Alles naar wens verlopen.

De bestelling en levering zijn volgens afspraak verlopen.

Goede deals voor de topmerken

Super prijzen en snelle levering

Zeer goede prijsverhouding En levert zeer snel.

LEVERING PRIMA ALLES OK

LEVERING ALLES OK

Snelle levering, kortingcodes minder bruikbaar

De website is overzichtelijk, aanbiedingen zijn leuk en de levering is snel, maar als je een kortingcode wil gebruiken moet je voor een minimaal bedrag bestellen en dat bedrag is bij mij eigenlijk altijd te hoog

snel en oede kwaliteit

Snelle bezorging, goede kwaliteit en prettige prijzen wat wil je nog meer !

Snelle betrouwbare levering

Met een ruim assortiment voor redelijke prijzen.

goede verzending en goede prijzen

Ben zeer tevreden.

Super snelle levering

Besteld tegen goede prijs en binnen 1 dag in huis.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit, artikelen zeer goed en veilig verpakt.

heel goed

Snel en goede levering met voldoende aanbiedingen

Er is veel te verkrijgen met voldoende aanbiedingen en een snelle en goede aflevering van de artikelen. Kijken steeds meer naar dingen en vergelijken die ook met de gewone winkel omdat het leven ook steeds duurder wordt. Ga zo door, we zijn klant en blijven klant.

Van bestelling tot levering, verloop is zeer vlot en transparant. Top!

Altijd goede ervaringen opgedaan. Volgende bestelling volgt...

Altijd snelle levering.

Altijd wordt mijn bestelling snel geleverd. Er zijn ook altijd mooi aanbiedingen.

Wat er besteld wordt, wordt keurig geleverd.

Wat er besteld wordt en betaald is, wordt keurig de volgende dag geleverd.

Zoekfunctie werkt niet meer

Sinds de nieuwe site heb ik de grootste moeite met bestellen want de zoekfunctie werkt niet meer, zowel in Firefox als in Chrome. Ik heb standaard Windows 10.

snel geleverd, scherpe prijzen

snel geleverd, scherpe prijzen

Ze zijn niet duur en toch de vertrouwde producten.

Uitstekend!

Ideaal. Niets op aan te merken. Bijtijds de aankondiging dat ze zouden komen en hoe laat ongeveer en dat klopte ook.

Goede producten super snel geleverd

Meerdere lucovitaal producten zoals badslippers, sokken en vitamine C besteld, binnen minder dan 24 uur geleverd ( wat heel erg goed uit kwam ivm een lang weekend weg ). In een doos van precies het juiste formaat. Hebben ook vaak goede aanbiedingen van het merk Weleda.

Prima prijs/ kwaliteits verhouding

Altijd een snelle en correcte levering,en een goede prijs

Tevredenheid

Alles liep goed

Altijd tevreden

Snelle verzending en mooi groot assortiment om uit te kiezen, zeer tevreden!

Super goed en snelle bezorging, je hebt de bestelling de volgende dag al in huis. Ik ben heel blij met Drogist.nl

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.