besten finde ich, dass die Länge, Brustumfang und der Hüftumfang angegeben ist. So kann man super einschätzen, ob die Kleidung passt. Gerade weil ich aus Deutschland bestelle und Retouren sehr teuer sind. Auch die Lieferzeit ist super schnell. Einmal musste ich etwas zurückschicken und bekam den Betrag zuverlässig erstattet. Bin begeistert von Euch. Und im Juni diesen Jahres war ich in einem Laden bei Euch, weil ich unbedingt mal hinwollte. So schön.

Unfassbar schlechte Qualität zu Premiumpreisen

Der auf den Bildern im Webshop super soft fallende, lässige Kimono mit hochwertiger High-End Bedruckung an den Säumen ist bei mir als harter, grober, schlecht genähter Jutesack mit ungleichmäßig angebrachten billigen Bügelbildern angekommen. Ich bin absolut schockiert und fühle mich total gescamt. Sowas ist mir wirklich noch nicht passiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie site en snelle levering, helemaal top

Heel veel keus, goede site en snelle nette levering.

Zonnige mode

Origineel! Heb aanbevolen aan mijn vriendinnen, die alsnog bestellingen plaatsen. Ook zij zijn superblij!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...