Bijzonder, dat ik een bestelling die ik om half elf 's avonds doe, de andere dag al heb.

Snelle levering en goedkoop

Snel geleverd. En een van de goedkoopste

netjes afgeleverd mooi op tijd

netjes verpakt en mooi op tijd

Niet als verwacht maar goede snelle levering

Had er.meer van verwacht

Een goede service altijd mooi op tijd

Mijn bestelling is er altijd op tijd meestal de eerste dag of te wel de tweede dag al thuis.

pakket compleet en snel

Prima producten, snelle levering

Goede producten en een hele snelle levering.Top!

Goede producten en een hele snelle levering. Top!

Snel en ok

Mijn order is snel en zeer goed geleverd.

Betrouwbaar

Snel, goede prijs, breed assortiment

Kwaliteit van de producten zoals beloofd

Ik ben heel blij met mn bestelling voor een keurige prijs! Ik geef een 8 omdat jullie beloofde het op maandag te bezorgen en het kwam donderdag aan. Helemaal geen probleem dat het donderdag kwam maar dacht het maandag al te ontvangen. Kom zeker terug bij jullie! Fijne feestdagen. Groetjes Mirjam

Al verscheidene malen besteld,top service,hoe ze het doen weet ik niet,maar je hebt de volgende dag al je bestelling,en zeer economische prijzen ook!!!

Superblij met deze drogist!

Zeer snelle levering en mooie prijzen, prima

Prima shop ervaring

Bestelde artikelen werden cfm afspraak geleverd

The best ever

The best ever

Zeer snelle en correcte levering, prima service

Trage levering.

Steeds 3 dagen na bestelling geleverd, bij andere in Nederland besteld volgende dag thuis. Postnl vlug bpost traag.

Ruim assortiment en zeer snelle vakkundige levering. Concurrerende prijzen ! Ik kom snel terug !

Drogist.nl is prima

Geen enkel probleem met drigist.nl alleen met de bezorging door DHL. Pakket wordt zonder aankondiging beneden in de hal van de flat neergezet. Iedereen kan dir dan meenemen. Je krijgt alleen een mailtje dat het pakket is afgeleverd.

Duidelijkheid en overzichtelijk en snel levering

TOP alles snel en goed geleverd

Was mijn eerste bestelling en was goede prijs en snelle levering. Ik ben dik tevreden.

Duidelijk op de hoogte gehouden

Voordelig en snelle levering

Perfect.

Zeer vlotte levering. Gisteren besteld, vandaag in huis!

Goed ingepakt en vlotte aankomst van de bestelling

orders worden goed verwerkt en bezorgd

Meteen goed

De eerst keer is altijd even afwachten. Maar snel geleverd, al liet DHL het natuurlijk weer afweten.

Cookweg 14

4462 HE Goes