Snel bezorgd

Prijs kwaliteit redelijk

Goede producten scherpe prijs

Goede artikelen scherpe prijs, redelijk snelle levering.

Geen aan en opmerkingen. Goede acties

Bestellen en lekker snel in huis.

Bestellen en lekker snel in huis.

Vaak leuke aanbiedingen.

DROGIST.NL heeft vaak leuke aanbiedingen, zowel in Merkartikelen als in B-merken. Tot nu toe is al het bestelde prima en snel geleverd.

Uitstekende afhandeling

Leuke aanbiedingen en snelle nette aflevering.

snelle levering en niet duur

goed bedrif met overzichtelijke site en gunstigcgeprijsd.

Goede prijs en snelle levering!

Heb gekregen wat ik verwachtte.

Bestelling waas er heel snel. En ook toen ik een bestelling moest annuleren, ging dat zonder problemen. Dat is fijn.

snel

Uitstekend, zeer goede service en producten.

Aanbeveling: website vereenvoudigen!!

Aanbevolen

Uitstekend service op alle gebieden

Supersnel en goede prijs.

Besteld tegen een scherpe prijs en de volgende dag al geleverd.

Voordelig shoppen!

Altijd netjes optijd bezorgd en goed ingepakt en nog voordelig ook! Een echte aanrader!

Snel en correct

Goede prijs.

Super snelle service!

Besteld in namiddag. Vo´fundering dag reeds geleverd.

Vlot!

Vlotte levering, voordelige prijs. Tip: Bij mijn vorige levering bestelde ik ook een flacon eau de toilette. Die kwam heel aan, had wel wat gelekt. Meer bescherming bij inpakmateriaal is mijn tip. Prettige dag verder en groeten!

Niet klant gericht

Verkeerd product ontvangen en moest zelf de retour kosten betalen!! Een retourlabel kon er niet vanaf! Heb gelijk m'n account laten verwijderen.

Snelle correcte levering

5 sterren

Producten worden altijd de volgende dag geleverd!

Voordelig en snelle levering.

Voordelig en snelle levering.

Gewoon goed .

Gewoon goed en simpel .

Duidelijke website

Maar door DHL een vertraagde levering

Fantastische klanten service

Er zijn tegenwoordig weinig webshops met een telefonische, fantastische klantenservice. Drogist.nl heeft dat wel, wat echt heel fijn is.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.