Mooie kleding en perfecte afhandeling van de bestellingen .
Hi Sabine, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Top behoeft geen omschrijving!
Hi Trudi, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Super service mooie kleding snelle levering
Hi Marga, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Goed geholpen in de winkel en online
Hi Wieger, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Allés prima.juist 1 keer voor een kleed cafta 2 of 3 jaar geleden stop heel fijn en (déchirures) tissus très fragile Dommage car le modèle de cette robe est top
Bonjour Mireille, Merci beaucoup pour votre belle critique. Nous sommes ravis de lire que vous êtes si enthousiaste à propos de nos vêtements et de notre service. C'est pour cela que nous faisons ce métier. Profitez bien de votre achat et à bientôt dans notre boutique 'Ibiza Shop'. Cordialement, Team IBZ-Mode
Snelle levering goede kwaliteit stof
Hi Nancy, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Top kwaliteit! Snel bezorgd. Ben superblij met mijn spullen ,gewoon net als op de fotoos!
Hi Anna, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Ik ben er gewoon blij mee :)
Hi Anita, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
alleerst, jullie site is superleuk om te kijken, de zonnestralen lachen je tegemoet,zon zee enjullie super leuke collectie,zeker ook voor de home spulletjes,ben echt wel fan.te leuk beetje minder leuk soms valt t toch anders uit als je verwacht,dan staat er bv valt ruim, maar als je dan thuis ook gaat passen zit t van boven strak, dat is jammer, een begrijp dat t soms ook lastig is, tja retourtje sturen is zo weer bijna 7 euro dan wil ik ook nog graag dit ter sprake brengen, wat ik mis jaaaren heb ik de bestelling echt als een kadootje thuis gekregen,suuper gezellig leuk ingepakt,en toen vaak met een kortingskaart erbij, welke ik dan ook al lang mis nu lijkt t of de sunshine,zo in de zak word gepropt, jammer duss ja helaas klein wolkje,ha ha
Hi 'Ibiza Lover, Super bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Dank ook voor je opmerkingen. Juist jullie feed back helpt ons om IBZ-Mode naar een hoger niveau te liften. Wist je overigens dat als je naar beneden scrollt in de omschrijving bij een artikel je de afmetingen per maat vindt van het kledingstuk. Deze zou je kunnen vergelijken met je eigen kleding om een zo goed mogelijk beeld te krijgen hoe de maat valt. Overigens bij klachten betalen wij de verzendkosten voor de retour en de verzending van het opnieuw te bestellen item. Bij een retournering van een volledige bestelling worden ook de verzendkosten aan je terugbetaald. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Zeer mooie collectie. Duidelijke beschrijving van stof en maten. snelle levering.
Hi Vivi, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Mooie jurken, maar de kwaliteit valt tegen. Het materiaal is erg dun, waardoor een onderjurkje nodig is. Gelukkig met korting gekocht, want de normale prijs van €100 vind ik ze niet waard.
Hi Dorota, Super bedankt voor je review. We gaan je opmerking zeker meenemen in onze volgende collecties. Tip: In onze webshop hebben we mooie onderjurkjes in diverse kleuren die perfect te combineren zijn met deze dunne, soms ietwat doorschijnende materialen. Liefs, Team IBZ-Mode
Absolutely love the kimonos and tops I ordered from Ibizamode. I was waiting all summer to purchase them and used the late summer offers to buy them. Luckily the weather is still great here in Germany and I can keep the summer feeling going. I purchased xs/s this time as the lengths are long for my 165cm and they fit perfectly.
Hi Hannah, Vielen Dank für deine schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und unserem Service so begeistert bist. Das ist es, wofür wir es tun. Viel Spaß mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”. Liebe Grüße, Team IBZ-Mode
Steeds tevreden over mijn aankopen
Hi Sophie, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Snelle levering mooie kleding
Hi Sylvia, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Kleding volledig mijn stijl. Makkelijk online te bestellen,info bij artikels duidelijk. Vlugge bezorging,dag na bestelling in de bus.
Hi Kathleen, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Klantvriendelijk... meedenkend, snelle reactie
Hi Caroline, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Koop regelmatig via de webshop. De kleding vind ik superrr. De service een 10(laatst iets gekocht met korting op een artikel was de korting niet verrekend,kreeg het verschil terug gestort)
Hi Jolanda, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Perfekt
Hi Brigitta, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Zoals omschreven, zeer tevreden over bestelling en de verzendkosten!
Hi Veerle, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Zeer tevreden over mijn aankoop. Mooie boho kleding. Juiste maten...
Hi Franca, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Snel geleverd, en mooie kwaliteit
Hi Gaby, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Altijd zo veel leuke dingen
Hi Marianne, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Niet alles maar veel kleding is te doorschijnend. Dat vind ik wel jammer. Voor mij is het dan door bepaalde redenen vaak niet draagbaar
Hi Yvonne, Super bedankt voor je mooie review. We gaan je opmerking zeker meenemen in onze volgende collecties. Tip: In onze webshop hebben we mooie onderjurkjes in diverse kleuren die perfect te combineren zijn met deze dunne, soms ietwat doorschijnende materialen. Liefs, Team IBZ-Mode
Hele leuke kleding, maten willen nog wel eens verschillen. Maar fijn dat er ook winkels zijn waar je kan retourneren of evt. omruilen. Jammer dat er in Den Haag geen winkel is.
Hi Ibiza-lover, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Ik had online twee jurken besteld, ze waren prachtig maar niet voor mij, ze waren te doorzichtig. Ik wilde toch zelf naar de winkel en ben uiteindelijk naar de winkel in 's-hertogenbosch geweest. Daar heb ik twee andere hele mooie jurken gekocht en werd heel erg vriendelijk geholpen. Het is een prachtige winkel met hele mooie ibiza spullen en kleding echt een aanrader!
Hi Esther, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...