nihil

nihil

Tevreden!

Helemaal tevreden over de producten.

Ruim aanbod

Gunstige prijzen

Makkelijk besteld Vlug geleverd heel netjes

Geweldig!!!

Alles wat ik bestel is heel goed En de service is geweldig alles word heel snel geleverd en super fijne producten Ben een tevreden klant!!!!! Groeten Hillie

Goede communicatie

Jammer dat het product er niet was maar keurig opgelost

Duidelijk en snel geleverd

Heel tevreden

Heel tevreden. Snel correct ,prima @

Voordelig

Voordelige prijzen, alles netjes geleverd en ruime keuze in producten.

Quick delivery, low costs

What more can you ask for? Thus a 10 out of 10.

Toujours parfait

Rapidité, meilleurs prix, choix très large jamais déçue

Zeer snelle levering, heel tevreden over de service.

Ik ben heel tevreden over Drogist.nl. Zeer uitgebreid aanbod, zeer snelle levering. Ik ben heel tevreden.

Bestellen makkelijk Beste prijs Snelle levering

Service,vlugge levering aan huis assortiment,prijs

Super snelle service

Goede service en snelle levering

Perfect, snel verzenden

Betrouwbaar

De bestelling is op tijd aangekomen. en Hetzelfde product

bestelling niet goed oplossing perfect

Helaas ging het fout met mijn bestelling. Maar na 1x bellen en 2 vervolgvragen per email van Drogist.nl naar mij toe. Keurig opgelost. Erg blij. Bestelling was er ook met 2 werkdagen.

Kwam stuk aan

De dekseltjes van de oogschaduw waren er allebei af, daardoor lag er poeder door het hele doosje en zijn de oogschaduw-oppervlakten beschadigd. Tip; plak ze vast dan schuiven ze er niet af...

Volgende dag al geleverd en nette prijs

Snelle correcte levering

Een website met veel verschillende artikelen en duidelijke omschrijvingen.

Goede artikelen voor redelijke prijzen

Goede artikelen tegen goede prijzen op tijd geleverd.

Vlotte, adequate afhandeling

De bestelling is vlot en adequaat afgehandeld, netjes in een passend doosje (en dus geen overgroot formaat), informatie correct.

Zie hierboven

bestelling correct en snel verwerkt

goederen goed en veilig verpakt

Cookweg 14

4462 HE Goes