Klantvriendelijk

Uitstekende prijzen en snelle levering. Bovendien vind ik het goed dat alles in een klein doosje zat en niet in een hele grote, opgevuld met papier.

Geen slechte ervaringen als er wat is wordt het netjes opgelost

Alle top geregeld

Ondanks dat er veel negatieve recensies zijn heb ik een bestelling geplaatst op 24 februari 2026 Vooraf heb ik via mail naar de houdbaarheidsdatum gevraagd. Antwoord kwam de 2e dag. Bestelling is snel geleverd, (de volgende dag 25-2 via DHL, goed verpakt). Ik ben uitermate tevreden over Drogist.nl........ Zal er in de toekomst vaker bestellen.

Groot aanbod en scherpe prijzen .

Op tijd en naar wens geleverd .

Zeer snel ontvangen

Zeer snel ontvangen Goed verpakt BEDANKT

Tevreden

Snel en volgens verwachting de bestelling ontvangen.

Vlug en zeer te vrede zou het iedereen aan raden

Goed product snelle levering.

nvt

nvt

Correct en overzichtelijk

Overzichtelijk, makkelijk en correcte afhandeling.

Uitstekende service

Snelle levering en makkelijk te bestellen, dus prima zaak

Ben heel tevreden hoe het is gegaan

Ben netjes behandeld en de bezorging is ook goed gegaan

Prima prijzen en afhandeling, maar de mails daarna

Ik heb wat vitamines ontvangen. Prima allemaal. Daarna in een week minstens vijf mail ontvangen met nieuwe aanbiedingen. Ondanks uitschrijven blijven ze komen. Vragen om productbeoordelingen etc.etc. Heel storend. Ik ben blij dat het kruidvat bij mij in het dorp niet dagelijks komt aanbellen om te vragen hoe de visoliecapsules bevallen, dan zou ik daar ook nooit meer komen.

Top!!

Haarverf helft goedkoper dan in de winkel en snel geleverd.

Gewoon besteld en prompt ontvangen

Prima.

Het is gewoon prima.

I recommend Drogist.nl

They have quick and efficient delivery plus good prices. I’ve been ordering here for years and never had an issue. They also offer free delivery above €20, most others require a higher amount.

Netjes en snel bezorgd en super leuke aanbiedingen

Pakket razendsnel ontvangen.

Goed!

Zeer te vrede

Goede prijs en perfecte levering

Niets op aan te merken

Heel tevreden zowel over producten als service!

Duidelijke site Makkelijk te bestellen Vlotte levering Kortom: heel tevreden !

prettige degelijke winkel

en een mooie concurrerende prijs

Cookweg 14

4462 HE Goes