Snelle levering. Scherpe prijzen! Top!

Fantastische service

Fantastische service en een heel goede prijs.

Zeer snelle verzending en diverse aanbiedingen.

Als ik drogisterijproducten nodig heb, is dit de eerste website die ik bekijk. De minimale bestelwaarde voor gratis verzending is erg redelijk. Ze hebben vaak goede aanbiedingen.

Altijd vlot en snel geleverd

Ik bestel met een bepaalde regelmaat, en heb absoluut geen klachten, integendeel, perfecte levering.

Prima prijzen en korrekte leveringen

As boven geschreven

Prima webshop

Het artikel was op voorraad en werd de volgende dag vlot afgeleverd.

Goedkope producten en snelle levering

Mooie aanbiedingen waardoor je veel geld bespaard en een snelle levering.

Ik kreeg mijn bestelling keurig optijd en netjes verpakt.

Het was alles naar wens!

Prima.

De capsules doen goed hun werk.

Klote bezorging door dhl

Dhl heeft nog steeds niet bezorgd. Zaterdag heel de dag voor niets thuis geweest

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering tegen concurrerende prijzen

perfecte bezorging

perfecte bezorging

Bestellen makkelijk en hetrouwbaar

Nvt

Prima ervaring

Producten worden vrij snel geleverd in goede verpakking Prijstechnisch afh. van je keuze

Gewoon goed

Gewoon goed

No nonsens

Goede service.

prima produkten en economische prijzen, snel, efficiënt.

Kortom zeer tevreden

Beste keuze

En snelle levering

Vlotte levering van producten.

Er stond een verkeerd huisnummer op het pakketje.

Bij de vorige bestellingen had ik geen problemen. Maar de laatste bestelling van vorige week had ik wel problemen. Er stond een verkeerd huisnummer op het pakketje. Daar kwam ik pas achter via track en trace. Huisnummer 4 in plaats van 5. Nummer 4 is geen naaste buur. De Snipstraat heeft maar een paar huizen met oneven nummers aan het einde van de straat. De even nummers lopen van voor naar achter. Nummer vier is aan het begin van de straat. Dus als ik hier niet achter was gekomen weet ik niet of ik het pakketje had kunnen achterhalen.

Uitstekende producten en service

snelle en goede levering

De snelle verzending..aantrekkelijke aanbiedingen en soms geen verzendkosten..super!!!

Drogist.nl is oke

Alles is goed gegaan dus geen klachten

geweldig

goede website en snelle bezorging

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.