Alles heel snel in huis en grote keuzemogelijkheden.

Prima collectie en snel in huis.

SUPER . . .

EINFACH SUPER . . . SCHNELL LIEFERUNG UND IMMMER WIEDER TOLLE ANGEBOTE ZU COOLEN PREISEN. TOP!

Goed bedrijf

Goede service,netjes ingepakt pakket en snelle bezorging.

Prima website en een snelle levering.

Prima website en een snelle levering

Alles gaat goed. Goede verpakking, snelle levering

Goede communicatie en snelle levering!!

Producten met aantrekkelijke prijzen.

Super goede en snel service met een prima prijs.

Snelle levering, goede prijs

Ik ben super tevreden en kan iedereen aanraden om online te bestellen. Ik had mn bestelling snel in huis en zal zeker vaker wat bestellen.

Super leuk

Altijd op tijd aflevering, Top chauffeur, Gewoon Prima service

correcte en spoedige levering.

De bestelde producten werden op korte termijn toegezonden. Voor de gevolgen van de consumptie ervan wens ik langer te wachten..

Altijd alles in orde, en meestal snel geleverd, wat wel leuk zou zijn als je een review schrijft je een kortingsbon ontvangt zoals bij andere web winkels

Prima service en prijzen. Super aardig ook aan de telefoon.

Top drogist

Steeds correct en zeer snelle levering

Zeer vlotte, snelle en correcte levering.

Snelle levering in afhaalpunt. Alles verloopt perfect.

vlotte levering van gekend product

Goed, goedkoop en snelle levering!

Staat hierboven

goede prijs snelle levering.

Ben tevreden met wat ik al bestelde ook de gratis levering ..

Prima niks op aan te merken

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel

Als er een minpuntje zou zijn, zou dat de verzenddoos zijn, die was wat groot.

Zoals ik het had verwacht.

Er valt niet zo veel nieuws te melden. Prijs is goed. Producten zijn betrouwbaar. En de levering gaat vlot. Een 9/10 omdat er altijd nog wel iets te verbeteren is…al weet ik nu niet wat.

Goed en snel geleverd

Uitstekende service!

Alles werd op tijd geleverd en goed gecommuniceerd.

Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer het pakje geleverd wordt

Goedkoop, goede service, wordt op de hoogte gebracht wanneer het geleverd wordt en snel in huis

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.