Echt heel klantvriendelijk

Ik bestelde een verkeerd product. Toen ik daarover belde werd de bestelling direct geannuleerd. De bestelling die ik daarna deed was al binnen een dag in huis. Dus heel klantvriendelijk en snel.

Gewoon goed

Nog niet genoeg ervaring. niks aparts meegemaakt

Snel

En goedkoper

Bestellen en de volgende dag al in huis Ruime keuze en leuke aanbiedingen

Warm, Comfortable, and High-Quality Jacket

I really liked the jacket — it’s warm, comfortable, and made of high-quality materials. It’s very comfortable to wear, everything is well thought out. I was also pleased with the fast delivery. Overall, I’m completely satisfied with the purchase, everything is great!

Op tijd geleverd

heel goede ervaring

goede en ruime keuze

altijd op tijd

een bestelling is altijd op tijd

SUBLIEM!

Uitstekende webshop , zeer uitgebreid assortiment, zeer goede prijzen, kwalitatief zeer goede producten! Samengevat: SUPER, IN ELK OPZICHT!

Commande et service au TOP

10/10

Snel en goede prijzen

Snelle levering, goede communicatie over verloop van bestelling, leuke prijzen/aanbiedingen.

Altijd op tijd geleverd

Al diverse malen een bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Super.!

Geweldige service!

Ik koop nagenoeg alles wat ik nodig heb bij jullie …. Niet duur en de de service is perfect!!

Geweldig bedrijf met grote keuze artikelen en een goed werkend online-systeem.

Wat fijn om respectvol contact te hebben met een online-bedrijf. Ik had een fout gemaakt in het aanmaken van een bestelling. Na de bijzonder snelle levering (volgende dag in huis is waarheid en geen verkooppraatje) van de artikelen werd mij dat duidelijk. Via de mail contact gezocht met de klantenservice. Binnen de gestelde termijn antwoord gekregen met een perfecte en sympathieke oplossing. Met zo'n bedrijf wil ik graag ook in de toekomst zaken doen en dat dit gebeurt ligt wel voor de hand, want ze hebben een enorm assortiment aan producten.

Super. Goede prijs en snelle levering

Betrouwbaar

Alles verliep correct

Zeer tevreden over mijn producten. Zeker de prijs is top. Levering perfect. S'morgens besteld de dag daarna producten al in huis.

Besteld, betaald, bezorgd

Gemak dient de mens, aftershave besteld en met iDEAL betaald. Door DHL op de eerst mogelijke gelegenheid bezorgd. Was goed ingepakt dus helemaal niets op aan te merken. Uitstekend.

Zeer goed!

Al jaren betrouwbaar en zeer goed!

Geweldig.

Altijd keurige dienstverlening top!

Fijne webshop makkelijk bestellen en snrl thuisbezorgd.

Zeggen wat ze doenen doen wat ze zeggen!

Alles klopt in 1 keer

Nvt

Snelle levering en goede prijs!

Producten waren snel in huis, ik was ook tevreden over de prijs.

Altijd de volgende thuis

Cookweg 14