Ik bestel al regelmatig bij Ibizamode en ben altijd tevreden met zowel de producten als de service. Onlangs bestelde ik een trui en een mooie knitted trui, maar helaas liet de naad bij mijn schouder los. Ik stuurde meteen een e-mail naar de klantenservice en kreeg dezelfde dag nog een reactie. De volgende dag werd er direct een nieuwe trui naar mij opgestuurd – zo snel en professioneel! Ik ben onder de indruk van de geweldige klantenservice en de snelle oplossing van het probleem. Ibizamode blijft mijn favoriete shop vanwege de topkwaliteit en klantgerichte service. Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling!
Hi Saskia, Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
Sehr schöne Artikel. Schnelle Lieferung.
Hi Nathalie, Vielen Dank für deine nette Bewertung. Viel Spaß mit deinen Einkäufen! Liebe Grüße, IBZmode
Ik koop vrijwel alleen bij Ibizamode. Zelfs nu ik in Spanje woon. Niet helemaal 5 sterren omdat sommige kleding erg kwetsbaar is (snel stuk gaat of pilt). Ook vind ik het jammer dat bij maat XL of XXL de verhouding soms zoek raakt. B.v. De broek wordt veel te lang (als taille dan wel goed is). De mouwen worden dan ook veel te lang. Maar de lengte van bovenkleding wordt niet langer waardoor het te kort wordt om flatteus te vallen bij XL of XXL. Ohja- een winkel aan de Costa Blanca Noord wordt gewaardeerd Verder helemaal tevreden :-)
Hi Claudette, Bedankt voor je lieve review. We zullen de feedback meenemen in onze volgende producties. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
Zulke mooie kleren,en altijd netjes verpakt,en mooie kwaliteit, top !!! En goede en snelle verzending
Hi A, Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
Hele snelle levering en mooie kwaliteit kleding . Heel erg blij mee
Hi Nancy, Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
Fijne duidelijke site om je kleding te bestellen. Zowel site en winkel stralen fijne sfeer uit. Leuke prijzen zowel in de sale als de nieuwe kleding Ik kom zeker terug!
Hi Jeannette, Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
Alles super, nur mit der Rückerstattung per Paypal ist sehr aufwendig.
Hi Sonja, vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Wir werden uns überlegen, wie wir die Rückerstattung in Zukunft beschleunigen können. Viel Spaß mit deinen Einkäufen! Liebe Grüße, IBZmode
Maat valt goed Erg blij mee Snelle levering
Hi Henriette, Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
Vlotte swingende kleding voor jong en oud ikzelf ben 63 jaar zou zo willen poseren in jullie kleding allemaal do prachtig , voor mij een dikke 10 , hier kom ik regelmatig terug Top
Hi Karin, Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met je aankopen! Liefs, IBZmode
J'ai l'habitude d'acheter depuis plusieurs années maintenant. Variété et qualité des vêtements. J'aimerais que la livraison pour la France soit moins cher à la livraison et gratuite pour le retour. Je viens de payer 15 euros pour renvoyer 2 articles car c'était ma taille mais les pantalons étaient trop petits.
Online en in de winkels wordt altijd fijn geholpen. Kleding is perfect en mooi.
Je moet iets echt passen om te zien of het wat is voor je . Soms zittenner echt hele leuke parelthes tussen waar je jarenlang plezier van heb. Helaas ook vaak een dure prijs voor een stof waar je doorheen kijkt en/of geen pasvorm heeft en daarom retour .
Aanrader, enige kleding die ik online durf te bestellen en laten verzenden naar Curaçao
Steeds correcte levering door Post NL.
De kleding is mooi en goede kwaliteit. De service is snel. Alleen vallen de jurken en tunieken die ik heb besteld erg klein. Ik heb mijn maten opgemeten voordat ik ging bestellen.
Ik koop regelmatig bij jullie, liefst gewoon in Noordwijk, want wat een leuke winkel is dat en wat een lief meedenkend personeel. Maar soms heb je geen zin om eruit te gaan en word je herinnert via mail over de uitverkoop. Super leuke items gekocht. 2 hele leuke blouses een lekkere grijze trui voor koude zomerdagen en een waanzinnige leuke schoudertas en de allerlaatste sjaal. Heel blij mee, feestje om het uit te pakken en wat zijn jullie snel. De volgende dag al in huis.
Site en levering oke , Maar de kwaliteit is niet goed ! En wat ik gister binnen kreeg heeft een nare lucht . Ik stuur het daarom terug ,ook omdat de maat niet klopt . Jammer
Super snelle levering
Ik vind het jammer dat bij het gilet niet de juiste riem/band zit.Het giletje is prachtig
Der Stoff ist wahnsinnig dünn. Wirkt wie ein billiges China Produkt. Und wenn das noch nicht genug ist, darf ich auch noch 7€ für den Rückversand bezahlen. Nie wieder!
Hallo Karla, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist sehr ärgerlich zu hören, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Würden Sie uns bitte eine E-Mail an [email protected] schicken, damit wir Ihnen eine geeignete Lösung anbieten können? Liebe Grüße, IBZmode
Zulke leuke kleding en wordt snel geleverd. En als er eens iets verkeerd gaat, dan wordt het snel geregeld. Ik zou deze kleding wel zelf erbij willen verkopen in mijn salon❤️.
Hi Marie-Claire! Bedankt voor je lieve review. Je kunt een mail sturen naar [email protected], mijn collega's vertellen je graag alles over onze B2B verkoop. :) Veel plezier met jouw aankopen. Liefs, IBZmode
Leuke site met mooie kleding en accessoires .Vlotte levering zodat ik snel van mijn aankopen kan genieten.
Hi Winanda! Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met jouw aankopen. Liefs, IBZmode
Al meerdere malen bij Ibizamode kleding besteld en krijg altijd complimenten van anderen!
Hi Maran! Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met jouw aankopen. Liefs, IBZmode
Leuke collectie, snelle verzending. In een woord: Geweldig!
Hi Gerda! Bedankt voor je lieve review. Veel plezier met jouw aankopen. Liefs, IBZmode
Au 1 er lavage , la ceinture du kimono d’été s’est déchirée , kimono qui coûte 90€ la qualité est vraiment déplorable alors que le prix est très élevé c’est inadmissible!
Hi Alexandra, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. Wil je ons een mail sturen naar [email protected] zodat we met een oplossing voor dit probleem kunnen komen? Liefs, IBZmode
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...