Netjes en snel

Levering was netjes en optijd. De prijs ook goed dus fijne shop!

Ik vind dat ze een goede en makkelijke website hebben en de prijzen zijn oké.

Super ervaring

Top pruduct snelle levering beste prijs.

Super prijzen en bezorging

Met die prijzen is het leuk inslaan

Snelle levering, zeer tevreden

Bestel met enige regelmaat bij Drogist.nl en altijd naar te vredenheid.

ok

alles ok

Snelle levering!

Alles goed ingepakt!

Goede en fijne producten

zeer correcte site.

zeer correcte site , zeer vlugge levering , goed ingepakt in extra opgevulde doos ( schokvrij ) . een aanrader.

Always prompt delivery, no errors and good products reasonably priced

Delivery is quick and always on time. The products are as advertised and reasonably priced. No unnecssary advertising. A great service!

Goede produkten en snelle levering

Ze hebben uitgebreid assortiment tegn redelijke prijzen en snelle levering.

Prima service en snelle levering. Vaak goedkoper!

Zie bovenstaande!

Snel

Goede datum

Mijn bestelling is helemaal naar wens geleverd

Altijd prima

Aanrader!

Zeer snel en keurig verpakt!

Goeie prijzen en snelle bezorging.

Precies gevonden wat ik zocht, ook nog voor een scherpe prijs.

altijd direct verstuurd

goede prijs,direct verstuurd

Verzirgd

Veel keus, goede prijs, duidelijke website, concrete informatie mbt verzending etc.

Super tevreden. Wat ontzettend fijn was dat in mijn geval de producten de volgende dag al werden geleverd. Ook staat dit er al bij vermeld wanneer het product leverbaar is, dat is echt een pluspunt. Ik raad deze website zeker aan. Ik had al eerder een bestelling geplaatst en ook toen was het een fijne ervaring en gaf mij de doorslag om hier vaker te bestellen. En zal het zeker in de toekomst weer doen. Vooral zo doorgaan Drogist.nl

Voordelig en gratis snel geleverd

Zie boven

Netjes en opthijd

Tevreden

Correct

Mooie aanbiedingen, snelle leveringen. Top

Gewoon eerlijk, nette prijzen. Zeker ook regelmatig goeie aanbiedingen. Soms zelfs zonder verzendkosten.

Levering en produkten worden perfect afgeleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.