Al heel wat jaartjes goede ervaring mee.

Al heel wat jaartjes goede ervaring mee.

Snelle service, goede prijzen!

Goed geprijst, snelle levering

Snel en prima service

Uit voorraad bijna alles direct leverbaar en prima service.

Fast delivery

Thank you for the fast delivery and good discount

Snel ontvangen

Berichtgeving was prima en snelle ontvangst

Good delivery

Super company

Goed prijzen altijd .

Snel leveren.

hele goede service

mijn 1e bestelling in niet bij ons aangekomen heb ik bijna 1 week gewacht door de slechte weer zoals sneeuw en ijs, toen heb ik een mailtje en een dag later telefonisch contact met jullie opgenomen en ik kreeg een nieuwe zending die wel met 2 dagen is aangekomen ik vindt dat jullie een DIKKE 10 verdienen door de goede service. en nog een bon van 5 euro erbij super Gr Marianne Stuijts

Snelle levering, duidelijke site en goedkoop.

Snelle levering, goedkoop, duidelijke site.

Snel en voordelig

Gewoon prima

De parfum was goed verpakt, ik heb er niet lang op moeten wachten. Normaal ging het vroeger zijn maar door de weersomstandigheden was het iets later maar dat komt door het weer. Het pakketje heb ik goed kunnen volgen en sowieso is het bij Deloox veel goedkoper dan elders. Ik zal zeker nog bestellen

Alles naar wens.

Goedkoop

De aangekondigde levering binnen de 24 uur werd niet nagekomen. Er werd op dag drie geleverd. Inmiddels veel te laat want wij zijn voor 3 maanden afwezig. De buurvrouw bewaart gelukkig het pakje.

Snel en netjes geleverd

Bestellen gaat vlot en de levering is goed verlopen.

Goede prijs

Ik vind het fijn dat je niet bij de aanbieding drie of meer hoeft te bestellen, de korting is super. En voor de verzendkosten komen hierbij te vervallen in mijn geval.

Mooie producten, prachtige prijs, snelle verzending! Kan niet beter

Volgens afspraak

De bestelling is volgens afspraak geleverd

zeer goed

Snell en correct behandeling

Snelle levering goed geprijst.

Altijd goed geprijst groot assortiment.

Supersite!

Zeer snelle levering!

Slechte levering bezorger

Heel lang moeten wachten door wijzigingen DHL omtrent aflevering en wijziging pickuppoint.

Snelheid

Levering heel snel geleverd

Drogist.nl prima, maar DHL slecht

Met de snelle aflevering was ik heel blij, maar helaas vond DHL het niet nodig het pakje, terwijl ik thuis was en ons huis prima bereikbaar is, het niet nodig het pakje hier af te leveren. Moest naar een andere plaats om het op te halen. Heel jammer… Drogist.nl kan ik aanbevelen

Cookweg 14

4462 HE Goes