uitstekende webwinkel.

Bij iedere bestelling is alles vliegensvlug geleverd.Nog nooit een probleem geweest.

Goed geregeld.

Makkelijk te vinden op de site. En snel geregeld.

Zeer vlotte levering

Snelle service fijne producten

Correct en snel geleverd.

Snelle levering, prima product

Snelle levering van goede producten

goedkoop en snelle levering

goedkoop en snelle levering

Goed en snel

Makkelijk bestellen snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit

Lastig met invoeren gegevens. Site pakt de postcode nooit.

goede service

goede service snel geleverd meer keus

Zeer snel bezorgd en heel goed geprijsd, zeer tevreden.

Niet thuis geleverd

Thuis levering voorzien. Se waren thuis en toch moest ik het gaan Halen bij bpost. Echt niet ok !!

Uitstekend.

Snelle levering.

Goed.

product wat ik besteld had word netjes afgeleverd.

Producten zijn goed .Alles verloopt zoals het moet, Altijd alles op tijd. Ik zou deze website absoluut aanraden.

Snelle levering.

Goede ervaringen.

Al vaker producten besteld. Goed assortiment en vaak tegen de laagste prijs, Wordt steeds op tijd geleverd in stevige verpakking.

goede producten en snelle levering

goede site, mooie aanbiedingen. dus zeer tevreden hierover

Zeer goed en betrouwbaar.

Zeer goed en betrouwbaar.

Snel, goed en goed betaalbaar

Supersnel

Goed en in no time ontvangen!

Vriendelijke klantenservice

Top prijs kwaliteit. Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Altijd goed en op tijd

Bestellen en de rest gaat snel op tijd super goed

Heel snel

Alles was snel , duidelijk. Zeker aanrader

Één decennium klant

Nog nooit een negatieve ervaring gehad let drogist.nl, ruime keuze, mooie prijzen. Snelle levering naar Vlaanderen met. Bpost. Perfect.

Cookweg 14

4462 HE Goes