???

Hallo IBZmode…..Warum habe ich 83,97 Euro für das Kleid bezahlt? Am Kleid hing ein Preisschild mit 48 Euro! Ansonsten gefällt mir das Kleid sehr gut. Viele Grüße, Anne Alewell

Goede afhandeling

Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling

Alles top

• Wat vind je van onze website?

Wat een super snelle levering en geen problemen met eventuele retouren.

Mooie kleding

Goede service Mooi verpakt

• Wat vind je van onze website?

Leuke kleding en snelle bezorging

It's a whole vibe!

Mooie kleding van stoffen die lang mee gaan. Ennn fijne medewerkers die met je meedenken. Kan er heerlijk winkelen... Mis alleen nog afterpay opties!!

• Wat vind je van onze website?

Altijd netjes verpakt en snelle levering

Mijn favo zaak!

Ik ben echt dol op het sfeertje van Ibiza Mode. Al vele jaren trouw fan! Elk jaar koop ik graag weer nieuwe items die ik vol liefde draag. Het is altijd supersnel geleverd en ze hebben ook nog eens een hele goede klantenservice. Blij! :)

• Wat vind je van onze website?

Bij Ibiza mode vind ik altijd de mooiste Ibiza boho items.

Altijd heel veel keuze in kleding, schoenen en accessoires. En ook verkrijgbaar in wat grotere maten. Waar ik erg blij mee ben. Allerlei prijsklassen. Altijd is de kleding van uitstekende kwaliteit. Echt de winkel om de bohemian vibe te shoppen.

Heel blij met mijn jurk

Denken mee

Fijne contacten ook in winkel

Love it!!

Voor 't eerst besteld, super mooie slippers, sandalen, en bohemian kleding, echt geweldig!! Direct extra bestelling geplaatst, nu ook nog sale, love it!

• Wat vind je van onze website?

My favorite shop of all time !

Always a pleasure, wonderful pieces, love it !

• Wat vind je van onze website?

Eccezionale. Continuerò a servirmi da Ibizamode.

Merce di ottima qualità e modelli meravigliosi. Sempre all'avanguardia con la moda. Servizio celere e preciso. Tutto confezionato con tanta cura. Veramente un ottimo negozio online. Lo consiglio vivamente a tutti.

Jurk en blouse

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en past goed, al heb ik wel een maat groter besteld

• Wat vind je van onze website?

Altijd correct en mooie items

Vanaf het begin klant van Ibizamode.nl. Zowel winkels als website en klantensercive mooi, duidelijk en correct.

• Wat vind je van onze website?

Wat een leuke kleren en van hele goeie kwaliteit

Heel blij met mijn leuke kleren en heel snel bezorgd.

Mijn favoriete winkel gevonden

Ik zocht naar Ibiza stijl kleding en heb jullie gevonden. Ben zo blij met jullie! Hele leuke kleding, precies mijn stijl. Hele snelle bezorging ook. Ik ben fan van jullie.

• Wat vind je van onze website?

Heerlijke kleding, evt retour snel afgehandeld

Zowel de winkel (in Den Bosch) als de online shop zijn heerlijk om te shoppen. Lekkere Ibiza-vibe. Love it!

Sehr schöne Auswahl

Ich habe jetzt zum 2. Mal bestellt und bin, was die Größenangaben angeht, wieder etwas enttäuscht. Habe extra nachgemessen und der Kimono entspricht nicht den Maßen, die auf der Webside angegeben sind. Daher geht er zurück. Das Kleid ist sehr schön und passt auch super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was halten Sie von unseren Produkten?
  • Was halten Sie von unseren Geschäften?
  • Was halten Sie von unserer Website?

Betrouwbaar en kwaliteit

Ik draag al jaren kleding van ibizamode.nl en heb alleen maar goede ervaringen: de foto's kloppen met de werkelijkheid, kleding gaat jarenlang mee, beschrijvingen kloppen, heb je weinig te besteden kijk dan bij "sale", in je account vind je alles terug ook je retourmeldingen dat is heel handig. De winkels zelf zijn prachtig ingericht, je kunt er zitten en heel vriendelijk personeel.

• Wat vind je van onze website?

super snelle bezorging met liefde ingepakt

kleding keurig opgevouwen, heel verzorgd mrt extra papier ertussen, bezorging meestal de volgende dag al, fijn dat je kan kiezen tussen dhl of postnl

Een zonnige ibizasfeer

Zowel in de winkel als on line vriendelijke en goede service!

Mooie artikelen

Een uitstekende service ! Snel in huis als je hebt besteld Top !!!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...