altijd goed.

Bestel altijd mijn spullen bij jullie. Snel geleverd en niet duur

SUPER

Bij mijn bestelling de kortingscode vergeten, even een belletje, werd alsnog geregeld, SUPER.

PRIMA

Goed verpakt, snel geleverd

Bestelling snel en netjes geleverd

Bestel mijn supplementen altijd hier. Goedkoper dan andere, snelle levering, netjes verpakt. Nog geen problemen gehad - gelukkig - waardoor ik contact met klantenservice heb moeten opnemen. Klantenservice kan ik dan ook niet beoordelen.

Makkelijke site. Snel en netjes geleverd!

Heel tevreden! Makkelijk besteld, snel geleverd en stuk goedkoper! Top!

Alles wat jullie beloven

Zeer snelle levering. Gratis verzending.

Goede service, snelle levering.

Ondanks dat ik mijn bestelling rond de feestdagen had gedaan is het de volgende dag al afgeleverd.

Vlotte en correcte levering.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede webshop en goede afhandeling

Goede prijs snelle levering

De prijs is erg goed en het is snel geleverd

Geweldige ervaring

Helaas was mijn pakket niet correct bezorgd, waardoor ik in contact kwam met de klantenservice, die vervolgens meteen actie ondernam en een onderzoek startte bij DHL. Na een paar e-mails heen en weer kwam de medewerker met de oplossing om mijn pakket opnieuw te versturen, maar dit keer op te halen bij een pickuppoint. Pakket was snel bezorgd, ondanks de drukte in de feestdagenperiode. Hartelijk dank voor de snelle reactie en het oplossen van het probleem.

TOP

Groot assortiment, Goede prijs-kwaliteit verhouding en Punctuele bezorging.

Vaak aanbiedingen en snelle levering.

goede produkten, snel en efficient

Meermaals besteld en zeer tevreden van de produkten en de prijs en de snelle service.

Altijd perfect

Altijd de volgende dag in huis.

Aanrader

Niets op aan te merken !

Drogist.uitstekend

Sinds 2023 reeds verscheidene bestellingen gedaan en nog nooit 1 klacht. Super!

Veel producten goede service en snel in huis

Volgens afspraak

Geen woord van bezorger DHL daarom geen 10 sorry

Lage prijs voor een merk product. Snelle levering. Ik blijf vaste klant

Alles correct

Keurig geleverd

Diverse keren hier besteld. Altijd alles goed en op tijd geleverd. En dit tegen een mooie prijs. Goede prijs/ prestatie verhouding.

Snelle verzending

Goede producten en snelle verzending

aan te bevelen

producten gamma uitgebreid, alle aspecten van bestelling en levering zijn in orde; aan te bevelen

Cookweg 14

4462 HE Goes