Makkelijk te bestellen en met competitieve prijzen. Ook heel snel opgepikt vanuit drogist.nl en zo ook al snel het pakket ontvangen.

Snel geleverd goede prijs.

Snel geleverd goede prijs.

Altijd alles op voorraad voor een gunstige prijs.

Ervaar slecht voordelen geen nadelen.

GOEDE ZAAK, een aanrader

Goede ervaring

Snel in huis.

Correcte, snelle afhandeling van bestelling

Diverse keren bestelling gedaan. Goede service. Aan te bevelen.

zeer goed.

zeer goed.

Super drogist.nl al lange tijd

Drogist.nl is stilaan een gevestigde waarde. Al een aantal jaren doe ik er aankopen (vb. haarkleurking), en nog niet eens was het een teleurstelling. De producten zijn geregeld goedkoper dan in een discountwinkel, de bestellingen worden tijdig verzonden en niet verpakt in overbodig plastic. In tegenstelling tot andere drogisterijen online is deze wél betrouwbaar, en dat is wat telt als klant.

Altijd heel snel geleverd.

Al heel veel hier besteld en het wordt altijd op de beloofde tijd geleverd.

prima geregeld

Bestellen, betalen en leveren ging makkelijk en vlot.

Verwachting wordt volledig waargemaakt

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis.

Goede prijs en snelle levering

Produkten prima, bezorging DHL slecht

Hoewel de produkten prima zijn, is de bezorging door DHL ronduit onvoldoende en zelfs slecht te noemen. Een niet thuis melding van hun, terwijl ik gewoon thuis was en voordeur openstond. Hoe tevreden!! ik ook ben met de produkten van Drogist.nl, om reden van bezorging door DHL, zie ik van verdere bestellingen bij hun helaas toch af.

Snel en goed verpakt

Product komt overeen met bestelling. En goed en adequaat geleverd.

Snelle verzending

De 1ste keer, bevalt goed.

Op tijd geleverd, product is prima

Ondanks een foutje prima op gelost .

Netjes op tijd geleverd

Alleen de verpakking mag wel wat minder ik had één tubetje crème besteld en dat zat in een hele grote doos.

Kwaliteitsvolle producten en service

Snelle en goede levering, alle producten zaten goed en stevig verpakt. Producten in mijn ervaring zeer kwaliteitsvol

Correct en snel

Snel en vlot ff te vlot bestelling kon niet meer worden samengevoegd.gr.Arie

Snel en makkelijk bestellen en dan super snel geleverd

Is zeker een dikke 10. Nooit geen foute levering gehad.

Fijne side

Ben blij dat ik jullie gevonden hebt

Goed goedkoop snel

Altijd tevreden