Ik ga heel graag naar de winkel in Den Bosch het personeel is super heel vriendelijk en behulpzaam de winkel ziet er gezellig uit en de kleren zijn super mooi ik kan wel zeggen het is de mooiste winkel van Den Bosch
The order arrived quickly, well packaged and in perfect condition. Very satisfied!
De bestelling en levering ging vlot. De artikelen zijn mooi.Ik ben zeer tevreden .
I haven't got my packet and I found nothing with tracking code. Maybe packet is still on the way.
Ik vind de kleding echt prachtig, onwijs mooi, echter wel extreem duur als je ziet hoe super dun de stof is. Echt extreem doorschijnend. Maar desalniettemin echt mooi en blij mee Gelukkig sale anders zou ik t nooit kunnen betalen. Let op bij grote borsten valt t echt anders de lijnen vd jurk en tuniekjes zijn op de site onder de borst maar bij mij echt over de borst heen.
Snelle levering Mooie kwaliteit
Ik moest 7 euro betalen om te ontvangen Plus €7 om retour te sturen ! Kost mij 14 euro en heb helemaal niets
Hi Bea, Dank voor je review. Bij een order onder de € 100,00 betaal je inderdaad verzendkosten. Echter komt de volledige bestelling retour dan wordt naast het aankoopbedrag ook de verzendkosten aan je terugbetaald. Liefs, Team IBZ-Mode
Ik volg Ibizamode al vanaf het begin en zo nu en dan gun ik een setje leuke kleding. Deze keer heb ik mezelf compleet laten gaan en vorige week werd er een flinke lading leuke blouses en tops bezorgd. Tijdens het uitpakken is het al een feest. Ik dacht nog tijdens het uitpakken: ik hou niet alles hoor.. gewoon passen en dan kies ik enkele stukken uit en de rest vraag ik retour voor aan. Ik kon niet kiezen.. heb alles gehouden ;)
Hi Ibiza-lover, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Hou er zo van. Alleen jammer sommige dingen vallen erg klein. Verder geweldig
Hi Belinda, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Gemakkelijk online besteld , alles goed op te volgen en levering heel vlug ontvangen.
Hi Bianca, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Hi Lidia, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Alles perfekt, ich bin sehr zufrieden
Hallo Heike, Vielen Dank für deine schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und unserem Service so begeistert bist. Das ist es, wofür wir es tun. Viel Spaß mit deinem Einkauf und bis bald in unserem 'Ibiza Shop'. Liebe Grüße, Team IBZ-Mode
Ich bin begeistert
Hallo Angelika, Vielen Dank für deine schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und unserem Service so begeistert bist. Das ist es, wofür wir es tun. Viel Spaß mit deinem Einkauf und bis bald in unserem 'Ibiza Shop'. Liebe Grüße, Team IBZ-Mode
Mooie Bohemian kleding met mooie kleuren. Snelle levering door vervoerder.
Hi Barbara, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Heerlijk online struinen door de uitgebreide collectie, maar kom ook graag in de winkel in Noordwijk en op Curaçao. Ik ben vooral fan van de lange zomerjurken en de prachtige accessoires voor op mijn balkon. Instant summervibes!
Hi Ingrid, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Hele mooie artikelen en goede en snelle service.
Altijd mooie kleding
Hi Petra, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Altijd een snelle en correcte levering. Artikelen zijn zoals omschreven op website. Soms kan wel de kleur ietsjes afwijken van de foto. Maar verder een goede service en mooie kleding.
Hi Wendy, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
In de winkels Egmond en Hertogenbosch wordt he geel goed geholpen en goed geadviseerd, dat us heel belangrijk geen druk dit erachter met verkopen en wegwezen. Online ging ook prima, jullie hebben mooie kleding, wel prijzig, maar style vol!!
Hi Renate, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Prachtige kleding in Ibiza Style van goede kwaliteit en een snelle levering
Hi Antoinette, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Hele fijne site bestellen gaat makkelijk en snel geleverd top
Hi Annet, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Mooie hippe kleding die heerlijk draagt. Snelle bezorging en een goede service bij het retourneren.
Hi Sandra, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Mooi kwaliteit
Hi Angeline, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Geen ervaring in de winkel, maar wel met een snelle levering en goed contact. Ga hier zeker vaker bestellen!
Hi Brenda, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Snelle levering en ook retour vlot en makkelijk geregeld
Hi Veronica, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team IBZ-Mode
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...