Perfect geregeld

Op tijd geleverd en de prijs was gunstig

Snelle levering en goedkoop

Je bestelling wordt snel geleverd, en er staan heel veel goede koopjes in de shop. Ik ben zeer tevreden.

Redelijk

Kortingsbonnen: allemaal erg leuk, zo lijkt het, maar in de 2-3 dagen nadat je een grote bestelling hebt geplaatst moet je die korting alweer gebruiken anders geldt hij niet. Toch nog iets gevonden om te bestellen twv 37 euro en dan moet het minimaal 60 euro zijn anders geen korting. Ja, daaaaag. Leuke lokkertjes, maar voor mij een reden om af te zien van verdere bestellingen. Iemand blij maken met een dode mus noemen we dat.

Snel bezorgd en goed produkt.

Snel afgestuurd en het Artikelen: Spier & gewricht balsem- Spierolie spray werken goed. Maar paardenbalsem werkt minder. Dit kan m. i. voor eenieder verschillend zijn, dus eerst kleine dosering uit proberen. Arnoud

Tevreden

Duidelijke website, goede prijs een snel verzonden.

Snel

Snelle leveringen. Vandaag besteld morgen thuis geleverd en nog goedkoop ook.

Lekker op tijd bezorgt

Fijne site

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

Good prices fast delivery

Good prices fast delivery

Super snelle bezorging! Beste prijs

Snel , betrouwbaar. Gemakkelijk te bestellen , laagte prijs voor in ieder gebal de producten die wij hebben besteld

Goede kwaliteit & snel geleverd

snelle en correcte levering!

snelle en correcte levering !

heeft practisch alles op voorraad en snelle levering.

als boven. goede beschrijving van de producten

Goede service product snel geleverd

Snel en voordelig

Leuke aanbieding en snel in huis en goed verpakt.

Goede en snelle levering

Efficiënt en adequaat

Zeer snelle verwerking en levering. Groot assortiment

Toppie

Goede prijzen snelle levering.

Gewoon goed

Spullen bestellen en de volgende dag binnen superfijn

Hele snelle en goede levering!

Snel en goed!

snelle levering, prima produkten

zeer tevreden met drogist.nl

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Vlugger levering.

Bedankt voor het vlugger leveren. Laatste bestelling volgende dag thuis. Voor de eerste keer.

Scherpe prijzen snelle verzending

Leuke aanbiedingen en zeer snelle verzending

Gewoon zoals het moet

Snel en netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.