Zeer snel geleverd voor een mooie prijs zeer tevreden

Hele snelle levering en aangename prijzen

Ruim aanbod

Goede orijzen

Altijd goed verpakt en snel geleverd.

Slechte service

Produkt defect gekregen. Direct gemaild met de klacht en foto’s en gevraagd voor een retour ticket. Moest het batchnummer sturen dan gaan ze navraag doen bij de leverancier. Hoezo navraag doen, produkt is defect !! Nu moet de klant dus wachten……….. Niet klantvriendelijk

Gewoon goed en duidelijk .

Nooit geen problemen .

Artikel blijkt toch niet op voorraad.

Gebeld waar bestelling blijft, antwoord wordt vandaag verstuurd en dan blijkt daarna weer dat een artikel er niet is. Rommeltje.

Gaat altijd goed

Aanrader! Snelle levering..geen verbeterpunten! Top!

Snelle levering...niks meer op aan te merken ter verbetering! Aanrader dus!

Prima en niet duur

Erg fijn en ook mooie aanbiedingen

tevreden

zeer snel gereageerd en bezorgd

Prima service.

Ruim assortiment en prima service.

Mooie spullen leuke prijzen

Goede verhouding prijs-kwaliteit

Impressive

Fantastic service and competitive prices! Next day service is appreciated.

Ik had me helaas vergist en 1 van de artikelen nét de verkeerde besteld. Kon helaas niet ruilen, zonder extra kosten te moeten maken. Dat vond ik erg jammer. Had voor meer dan €80 besteld.. Had graag de aftersun gel ipv de aftersun lotion. Had ik graag omgeruild zónder extra kosten. Ik beveel jullie wel aan bij anderen, maar jammer dat ik dat dan moet vermelden.

puinhoop online betaling

De betaling ging gewoonweg zonde enige melding niet door. andere bestelling geprobeerd maar zelfde resultaat. Alles ingevuld en doorlopen en dan op betalen klikken werd het proces gefrustreerd. Vanwege Open bank? of Bunq. Uiteindelijk maar zelf het bedrag per bank over gemaakt. Het duurde best lang voor het pakje kwam, heb de dag zitten wachten op de bezorger en toen lag het in de brievenbus. had ik dus niet thuis hoeven blijven. Hans.

Correct en stipt

Stipte en oprechte uitvoering van mijn bestelling, is niet mijn eerste bestelling die ik daar plaats en zeker niet mijn laa

Goede prijs en snel in huis

Ruime keuze uit veel, goede drogist- en aanverwante artikelen. Gratis verzenden > € 20 is heel fijn. "Voor 23.00u besteld is morgen in huis" is niet gelukt, maar dat kwam door de bezorger. Kortom "goede betrouwbare site".

Goedemorgen, Ik ben zeer tevreden over de producten die ik krijg. Echt een aanrader ik kom zeker bij dit bedrijf terug. Mvg Gea

prima bedrijf, goede producten

Snelle levering, goede producten

zeer goede ervaring.

Goede service en vlugge service.

Niet de afgesproken tijd en dus te laat aangekomen

Niet de afgesproken tijd dus levering te laat aangekregen

snelle service, prima prijsverhouding

Snelle en complete levering

Makkelijk zoeken op de website en correcte levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.