snelle en discrete verzending

geweldige webwinkel

alles naar wens

Uw levering voldeed volledig aan mijn verwachting.

Snelle levering goede producten

Het is ok

Het is ok alleen dat mijn bestelling bijna 1 week was geduurd zonder geen informatie te geven dat het langer dan normaal zou duren.

Beter dan een fysieke winkel

Aankoop Vision zonnebrand factor 30. Leuk een aanbieding bij de Kruidvat van 170 ml à € 31,00 1+1 gratis. Maar deze mag niet mee met je handbagage. Bij Drogist.nl 90 ml prima prijs en ook voldoende houdbaar zodat je altijd een goed product smeet. Heel blij mee.

Prima drogist

Snelle levering tegen een concurrerende prijs en goede kwaliteit.

snel, correct en aan eerlijke prijzen

zeer goed

Geen problemen met levering en gebeurt snel

Prijs en kwaliteit zijn in verhouding

Leveringstijd

Ik vond de leveringstijd een beetje lang, daar zit volgens mij nog een verbeter puntje in. Naar hoop dat de bezorgkosten hierdoor niet stijgen.

Snelle correcte levering en goede prijs

Ik zocht al lang naar Iberogast. Eindelijk hier gevonden.

Alles zoals afgesproken

Gewoon prima

Alles keurig verzorgd en op tijd geleverd!!

Precies op afgesproken tijd

Perfect ingepakt.

Erg fijn

Keurig en vlot bezorgd en leuke aanbiedingen

Prima service, scheelt mij tillen.

Nog nooit een probleem gehad

Wordt snel en goed geleverdt

Zeer vlug in huis, zoals men zegt .

Prima bedrijf

Concurrerende prijzen, divers aanbod, snelle verzending. Goed verpakt.

helemaal goed, snelle levering

hele goeie ervaring!

Snelle levering en goede aanbieding

Goed snel en goedkoop

Snelle levering, scherpe prijzen

Ik had mijn spullen snel in huis. Drogist.nl heeft een ruim assortiment en goede prijzen.

Niet goed

Moet heel lang wachten op mijn bestelling

Veel voordeel

Ik koop er graag. Veel producten zijn goedkoop. In deze tijd zo hard nodig.

Netjes verzorgde snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.