Zeer blij mee
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 119.476 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews geven overwegend positieve indrukken met snelle levering en scherpe prijzen. Klanten noemen betrouwbare service en goede verpakking. Het bestellen verloopt via een duidelijke site en is eenvoudig. Een aantal opmerkingen gaat over ontbrekende of foutieve leveringen of vertragingen, maar de klantenservice wordt vaak als behulpzaam ervaren.
Redelijke prijzen en korte levertijd
Waregem
whats not to like!
Henny
schagen
Alleen jammer dat de kleuren van de nagellak op internet afwijken van de werkelijke kleuren en ik dus nu met voor mij onbruikbare nagellak zit.
Ruth
Nuenen
wat ik bestel, werkt heel vlug.
Leny
grootebroec
De levering gaat heel snel En als het mis gaat bij levering door vervoerder, dan wordt er snel gehandeld met persoonlijk contact Fijne ervaring En was ook nog eens een mooie aanbieding!
HMG
Amerongen
Goede prijs en snelle levering
Nynke
Zeist
Snelle levering en zeer prettige prijs.
Theo
Arnhem
Op het moment dat ik de medicijnen niet kan halen zorgen jullie dat ik niemand anders lastig hoef te vallen en worden ze keurig bij mij thuis afgeleverd. En meestal met korting.
Sjaan
Numansdorp
Prima site, prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.
Edmee
Maastricht
Leuke, voordelige aanbiedingen! Overzichtelijke website, bestelling steeds netjes geleverd. Een aanrader! Contact met de klantenservice gehad, toppie!
Myriam
België
Goede aanbiedingen en snelle levering!
Carine
Mireilla
snelle en goede levering
Nan
Amsterdam
Ik heb n bindweefsel onsteking en de pillen vind je in Belgie niet rap. De hoest siroop als ik ze laat voorschrijven kost ze nog duur Dus dank je wel in het vertrouwen naar de klant toe Mvg mevr Geusens Marleen
Marleen
Genk belgie
Snel mijn producten gevonden Vlotte afhandeling Mooie prijzen ( in vergelijking met) Snelle levering
K
Snel en gemakkelijk
Willy
Ruinen
Vandaag besteld morge in huis
MHG
Maastricht
Nvt
Ko
Heerle
Helemaal tevreden
Diny
Rotterdam
Supersnel geleverd en keurige prijzen
Patrick
Sint-Oedenrode
Altijd mooie lage prijzen en heel sneller levering!
Marieke
Alphen aan den rijn
Ik had een aantal dingen nodig waar ik in de winkel naar zou moeten zoeken, handig dat ik het bij jullie kon bestellen en het super snel binnen was!
Andrea
sGravenpolder
Everything worked easily!!
Paolo
Netherlands
Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten.
Cookweg 14
4462 HE Goes