Snel geleverd en goedkoop

Goedkoper dan het Kruidvat

Drogist.nl doet wat hij beloofd

uitgebreid assortiment en altijd leuke aanbiedingen, tevens snelle leveringen.

vlotte levering

Bestelling wordt vlot uitgevoerd en is goed verpakt. De toezegging dat het bestelde binnen 24 uur wordt geleverd, kan blijkbaar niet worden waargemaakt. Geen probleem voor ons.

Kon wel beter

Er stond op de site een melding dat in Nl bestelling voor 23h, de volgende dag geleverd. Voor Belgie was het nog korter! Ik had het op 18/11 verwacht Ik bestel de 17/11 rond 16u en die word maar op 20/11 geleverd. Ik vraag levering aan huis en ik krijg het in een BBox op 7km van thuis. Ik moet wel heerlijk erkennen dat de persoon die het voor mij is gaan halen vond het systeem heel goed en gemakkelijk. maar daarvoor moet je niet zien kijn een beschikken over een voertuig. Vermits dat een antwoord veplicht is zet is "JA" bij aanbevelen terwijl ik wel aan het twijfelen ben

Reaktietijd: zo snel als de brandweer!

Het was perfect en op tijd.

Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, dan kijk ik eerst op de site van DROGIST, kan niet beter.

Altijd snel

Correct, snel en de juiste artikelen. Super site om te bestellen. Meestal ook de goedkoopste als je t uitrekent.

Belofte wordt niet nagekomen

Er staat : vandaag besteld, morgen in huis ( geen uizonderingen ) In de praktijd : maandag besteld VRIJDAG geleverd

Super % tingen

Super kortingen. Blij mee super snelle verzending.

Alles prima geregeld!

Kon de bestelling gemakkelijk plaatsen. De aflevering verliep geheel volgens afspraak.

Goede dienstverlening

IK ben zeer tevreden over de dienstverlening en afhandeling van mijn bestelling.

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering van mineralen, tandestokers.

Ben zeer tevreden

CORRECT

Steeds in orde, vlotte leveringen, veel keuze.

Top Drogist

Goede aanbiedingen, goed geprijsd. Keurige verpakt.

zeer goes

kan niet beter

Alle producten gekregen .

Alle producten gekregen. Heel snel gratis bezorgd. En ook nog 2.50 euro korting.dus het was een koopje.

Snel en goedkoop

Snelle bezorging, goede prijzen, vooral lucovitaal

Snel besteld en snel in huis Toppie

Correcte en Snelle levering

Alle bestellingen compleet

Top service en prijzen.

Top service, snelle levering en klantvriendelijke oplossing bij schade.

Super snelle service!

Snelle service en goede prijs!

Snel bestellen en vlug in huis!

Super snel bezorgd

Goed product, snelle levering

Je besteld het en de volgende dag is het

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.