Prima aanbod en lage minimumprijs voor een gratis levering.

Prima aanbod en een lage minimumprijs voor een gratis levering.

Simpel, zoals het hoort

Duidelijke site. Het product werd in vergelijking met andere sites voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Het is keurig verpakt en volgens afspraak geleverd.

goede service

uitstekende service

Jammer dat er geen -10 bestaat !

Mijn ervaring is rondom slecht tot het diepe, maar dan ook een zéér diepe dieptepunt. Je bestelt Dove handzeep mét Cocosmelk & Jasmijngeur... Mooie foto op de verpakking MET een kokosnoot en jasmijnbloempje Waarop ook nog staat geschreven: "Beauty cream bar with coconut milk & jasmine petals scent" Wat verwacht je dan... ? dat het ruikt naar kokosnoot en jasmine, toch ? Fout ! het ruikt alleen naar jasmine ! Ikke bellen, zeggen ze doodleuk, "maar meneer, het "ruikt" toch naar jasmijn !? wat is nu het probleem" ik zeg, ja, dat is het probleem juist... waar is de kokosgeur gebleven? Ja, maar dan had u het plaatje beter moeten lezen. Ik bestel via een titel, en niet via een plaatje. GVD ! U kunt het terug sturen, maar geen vergoeding van de porto. **********bende, dat is het. Nooit en nooit meer iets bestellen daar, heb het op facebook,Instagram, X, overal opgezet, zelfs in alle zalen waar ik Bingo organiseer, daar hebben we het omgeroepen, nooit maar dan ook nooit iets bestellen bij Drogist.nl !!! Scheelt ze toch weer een paar honderd mensen. Roversgedrochten !

Afspraak was en is afspraak.

Afspraak is afspraak.

Super snel geleverd en scherpe prijs en ruim assortiment

Goed geregeld

Goed geregeld

Alles in orde.

Alles in orde.

Snelle levering en goedkoop !

Op internet gaan zoeken. Ik kwam bij drogist.nl uit wegens een mooie aanbieding dat gaf de doorslag om hier te bestellen. In de avond besteld de volgende dag al in huis. Keurig verpakt.

Zeer tevreden!

In deze webwinkel kunt u producten aanschaffen die elders mogelijk minder gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

nette prijs en snelle levering

Veel artikelen voor een nette prijs en snelle bezorging.

goed en snel

Goede producten voor een redelijke prijs en snelle levering

Tevreden klant

Snelle levering, goede prijs voering.

Geweldig. Direct geleverd

Geweldig direct geleverd

Waar voor je geld

Dit bedrijf levert snel en tegen scherpe prijzen.

Helemaal geweldig

Prijs was uitstekend en levering was heel snel! Echt een aanrader !!

Scherpe prijs

Prima producten voor scherpe prijs

Snelle levering, goed product en goede communicatie!

Fijn verzorgt

Snel bezorgt

Top goede producten snelle levering

Top goede producten snelle levering Ik was zeer tevreden

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt.

Producten goed verpakt en snel geleverd, tegen een goede prijs.

Bezorging duurde lang

Hoewel het (brievenbus) pakket wel gemarkeerd stond als bezorgd, had ik mijn bestelling in eerste instantie niet ontvangen. Gelukkig vrij snel reactie van de klantenservice en in tweede instantie is het pakket toch goed terecht gekomen.

Cookweg 14

4462 HE Goes