Nette prijzen, snelle levering

Groot assortiment, voldoende keuze en zeer snelle levering…..

Prima.

Met de mail weet je precies wanneer je bestelling aankomt. Aan huis bezorging gaat altijd fout .maar bij een afhaalpunt in een winkel gaat prima eigenlijk is dat veel beter. Zo doorgaan

Gied adres voor aankopen

Snelle service en scherpe prijzen

snelle en betrouwbare levering

We kopen vaker bij Drogist.nl vanwege de grote keuze -snelle levering en mooie aanbiedingen.

Snel en netjes bezorgd

Ondanks de kerstdrukte toch in 1 dag geleverd.

snel, goedkoop goed verpakkt.

snel, goedkoop goed verpakt.

Goede producten en prijzen, snelle levering.

Ruime keus uit producten voor een scherpe prijs. Snelle levering in goede verpakking.

Parfait

Commandé le soir, livraison le lendemain ! C'est vrai ! L'emballage est toujours parfait.

Goeie **** abi

Wollah kaolo goed, Tantoe snel a niffo. Deze man gaat woga skiffo

Netjes verzorgd

Zie boven

Snel

Betrouwbare en snelle reactie

Snel, goed, goedkoop

Hele snelle levering

Hele snelle levering

Heldere site, prima prijzen, snelle levering

Op de site kan ik alles wat ik zie eenvoudig vinden en selecteren. De prijzen zijn prima, er zijn vaak mooie aanbiedingen. Bestellen gaat goed en de levering is altijd snel en in orde.

Leuke websie

Leuke website,veel keus. Voordelig

Netjes verpakt

Super snel bezorgd

Alles naar wens helemaal blij mee ga vaker bestellen.

Prima snelle levering

Gewoon goed

Alles klopt en op tijd

Fijne oneline drogist!

Ik ben blij met deze oneline drogist. Alles op voorraad en supersnel geleverd!

prima gedaan van drogist.nl

Ook al is het zo druk met pakjes rijden, drogist.nl stuurt mooi op tijd mijn batterijen.

Bijzonder, dat ik een bestelling die ik om half elf 's avonds doe, de andere dag al heb.

Snelle levering en goedkoop

Snel geleverd. En een van de goedkoopste

Cookweg 14

4462 HE Goes