Dat is heel mooi model

Geweldig!

Leuke en gezellige dames in Egmond aan Zee! Echt een feestje om daar in de winkel te shoppen. Tijdens het passen werd ik leuk gestyled en uiteindelijk met tips en een grote tas vol kleding en schoenen ben ik super blij de winkel uit gegaan. Ik kom graag weer terug!

Goede ervaring

Leuke streepjesbroek besteld, model valt goed op maat. Snelle verzending.

Tevreden

Zeer goed geholpen leuke kleding

Perfekt

Tevreden. Mooie jurk!

super snelle levering

Hele leuke top besteld, mooie kwaliteit, snel in huis ik ben er heel blij mee.

• Wat vind je van onze winkels?

Deze bestelling is prima geregeld.

Jammer dat achteraf betalen niet meer mogelijk is. In het verleden vaker wat besteld, altijd netjes betaald. Ben nu veel meer terughoudend met bestellen.

Absolutely number 1 favorite

Inmiddels al jarenlang trouwens fan van Ibiza Mode. Heerlijke materialen en seizoen op seizoen weer te gekke BoHo looks. Fijne klantenservice ook. Goede, snelle communicatie, klantvriendelijk en probleemoplossend. Kortom customer care zoals customer care hoort te zijn.

• Wat vind je van onze winkels?

De jurk die ik online heb besteld was boven verwachting van uitstekende kwaliteit. Omdat ik de klantenservice niet nodig heb gehad geef ik 5 sterren!

Top!!

Goede kwaliteit. Snelle verzending. Goede website

• Wat vind je van onze winkels?

Snelle levering en mooie kleding, helemaal top!

• Wat vind je van onze winkels?

Hele leuke,hippe kleding.Helaas vind ik de kwaliteit iets minder worden

Ik koop al jaren hele leuke kleding bij jullie. Ik moet wel toegeven dat ik de kwaliteit iets minder vindt worden .Jaszakken van een jas snel kapot,zwarte kleding die snel kleur verliest en laatst een hele leuke set gekocht maar door het zitten verloor de broek het model bij de knieën.Vooral de kleding met stretch heeft hier last van.

• Wat vind je van onze winkels?

Duidelijke site en snelle levering

• Wat vind je van onze winkels?

Lekker luchtig en goede kwaliteit

• Wat vind je van onze winkels?

Super mooie en fijne winkel.

Heel leuk personeel,heel klant vriendelijk,kijkt echt met je mee. En je krijgt een heerlijk bakje koffie, top.

• Wat vind je van onze winkels?

Hele mooie jurken, goede kwaliteit en snelle service.

• Wat vind je van onze winkels?

Prima service voor mooie boho stukken!

Leuke spullen besteld en supersnel geleverd. 1 stuk retour helaas, al de rest gehouden: mooi en kwaliteit lijkt goed!

• Wat vind je van onze winkels?

Super mooi, maar ook duur

Ik zou veel meer willen kopen maar t is veel te duur

Mooie kwaliteit en snel

Mooie, goede kleding. En de bestelling is super snel geleverd. Enige 'dingetje'? Ik zou heel graag een groter aanbod herenkleding willen...

• Wat vind je van onze winkels?

Onverwachts mooie items gescoord!

Vriendelijk, spontaan , gastvrij ontvangen!

Mooie jurk snel geleverd

Jurk besteld de volgende dag in huis. Maat en kwalitteis heel goed!

Geweldige shop ervaring!

Dit mag gezegd worden!! Hier wordt je tenminste gezien! Klant is koning en met recht. Ze geven je echt aandacht en goede adviezen. Kunnen hoop winkels van leren

• Wat vind je van onze winkels?

Leuke kleding en snelle service

Gezellige zomerse Ibiza website waardoor je direct zin hebt in de zomer! Ik ben nog nooit in jullie winkels geweest dus heb de beoordeling neutraal gehouden (3sterren)

• Wat vind je van onze winkels?

Ich war noch nicht dort, allerdings macht es auf den Fotos einen sehr guten Eindruck

Ich habe nur die beste Erfahrung gemacht, vor allem mit der Marke Isla Ibiza. Super Design!

• Wat vind je van onze winkels?

Prachtige kleding, wel erg duur

Ik vind het echt leuke kleding, maar de prijs kwaliteit verhouding klopt niet helemaal. Erg duur voor niet eens hele goede kwaliteit.

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...