Mijn favoriete drogist

Ik vind meestal datgene wat ik zoek bij deze vermaarde drogist gedurende vele jaren !

Goede ervaring alles netjes op tijd.

Goed.

De bestellingen zijn altijd optijd dus goed verzorgd

goede informatie

Keuze voor avond bestelling zou goed zijn Kost duurder, maar dat betaalt de klant graag. Als jullie contract , door deze keuze, met de transporteur anders wordt kies dan voor een hoger aankoop bedrag voor gratis verzending. Jullie bestaan al zolang, dus..... Heb al regelmatig iets bij jullie gekocht

mooie verpakking

zit mooi verpakt en is daarom handig om mee te nemen. Beschrijving zit erbij hoe je het moet gaan gebruiken. Nog niet gebruikt ga het de volgende vakantie uit proberen.

Breed assortiment

Veel keuze . Bestellen ging vlot en fijn dat je het kunt laten bezorgen naar een DHL Servicepunt

Goede aflevering

Goede producten

Livraison rapide et colis intact

Pas de soucis dans la chaine de distribution. Livraison en Belgique rapide.

Goede prijs snelle levering

Prima ,dus houden zo!

Vaak scherpe prijzen,groot assortiment en vlotte levering naar Belgie ,om deze redenen ben ik hierdoor al een paar jaar een vaste klant .

Snel & goed

De bestelling was snel binnen en het waren de merkproducten die ik besteleenheden. Ging perfect.

Prima prijs maar levertijd niet als beloofd

De prijzen zijn goed maar als je belooft voor 23.00 uur besteld morgen in huis en ik besteld om 22.30 dan moet je niet een dag later verzenden. Als je dat niet waar kunt maken beloof het dan niet.

Flotte levering

Lenzen

Bezorgen was te laat , en quality van producten echt slechte, ik heb 21 $ gegooid.

Betrouwbare webwinkel

Soms zijn ze goedkoper, soms zijn ze duurder, wat dat betreft moet je altijd goed vergelijken, bestelling was snel binnen en goed verpakt

Goed, goedkoper dan ergens anders super!!!!

Dank voor de ontzettend snelle levering!!!

Deze webshop heeft alles prima op orde!

Prima prijs, snel geleverd! Prima Service!

Prima product, goede prijs, snelle verzending en goede service!

Opgelost

Mijn Lactoferrine had een groot tekort. Wendy van drogist nl heeft alles opgelost . Ik kreeg nieuwe potjes Lactoferrine. Dank je wel Wendy

Vandaag besteld, de volgende dag 8n huis

Vandaag besteld, de volgende dag al in huis

Doen wat ze beloofd!!!!!

Geen verdere toelichting1

Goede prijzen

Mooi aanbod van Weleda tandpasta. De goedkoopste

Zo doorgaan

Zo doorgaan!!!

Keurige levering

Goede prijs met een keurige verpakking en levering

Cookweg 14

4462 HE Goes