Zo blij dat jullie ook voor de wat zwaardere langere ( ik ben 186) vrouw kledingmaten hebben . Stofjes die zo soepel vallen en printjes die je niet alleen aan Ibiza doen denken maar ook aan Azië en dat is precies waar ik jullie kleding draag.
Hi Anita, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Slaag altijd .....binnen een week altijd bestelling binnen ....goede kwaliteit ..leuke kleding Dus ben een tevreden klant !!!
Hi Olga, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Genauso wie beschrieben und die Qualität ist prima..
Hallo Lothar, Vielen Dank für deine schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert bist. Das ist es, wofür wir es tun. Viel Spaß mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Sehr schöne, ausgefallene Mode für den Sommer im sonnigen Süden.
Hallo Irma, Vielen Dank für deine schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert bist. Das ist es, wofür wir es tun. Viel Spaß mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Als ik een probleem heb wordt het snel opgelost hele aardige dames aan de telefoon ! En de levering komt snel aan huis !
Hi Jetty, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Altyd zeer tevreden en zo leuk
Hi Coby, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Super mooie kleding heel vriendelijk geholpen in Den Bosch. Dus ik ben super blij helemaal top!!
Hi Miranda, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Mooie perfect passende jurken
Hi Conny, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Een paar heerlijke sets gekocht voor een aankomende vakantie naar Curaçao! De kleding is ideaal voor deze bestemming! De natuurlijke materialen, de vrolijke kleuren en dessins en alles een beetje sexy, is precies wat ik zocht :) Ben zeer benieuwd naar de nieuwe weg die jullie zijn ingeslagen.
Hi Carola, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Snelle levering, goede service en de kleding is helemaal mijn smaak. Vestiging in Spanje openen?
Hi Jeanette, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Goede service, snelle levering, doet zoals beloofd.
Hi Rebecca, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ibiza is een fantastische modewinkel! Alles is perfect geregeld en de service is top!
Hi Justyna, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Hele goede ervaring gehad met Ibizamode. Het bestellen ging niet helemaal goed, kortingscode was inmiddels verlopen. Alsnog fijn contact gehad via de mail en korting is achteraf alsnog toegepast. Super service en leuk contact gehad!
Hi Monique, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Hi Kitty, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Behulpzaam, vriendelijk en hebben leuke ideeën.
Hi Jose, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Altijd snel verzonden mooie producten
Hi Else, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Alles wat is beste is leuk En de juiste maat .
Hi Mariëlle, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Leuke kleding, anders dan anders. Fijne medewerkers die altijd voor je klaar staan. Helemaal blij mee.
Hi Gerda, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik heb al vaker besteld bij Ibiza Mode, de kleding is fijn en mooi en van een goede kwaliteit. Ik bestel vooral de items van katoen en linnen, dat draagt superlekker. De verzending is ook supersnel.
Hi Ilse, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Habe hier mehrmals bestellt und bin jedesmal sehr zufrieden. Alles erinnert mich an IBIZA (meine Lieblingsplatz!)!! Qualität, Farben, Preis, Produktdarstellung - alles wirklich klasse! Die Bestellung und Lieferung verläuft immer ganz ohne Probleme sehr schnell. DANKE!!
Hallo Beatrix, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert sind. Das ist es, wofür wir es tun. Viel Spaß mit Ihrem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”. Mit freundlichen Grüßen, Team Brands of Ibiza
ik heb 2 artikelen besteld waarvan ik er 1 gehouden heb, ik heb deze ontvangen in 2 pakketjes. 1 artikel viel heel klein voor xl/xxl, dus moest ik wel terug sturen a 6,95 verzendkosten. het andere artikel daarom maar gehouden omdat ik het wel leuk vond, anders moest ik daar ook weer 6,95 voor betalen. daarbij vond ik het jammer dat ik 2 dagen na mijn bestelling een mail kreeg met extra korting op sale. had natuurlijk contact op kunnen nemen met de klantenservice maar dat vind ik zo'n gedoe, dus dat is mijn eigen schuld. dus...de volgende keer niet meer bestellen maar liever een bezoek aan jullie leuke winkels als ik toevalig in de buurt ben.
Hi Dorit, Dank voor je review. Wat jammer dat je een iets mindere ervaring heeft beleefd bij ons met betrekking tot de berekende verzendkosten. Neem een volgende keer toch graag even eerst contact op met onze klantenservice. Zij zijn er voor je om mee te denken en een passende oplossing te bieden. Desalniettemin hopen we je graag snel weer te mogen ontvangen in onze 'Ibiza-Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Leuke kleding. Hele snelle levering. Goed ingepakt.
Hi Yasmin, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Geweldig na 10 jaar nog steeds kei blij!!!
Hi Wilma, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Fidèle à la photo sur le site. Très beau modèle.
Bonjour Cécile, Merci beaucoup pour votre belle critique. Nous sommes ravis de lire que vous êtes si enthousiaste à propos de nos vêtements et/ou de notre service. C'est pour cela que nous faisons ce métier. Profitez bien de votre achat et à bientôt dans notre boutique « Ibiza Shop ». Cordialement, L'équipe Brands of Ibiza
Altijd goed
Hi Ellen, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...