Supersnelle levering, goede prijs!

Binnen 24 h bezorgd en dan ook nog de laagste prijs. Zeer aan te bevelen!

Fijne winkel

Ik bestel hier al best lang. Ruim aanbod, soms goede aanbiedingen en gratis verzending boven de €20 !

Goed, vlotte verzending en goedkoop.

Bijna perfect !

Duidelijk en dienstverlenend

Goede website, duidelijke informatie, snelle levering

Zeer goed en snelle verzending super

Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle verzending.

Makkelijk artikel te zoeken en zoals gezegd snel geleverd

Gewoon goed

Website werkt goed, ook de koppeling met betalen via IDeal en de bevestiging per mail is ook vrijwel direct binnen. Ook het bezorgproces liep goed.

Enorm slechte klantenservice, koop hier niet

Ik kocht een product waarvan drogist.nl klaarblijkelijk zelf een verkeerde afbeelding van op de website had gezet. Hun reactie was, in tegenstelling tot wat je zou verwachten niet "oh excuses, we hebben een fout gemaakt, u ontvangt uw geld retour", maar "de leverancier heeft ons een verkeerde afbeelding toegezonden, kunnen we niks aan doen". Met andere woorden, zoek het maar uit als klant en 0 verantwoordelijkheid. Ik ga hier nooit meer bestellen. Beter ga je naar deonlinedrogist of gezondheidaanhuis. Deze klantenservices zijn véél vriendelijker, sneller en adequater.

Snel geleverd zoals gebruikelijk

Altijd leuke aanbiedingen, en het wordt snel bezorgd, en het is ook nog goed verpakt. Ben zeer tevreden.

goede en snelle bezorging en service

De bestelde producten waren zeer snel bezorgd en de keuze is groot. Zeer tevreden met deze aanbieder.

Een top online dienst

Zelfs in de avonduren, weekenden update over je bestelling. Zo goed!!

Scherpe prijzen en snelle verzending

Vorige ervaring was minder goed, maar deze prima!

Snelle verzending, goed verpakt, lage prijs

Snelle verzending, goed verpakt, lage prijs! Een sample erbij had helemaal leuk geweest.

Altijd netjes geleverd en snel

Ik ben zeer tevreden altijd keurig geleverd en snel en goed verpakt

supper!!!!!!!!!!!!!!!

Heel snel en ik ben blij dat bij de buren achter gelaten.

Gelijk de andere dag geleverd

Zie onder.

Goede prijs,snelle levering en ook e.v.telefonischnormaal bereikbaarEcht een pluspunt.

Goede producten, prima prijzen en snelle verzending

Goede producten, prima prijzen en snelle verzending.

Snelle bezorging

Vanavond besteld, volgende dag al in huis.

Nooit meer!!!

Ik heb div. deodorants zoals douchegel en scheermesjes besteld, bestelling paar dagen later ontvangen maar helaas zonder scheermesjes. Reactie van de klantenservice: Bestelling werd 3 keer gescannt, dus zij moeten meegestuurd werden. Resultaat: 25€ kwijt. Eerste en laatste keer, geen aanrader!

Zoals gemeld is, een snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt.

Duidelijke website en snelle bezorging

Duidelijke website en snelle bezorging

mooi op tijd geleverd .

steeds een goede levering . prima .

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.