Na bestelling snel in huis

Doen wat men belooft

Snel en duidelijke website

Snelle levering. Duidelijke website

Is goed. Snelle levering en goede hulp van helpdesk

Is goed . Snelle levering en goede hulp van helpdesk

Alle artikelen zoals omschreven en de levering goed en snel

Nig steeds niets ontvangen

Ik wacht al een week

Geen klachten

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd

Alles wasgoed

Wel goed

Tja dit was de eerste keer dat ik iets bestelde was snel bezorgd

Goede producten voor een aantrekkelijke prijs

Goede producten voor een aantrekkelijke prijs en zorgvuldig en snel geleverd

zeer goed

snelle reaktie op bestelling en snelle levering

snel en goedkoper dan Kruidvat

??

In tweede instantie alsnog top

In eerste instantie is de levering chloor vanwege een kapotte zending al tijdens de levering retour gegaan. Drogist.nl heeft dezelfde dag een nieuwe zending gestuurd welke een dag later alweer binnen was. Nette service!!

Snelle en correcte levering

Bestellingen zijn steeds vlug en correct geleverd

Pakjes na bestelling reeds daags nadien in huis, prima ingepakt!

Net iets goedkoper, hele snelle levering

Top service, gunstige prijs, en snelle levering

Goede website, prettige prijzen, en snelle verzending

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en snel verzonden

Deze drogisterij heeft alles in huis.

Het assortiment is groot. Kwaliteit, top. Als je een bestelling plaatst, zelfde week in huis en heel goed verpakt!! Succes, ga zo door.

Makkelijk te bestellen op overzichtelijke site, snel ontvangen, stevig verpakt

Retourneren is een ramp!

Retour sturen is op eigen kosten. Met PostNl kostte het mij ruim €8,-. Dat vind ik een slechte service.

Gemakkelijk en snel !

In corona tijd gemakkelijk ,alles was dicht ! En nu nog snel en aan de deur geleverd ! Bestelling is altijd just ! Met goeie kortingen ! Zeer tevreden !!

Zeer snel bezorgd en netjes

Alles is goed geregeld!

Zowel op de website als telefonisch als in de winkel; alles is duidelijk, je wordt prettig te woord gestaan en ze hebben fantastisch grote verscheidenheid aan producten, ook homeopathische! Chapeau!

Bardzo niedobrze.

po otwarciu opakowania zastępczego niechlujnego kawa była jedna otwarta i rozsypana w pudełku ale jeszcze było w środku pudełka mokro i wszystko się lepiło do rąk . skąd w suchej kawie jakieś płyny ??wywaliłem wszystko do kosza bo nie wiem co to za mokra masa w pudełku . zdjęcia wysłałem wam na whatsapp zaraz tego samego dnia . niie polecam zakupów w tej firmie .

Cookweg 14

4462 HE Goes