Prima, goedkoop

Goedkoop ben blij geen verzendkosten

Alles ging prima

Goed verpakt ook.

in de avond bestelt de volgende dag geleverd

Hele snelle levering en de prijzen zijn ook gunstig.

Goed service

Mijn spullen waren op de afgesproken tijd bij bij gekomen

Tevreden met de webshop

Heb meerdere keren gebruik van de webshop drogist.nl zeer tevreden ook over de snelle verzending... Top

Good

very Good

Alle producten goed en wel ontvangen

Niet zo snel geleverd als aangegeven maar de producten zelf waren helemaal in orde en de prijs is goed

Keurig verzorgd❤️

Geweldig!

Alle producten op 1 dag binnen. Bestellen en de dag erop thuisbezorgd. Zeer tevreden.

Snelle bezorging

Tot nu toe snelste bezorging

Zeer snelle levering, iedere keer

Tevreden

De drogist heeft overal begrip voor.

Goede, snelle klantenservice!

Snel en goedkoop

......

Goed zoeken op de site met mooie aanbiedingen en snelle levering.

Snel, goedkoop en goed!

Heel blij met m'n bestelling, scheelde me enorm veel geld. Het kwam snel en is goed verpakt bezorgd. Zeer tevreden en blij!

Slecht. Verpakkingsdoos slechts met een klein stukje plakband dichtgeplakt.

Meer dan helft van de koekjes gebroken in zeer kleine stukjes.

Makkelijk besteld volgende dag in huis!

Goede aflevering

Eerste ervaring was positief!

Snel en netjes geleverd

Snelle levering en netjes verpakt

Goedkoop snel en keurig verpakt

Mijn producten zijn goedkoper dan elders over het algemeen, en de levering is altijd erg snel (als de bezorgdienst niet laat afweten maar daar kan Drogist.nl niets aan doen). Ben erg tevreden.

Alles was prima in orde.

Scoort op alle vlakken goed. Niets op aan te merken.

Scherp geprijsde artikelen, snel geleverd

De volgende dag al in huis, netjes verpakt. Ik ben tevreden

Cookweg 14

4462 HE Goes