Ik raad deze verkoper aan

- Interessante prijzen - Ernstige verkoper - Verpakking goed verpakt - Er zijn veel keuzes

Zoals besteld gekregen

Snelle service, goede afhandeling

Met zorg verpakt. Uiterst tevreden.

Goede service en producten

Ik had een vraag over mijn bestelde product. Werd goed uitgezocht en teruggekoppeld aan mij. Zeer goede service.

Super levering

Prima de ene dag bestelt de andere dag leveren top!!

Geen problemen gehad met levering.

Alles volgens wens

Snelle bezorging

Prima...snelle service

Super afhandeling bestelling

Super afhandeling bestelling En correcte levering van bestelde producten.

Snelle service goede deals

Klantgerichte webwinkel

Toen ik belde naar de klantenservice ivm mijn nog steeds niet ontvangen bestelling, was het voor de service medewerkster vrij snel duidelijk dat de zending zeer waarschijnlijk beschadigd was geraakt tijdens het vervoer. (Flessen sap). Voorgesteld werd een nieuwe verzend-poging te doen, nog zonder dat ik daar om vroeg. Dit is echt klantgericht, gewoon service voor de klant!

Ontzettend tevreden

Bestellen gaat heel eenvoudig. Snel geleverd en het product was goed verpakt.

Goede prijs en snelle verzending.

Goede prijs en snelle verzending.

Goede produkten.

is correct verlopen en verstuurd

is correct verlopen en verstuurd

Goede service.

Blij met de service van Drogist.

Top en snel

Top en snel

Snelle levering, alles prima!

Alles verlopen zoals het hoort, tevreden!

Goed snel goedkoop

Snelle levering.

Snelle en correcte levering.

Prima prijzen voor de artikelen

Snelle service voor de artikelen die ik bestelde en een fantastische prijs. Top Drogist

perfect

Drogist is de goedkoopste

?

vous avez sans doute oublié que la moitié de la Belgique parle français

Super tevreden

Goeie produkten