Ich habe meine Ware bestellt Ende März...das letzte Teil soll angeblich morgen kommen...nach meiner Zahlung vor ca 4 Wochen...aber nur weil ich mich beschwert habe...tolle Klamotten...aber der Service unter aller.... bin wahnsinnig enttäuscht...du musst in Vorkasse gehen obwohl deine Ware noch nicht angekommen ist...und du musst selbst agieren... sonst kommt von Ibizamide keine Reaktion
Hallo 'Ibiza-Lover', Vielen Dank für deine Bewertung. Es tut uns sehr leid zu lesen, dass du so enttäuscht bist, was die Lieferung deiner Bestellung und die lange Wartezeit angeht. Wir können dich vollkommen verstehen und es ist absolut nicht unsere Absicht, dir das Gefühl zu geben, nicht gehört oder ernst genommen zu werden. In dieser Saison hatten wir mit Problemen bei der Produktion und Lieferung zu kämpfen, wodurch einige Vorbestellungen länger auf sich warten ließen als gewohnt. Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür. Wir hoffen natürlich von ganzem Herzen, dich in Zukunft wieder in unserem „Ibiza-Shop“ begrüßen zu dürfen, und möchten dir bis dahin gerne einen attraktiven Rabattcode anbieten, den du bei deiner nächsten Bestellung einlösen kannst. Wenn du uns dazu eine kurze E-Mail schickst, erhältst du den Code umgehend von uns. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Des vêtements chic et de belle fabrication. Bel effet bohème. Livraison suivie. Un site que je recommande chaleureusement !
Bonjour Muriel, Un grand merci pour ton superbe avis. Nous sommes ravis de lire que tu es si enthousiaste à propos de nos vêtements et/ou de notre service. C'est pour cela que nous faisons ce métier. Profite bien de ton achat et à très bientôt dans notre « Ibiza Shop ». Amicalement, Team Brands of Ibiza
Ik heb maxi jurk gekocht. Geweldig om te dragen, licht, soepel, fijn stof, ik heb chronische pijnen en fibromalayie en artrose .. ideaal voor zomer... wauw....
Hi Pia, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
De service en marketing krijgen een 10. Echter, na meerdere bestellingen heb ik besloten dat deze kleding niet aan mijn kwaliteitsstandaard voldoet. De kleding valt heel klein, de stoffen zijn hard en de kwaliteit is matig. Jammer!
Hi Stephanie, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze service. Hier doen we het voor. Super jammer dat voor nu de collectie niet helemaal aansluit op je wensen maar wie weet dat er in de toekomst wel een heel fijn 'Ibiza- pareltje', op je ligt te wachten. Liefs, Team Brands of Ibiza
Super fijne winkel met een mooie unieke Ibiza stijl kledingcollectie. De kwaliteit is goed, levering snel en de service vriendelijk. Je voelt echt de Ibiza vibes, zowel online als in de winkel. Zeker een aanrader voor wie houdt van bohemian mode en originele outfits!”
Hi Jacqueline, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Altijd snel geleverd. Mooie items. Goede kwaliteit. Denk nog altijd terug aan de mega gezellige en topavond van de Ibiza kleding party thuis. Draag Ibiza Mode een warm hart toe. Liefs, Ellis.
Hi Ellis, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Snelle service fijne site super mooie kleding.
Hi Edith, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik deed de bestelling van mijn laarzen , die werden meteen verstuurd . Zijn ook goed aangekomen met wat vertraging natuurlijk maar dat is de schuld van Post.nl .
Hi Marion, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik bestel en betaal 2stuks om samen te dragen. Een halve bestelling wordt onmiddellijk opgestuurd. Het 2de stuk blijft uit. Je moet dan zelf 3 x mailen. Telkens wordt er gezegd ‘de teller’ op de website in het oog te houden. Na 1,5 maand wordt die teller telkens herzet, staat uiteindelijk op nul….niets wordt opgestuurd. Terug een mailtje gestuurd…. Er wordt dan vriendelijk gezegd ‘Sorry, de teller staat terug op 21 dagen’!? Met flauwe excuses de klant afwimpelen is een bestelling en de klant niet serieus nemen. Zet producten die je niet kan leveren dan niet in de webshop. Jullie houden klanten voor de gek. Geen reclame dus voor deze manier van zakendoen :-(( en klantvriendelijkheid.:-(( en flauwe excuses :-((
Hi 'Ibiza-Lover', Dank voor je review. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent met betrekking tot de levering van je bestelling en het lange wachten hierop. We begrijpen je helemaal hierin en het is absoluut niet de bedoeling om je met een gevoel achter te laten niet gehoord te worden of serieus te worden genomen. Dit seizoen hebben we te maken gehad met pech in productie en levering waardoor sommige pre-orders langer op zich hebben laten wachten dan normaal gewend. Onze oprechte excuses hiervoor. We hopen natuurlijk van harte om je toch nog eens in de toekomst te mogen verwelkomen in onze 'Ibiza-Shop' en willen je graag voor dat moment een leuke kortingscode aanbieden die je voor een volgende bestelling mag gebruiken. Als je ons hiervoor een kort mailtje stuurt, dan ontvang je direct de code van ons. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik heb online een set besteld, deze was te klein en ik kon in de winkel in Egmond aan Zee deze omruilen en ben super lief en goed geholpen en meteen weer wat besteld!
