Ruim assortiment, supersnelle levering.

Ik bestel altijd bij deze winkel; ze hebben een geweldige, snelle bezorgservice, veel aanbiedingen en soms zelfs gratis verzending. Bovendien is gratis verzending al mogelijk vanaf €20, wat erg redelijk is. Het is jammer dat ze geen van de gezichtsverzorgingsproducten verkopen die ik normaal gebruik (goedkoop, geurvrij, parabenenvrij, minerale olie-vrij en met een goede concentratie actieve ingrediënten, zoals Geek & Gorgeous en Skintra).

Excellents produits, excellent service !

Excellent produits, excellent service ! Que demander de mieux ? Tout est parfait ! MERCI !

Prijs kwaliteit zeer goed, ook niet lang moeten wachten op mijn bestelling Ik ga jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden

Perfecte en snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima prijs en snelle levering!

Topervaring

slechte verpakkingscontrole.

Tot nu toe was ik tevreden, helaas niet van de laatste zending. Het afsluitdekseltje van het potje "Spier& gevrichts Balsem" bleek niet goed vastgedraaid, dat is opengegaan tijdens de verzending/vervoer. Gevolg, de binnenzijde van het postpakket was 'gebalsemd', niet plezant om de overige meegeleverde artikelen uit de balsem-smurrie te vissen. Gelieve in het vervolg de dekseltjes van de potjes, goed af te sluiten. Grts, Jo Vanhees

Prima ervaring prijs en levering

super

Altijd snelle levering, eerlijke prijzen.

Breed assortiment en supersnelle levering

Als ik op zondag iets bestel, is het er maandad.

Snelle en goede levering

Kwaliteitsproducten makkelijk en snel te bestellen

Snel geleverd, prijzen zijn heel goed.

Product is super snel verpakt en geleverd. Ik ben een tevreden klant!

Keurig verpakt, altijd de volgende dag bezorgd. Prijzen top

heel goed

heel goed en makkelijk

Goede prijs en kwaliteit

Goedkope prijs en goede kwaliteit. Product ook snel verpakt en geleverd.

Keurige klantvriendelijkheid na klacht

Omdat de sealafdichting van medicatie defect was bij ontvangst werd dit keurig en snel opgelost door kosteloos nieuw potje te sturen

Altijd goede prijzen en snelle levering

Ik blijf terugkomen!

Uitstekende service en goede prijs-kwaliteit verhouding van de producten.

Super snelle levering!!

Vandaag besteld, morgen in huis

Goedkoop en snelle levering. Goed verpakt.

eerlijke prijzen

ik zie eerlijke prijzen tegen overe andere aanbieders

100%OK

Altijd snel en correcte levering aan de juiste prijs!!!Bedankt hiervoor!

Een aanrader, Drogist. nl

Groot assortiment, goede prijs <--> kwaliteitverhouding!!

Missing products

Products were missing need to be more cautious

Schappelijke prijzen en snelle levering

Hier hebben ze nog schappelijke prijzen + het word zeer snel bezorgd !!!! TOP !!

Cookweg 14

4462 HE Goes