Laden reviews...
11.325 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend positieve indrukken met snelle levering en scherpe prijzen. Klanten noemen betrouwbare service en goede verpakking. Het bestellen verloopt via een duidelijke site en is eenvoudig. Een aantal opmerkingen gaat over ontbrekende of foutieve leveringen of vertragingen, maar de klantenservice wordt vaak als behulpzaam ervaren.
Groot assortiment, voordelige prijs en snel geleverd.
SV
Amsterdam
Contact met klantenservice gehad. Hebben mij heel goed geholpen.
Cobie
Vlaardingen
Makkelijk te bestellen en prima Levering
M.E.C.
Zoetermeer
goed en makelijk.
Ming
Breda
Zoals gewoonlijk: alles perfect. Hartelijk dank!
Frank
IJmuiden
Ik krijg de spullen vrijwel altijd op tijd ze zijn niet met alles de goedkoopste maar meestal wel. en ze doen niet ***lig als ik per ongeluk voor € 20,01 bestel ook dan is het gratis, is 1 keer gebeurt.
Berend
Haarlem
Al een aantal jaren koop ik mijn drogisterijbenodigdheden via drogist.nl. Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Ga zo door!
J.
Sw.
levering op tijd zonder problemen
Arie
Dordrecht
Levering België gratis in een box werkt niet naar behoren.
Beveelt niet aan
Catharina
Tongeren-Borgloon
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de levering van uw bestelling naar België.
U gaf aan de bestelling spoedig nodig te hebben. Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u gekozen voor levering bij een Bpost-afhaalpunt. Op onze website vermelden wij zowel de langere levertijd voor België als dat een levering naar een afhaalpunt langer onderweg kan zijn dan een thuislevering met PostNL. Zendingen naar een Bpost-afhaalpunt worden daarnaast in het weekend niet verder verwerkt, waardoor de status op maandag nog niet was bijgewerkt.
Nadat u telefonisch aangaf de bestelling vanwege de levertijd niet meer te willen ontvangen, hebben wij dit uiteraard voor u opgelost en de terugbetaling in orde gemaakt.
Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling niet op tijd arriveert als u deze snel nodig heeft. Wel vinden wij het jammer dat u onze service hierdoor als onvoldoende heeft ervaren, aangezien de afwijkende levertijd bij deze gekozen verzendmethode vooraf wordt vermeld en wij na uw contact direct een passende oplossing hebben geboden.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Drogist.nl
super service en snelle verzender
lieselot
deinze
Mijn pakketje is niet aangekomen op de afhaallocatie is al een week onderweg ik heb contact opgenomen met jullie ,onderzoek duurt nog een week ik heb hier geen woorden voor ik wou mijn geld terug ze zij ik moest een week wachten en volgende week maar weer terug bellen
Beveelt niet aan
Nina
Groningen
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wij vinden het vervelend dat u uw ervaring als slecht heeft beoordeeld. Uw bestelling is bij het servicepunt bezorgd, maar heeft daar helaas één benodigde scan niet gekregen. Wij hebben dit meerdere malen aan u toegelicht.
Toen bleek dat u het pakket bij het afhaalpunt niet meekreeg, hebben wij direct contact opgenomen met DHL en een onderzoek laten starten. Een dergelijk onderzoek duurt overigens niet standaard een week; wij zijn hierbij wel afhankelijk van de terugkoppeling van DHL.
Wij vinden het daarom jammer dat u onze service met één ster beoordeelt. Vanuit onze kant is er met de verwerking van uw bestelling niets misgegaan en vanaf het moment dat het probleem bij het servicepunt bekend werd, hebben wij direct actie ondernomen en geprobeerd u zo duidelijk mogelijk op de hoogte te houden.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Drogist.nl
Al heel lang klant bij Drogist.nl Snel en betrouwbaar. Goede service en communicatie. Gratis levering vanaf 25€ voor België vanuit Nederland. Lage limiet die je nauwelijks vindt bij andere leveranciers. 100% tevreden klant!
Michelle
Grimminge
Flessen olijfzeep zijn kwetsbaar. Voor het transport worden zij goed verpakt.
Sabine
Hasselt
Louis Widmer zeer goed
Maud
Diever
Snelle levering en prima prijs
Frank
Best
Alles ging perfect, maar ik kon heus wel 1 extra dag wachten zodat dat ene ontbrekende product samen met de rest van de bestelling kon worden verzonden I.p.v. apart de dag nadien. Zo dringend was het niet en het is beter voor het milieu. Toch bedankt voor de moeite om de zending sneller te willen versturen.
Sonia
Antwerpen
Veel producten besteld Zeer tevreden en degelijke kwaliteit Goedkoper dan andere online winkels Doe zo verder
Maria
Dilsen-stokkem
Bestelling de volgende dag al geleverd en duidelijke meldingen welke tijd de bezorger zou komen
Erika
Dinteloord
Service en prijs
Han
2590 Berlaar
Al diverse produkten gekocht voor zeer lage prijzen.
bettie
vaassen
Ik was zeer tevreden voor de snelle levering Van Nederland naar belgie Een aanrader
Jacqueline
deurne/Antwerpen
Bestelling vrij snel thuis Goed en netjes verpakt
Christien
Almelo
Zoals gewoonlijk zeer snel verzonden. Produkten zijn scherp geprijst en ruim leverbaar.
Ricardo
Capelle aan den IJssel
Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten.
Cookweg 14
4462 HE Goes