Hi Merel, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Heel blij met de kleding die ik heb besteld! Meteen gepast en het is precies zoals ik had verwacht. De levering was ook heel snel.
Hi Monique, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ontzettend goed en eerlijk geholpen in winkel in Den Bosch. Eerlijke mening en geen opdringerige verkoopster. Ook nabestellen ontzettend snel geregeld en ontvangen thuis!Top!
Hi Stephanie, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Verkeerde mand opgestuurd en reageren niet op mail. Nu op eigen kosten hun verkeerde artikel terugsturen. Niet netjes
Hi Esmeralda, Dank voor je review. Wat ontzettend jammer dat je zo teleurgesteld bent. Ik heb het even nagekeken en zie dat er binnen 1 dag op jouw mail is gereageerd. Mogelijk is deze niet goed bij je aangekomen of in de spam terecht gekomen. Uiteraard betalen wij dit soort retouren. We nemen contact met je op via de mail om alles netjes op te lossen. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik had op moederdag een bestelling gedaan, even later zag ik op de mail de moederdagkorting, FORYOU10. Toen had ik al besteld en betaald. Gelijk een mail verstuurd met vriendelijk verzoek dit alsnog te verrekenen, het betreft toch €14,00. Wordt helaas niet op gereageerd, jammer.
Hi Irma, Super bedankt voor je mooie review. Natuurlijk gaan we je de gemiste Moederdag korting terugbetalen. Door de seizoen drukte kan het zijn dat een mail soms iets langer op zicht laat wachten dan gewend maar we zijn je dan absoluut niet vergeten hoor. We gaan het direct voor je in orde maken zodat je alsnog kunt profiteren van deze leuke actie. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Wij waren in Egmond om een jurk te zoeken voor de bruiloft van mijn broertje en sinds het krijgen van kinderen is er veel veranderd. De dames in de winkel hebben mij zo liefdevol geholpen en gekeken naar wat zou staan en vooral ook waar ik mij prettig in zou voelen. Ik heb de hele bruiloft complimenten gekregen over hoe goed de jurk bij mij past en voelde mij prachtig. Heel erg bedankt voor de rust, het aanbod en advies.
Hi Sietske, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik was gelijk verkocht toen ik de kaftan zag. Kan niet wachten om het te dragen in Spanje.
Hi Tina, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik ben erg goed geholpen in deze winkel. Het was fijn om te kunnen passen, dat maakt zeker uit bij de keuze van je maat.
Hi Marja, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Mooie jurk besteld die geweldig zit en van mooi materiaal is gemaakt voor een zacht prijsje
Hi Leontine, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ibzmode geeft een leuke stijl die niet iedereen heeft. Wel zijn niet alle producten optimaal. Wedges gekocht en na 1 dag erop lopen is de band al losgelaten en is product in prullenbak geland. Echter is dit eerste keer dus rest van producten zijn wel van voldoende kwaliteit.
Hi Ellie, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Laat het betreft de wedges een volgende keer graag even weten via de mail dan zorgen we uiteraard voor een gepaste oplossing. Het is zeker niet de bedoeling dat de slipper al zo snel kapot gaat. Onze oprechte excuses hiervoor. Veel plezier van je de rest van de aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Mijn nichtje en ik hebben een paar gezellige uurtjes gehad bij ibzmode in Egmond aan Zee. We stapten zomaar even binnen en gingen uiteindelijk met een tas vol kleding weer naar buiten. Leuke medewerkers, goede sfeer en mooie kleding. Wat wil je nog meer :-)
Hi Maureen, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Snelle levering!
Hi Tineke, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Extrem minderwertiger Stoff
Hallo Kalina, Vielen Dank für deine Bewertung. Es tut uns sehr leid zu lesen, dass die Qualität nicht deinen Erwartungen entsprochen hat. Bitte teile uns dies beim nächsten Mal per E-Mail mit, damit wir gemeinsam nach einer Lösung suchen können, die deinen Wünschen besser entspricht, und das Problem auf angemessene Weise für dich lösen können. Trotzdem hoffen wir, dich bald wieder in unserem „Ibiza-Shop“ begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Verzending top Kleding top Ibiza mode super top
Hi Janny, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Gute Qualität, Preis Leistung stimmt. Und sehr schöne Styles, so macht der Sommer Spass.
Top! Alles correct
Hi Anita, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...