Moest ik 20sterren kunnen geven dan deed ik het

Wat een top service leveren jullie.ik bestelde savonds om 21u en smorgens om 11u in mijn bezit

Punctueel geleverd

Lastig te vinden middel gevonden bij Drogist. Nl, besteld en zeer vlot geregeld.

Groot assortiment, ook a-merken, redelijk geprijsd

Snelle levering. Wat ontbreekt is een verlanglijstje op de website. Dat heb ik ok al gemeld bij Drogist.nl

Super snel geleverd

Nete prijzen grote voordeel voorraad snel en netjes geleverd

Snel en duidelijk

Geen gedoe

Accuraat en snel geleverd.

Als je wat bestelt hebt is het binnen 2 dagen in je bezit. Alleen ik heb wel een min puntje de bezorging door DHL de ene keer kan ik het ophalen bij een service punt geen probleem want daar kies ik voor en voor een ander middel wat ik ook bestel tegenwoordig bij jullie dat kan ik weer niet ophalen bij een service punt dan komt DHL het langs brengen en het is me la een paar keer gebeurd dat ze het niet bij mij afleveren terwijl ik thuis ben maar in de andere straat met het zelfde nummer en gelukkig kwam die bewoonster het bij mij brengen maar het zou een reden kunnen worden dat ik dat niet meer bestel bij jullie en ik zou dat heel jammer vinden maar het wordt zo vaak verkeerd afgeleverd ik baal daarvan.

Snelle levering.

Prima product van Dalan. En snel geleverd.

Pakje netjes geleverd

Snel

Snel geleverd en goed verpakt

super blij met drogist.nl

niet alleen zijn ze in mijn ogen super goedkoop (niet met alles ;) ) maar met de meeste producten wel... ik ben invalide en kom nooit buitens huis dus heel blij mee het aan huis brengen van de boodschapjes en dan als AOW ertje ook nog eens betaalbaar helemaal TOP!!!!

Nooit doen

Het verkeerde produkt werd geleverd. Toen ik hierover contact opnam, werd dit ontkend en werd de schuld bij mij gelegd. Mijn advies is nooit zaken doen met deze organisatie.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Zou met DHL geleverd worden maar niets ontvangen

Geen product ontvangen

ruim assortiment en correcte prijzen

Alles prima!

Snelle levering! Goed verpakt :)

Snel en goed

Mijn bestelling is snel en simpel gedaan, en vervolgens snel bezorgd.

Reageren traag op emails.

Zending kapot aangekomen, melding gemaakt nog geen reactie. Wel de vraag om een review… nou bij deze dan.

Super snel geleverd

Goedkoper dan elders waardoor ik een beetje sceptisch was, maar alles super snel in huis.

Vaste klant

Altijd goed, wij kopen hier regelmatig.

Top bedrijf

Prima produkten, lage prijzen en supersnelle levering, keer op keer. Een bedrijf waar je echt kan op rekenen.

Zeer goede en vlotte service

Zeer vlotte en goede service

snel besteld is snel geleverd

vaak is er iets onverwachts, waardoor je weet : als ik t nu bestel is het er morgen... en jawel...dat is ook zo!!! Misschien is lokaal winkelen beter ,maar dit is toch wel heel erg handig!

Steeds correcte levering aan voordelige prijs

Nette levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.