Echte kwaliteitsvolle ibiza kledij

Ik was zo enorm blij met mijn bestelling. Ik had een kleedje, ibizazak en ketting besteld. Ik kreeg instant summervibes,vooral " ibizavibes".ook de Moost wanted collectie is kwaliteitsvol en mooi. Ik kan het echt iedereen aanraden en natuurlijk ga ik deze dragen in Ibiza. Mocht je Curacao bezoeken, zeker ook de winkel van ibizamode bezoeken. Zeker en vast een echte aanrader!

parfaite

livraison très rapide et qualité des produits

• Que pensez-vous de nos produits ?
  • Que pensez-vous de nos magasins ?
  • Que pensez-vous de notre site web ? Que pensez-vous de nos magasins ?

Preis-/Leistung stimmt nicht, gesamte Lieferung zurück gesandt, aber nur ein kleiner Teil erstattet

Das Preis-/Leistungsverhältnis der Produkte stimmte nicht, die Färbung war teilweise nicht gut, teilweise das Material und teilweise auch die Verarbeitung nicht. Daher wurden alle Produkte zurückgesandt. Damit fing der Ärger an: Über die Website konnte die Rücksendung nicht beauftragt werden, da die Seite zu langsam ist. Kundendienst angerufen, Rücksendeetikett für die Lieferungen erhalten. Dann irgendwann eine Nachricht erhalten, ich bekäme meine Rückerstattung, sobald die Retoure eingegangen sei. Tracking ergab, dass die Retoure bereits eingegangen war. Kurz darauf kam eine Teilerstattung über Paypal, die nur 15 % des Gesamtbetrags umfasste. Nun hoffe ich, dass ich den Rest noch irgendwie über Paypal zurück erhalte. Ich kann nur raten: Finger weg von diesem Unternehmen.

• Wat vind je van onze website?

Mooie kleding en betrouwbaar bedrijf

Mooie jurken besteld. Contact met de klantenservice was prettig en je krijgt snel antwoord. Wat ik heel fijn vond, was dat ik het geld van mijn retour snel op mijn rekening had staan. Wel jammer (maar wel begrijpelijk) dat je €6,95 retourkosten hebt.

• Wat vind je van onze website?

Super service en leuke kleding en accessoires

Al jaren hou ik van dit merk het is trendy maar toch toegankelijk voor iedereen! De pasvorm staat altijd goed omschreven en als het dan (soms) eens niet goed is omdat m’n eigen verwachtingen anders waren is ruilen geen probleem! Omdat je verzendkosten betaald voor retour denk je er goed over na ( goed voor milieu) Ga zo door!

Super schnelle Lieferung

Die Qualität und der Kundenservice (falsche Größe bestellt) war schnelle und unkompliziert. Jeder Zeit wieder.

Top ibizamode

Leuke website, snelle service. Klantvriendelijk en meedenken. Helaas was mijn jurk uitverkocht maar ik zal snel weer kikken op de site voor leuke jurken. ;-)

Snelle en fijne levering,

Producten zoals op de afbeeldingen. Wijkt maar zelden af. Dus z lden retour. Wat je koopt, krijg je. Helaas nooit in jullie winkels geweest. Te ver weg.

Gezellige winkel.Goede service

Bij retour brengen van online bestelling in de winkel erg vriendelijk geholpen. Meteen 2 nieuwe items aangeschaft. Ik kan er de hele dag vertoeven. Zo ontzettende leuke kleding en de kleuren……… daar wordt je zonnig blij van.

Natuurlijke kleuren ,fijne stoffen

Draag het graag !!

• Wat vind je van onze website?

Er was iets misgelopen met de distributie , maar ze hebben het correct opgelost

• Wat vind je van onze website?

Als de zomerzon in de winter!! ❄️☀️❄️

Het interieur van de winkel, de warmte van medewerkers en de kleding zorgen iedere keer voor een gevoel alsof ik op mijn favoriete eiland ben!!

• Wat vind je van onze website?

Sehr schnelle Lieferung, Artikel wie abgebildet.

Sehr schnelle Lieferung, Artikel wie abgebildet. Sehr zu empfehlen.

Super snel geleverd

Vrijdag besteld en zaterdag bezorgd Heel blij mee

• Wat vind je van onze website?

Mooi tuniek...en een snelle levering. Mooi op tijd binnen voor mijn zon vakantie

Alles suuuper

Immer gern in Noordwijk Hoofstraat, im Outlet bei Delft und Online, mein Stil, bekomm ich in Deutschland nicht, bitte weiter so. Birgit

Fijne service

Super hochwertige wunderschöne Artikel

Alles unkompliziert

• Was halten Sie von unserer Website?

super mooie sweaters gekocht!

maatvoering perfect! levering naar spanje gaat ook dikke prima!

• Wat vind je van onze website?

Kleding is super , verzenden en terugsturen hoop centen

De kleding is erg leuk maar verzenden en dan ( helaas) terugsturen kost samen €13, 90 en dan heb je niks

Prachtig

Niets dan lof. Snelle levering, prachtige materialen en voor een redelijke prijs. Het was mijn eerste bestelling maar er zullen er zeker meer volgen. Heel blij mee!

Super!!!

Leuke kleding, prima sevice, snelle levering ben in de winkel in Den Bosch geweest en ben daar heel vriendelijk geholpen. Dus dik 5 sterren.

• Wat vind je van onze website?

Immer wieder eine tolle Auswahl !

Die Mode ist ausgefallen die Qualität ist klasse !!!Man wird darauf angesprochen !

Netjes en goede communicatie

wat hebben ze toch heerlijke kleding! Alleen bij ruilen ivm verkeerde maat krijg je 2 x portokosten

• Wat vind je van onze website?

Prachtige top voor een schoondochter

Helaas moet Marie Lou nog even wachten, ze woont op Bonaire. Maar het fijne is, ze kan het het hele jaar doordragen

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...