Perfecte levering

snelle en juiste levering.

goede prijs en snel bezorgd

top

Zeer goede service en snelle levering mooi is het dat bij 20 euro bestelling geen verzendkosten meer zijn zTOP !

Een dikke tien voor service.

Communicatie en service een dikke 10

Goed product voor een prima prijs, en snel geleverd!

Ik gebruik het al jaren.

Prima in orde

Altijd correct

Je krijgt wat je heb besteld bij Drogist.nl

Ik had gezocht op aanbiedingen en kwam uit bij Drogist.nl. Ik kon snel de aanbiedingen vinden waar ik na zocht. Ik kreeg geleverd wat ik besteld had bij Drogist.nl.

Zo nu en dan bestel ik bij Drogist .nl. Heb niet altijd wat nodig, maar soms zie ik een product op hun site wat goedkoop is en dan bestel ik dat. Meestal heb ik het al de volgende dag in huis en dat vindt ik nou een goede service van een bedrijf. Dus ook al bestel ik niet elke week, de service is perfect van Drogist.nl.

Altijd vlotte levering Rijke keuze uit goede producten

Fijne manier van online shoppen

Goede prijzen Groot assortiment Telefonisch bereikbaar Vanaf laag bedrag, gratis verzending #TevredenKlant

Altijd tevreden

Ik heb niet gezien dat ik verzendkosten moest betalen en ik was bijna aan het bedrag om geen verzendkosten te betalen, direct de bestelling kunnen annuleren door een mailtje te sturen en de volgende bestelling gedaan, heel snel geleverd. Goede prijzen en goede service , win win

Great

Very good service

Alles ok behalve dat ik de voordeelcode niet kon invullen toen ik een bestelling plaatste.

Goede ervaring, maar nergens te zien waar ik mijn voordeelcode kon invullen.

Uitstekende service

Uitstekende service

Snelle levering.

Producten zijn snel geleverd, prijs is prima.

Goede klantenservice en aanbiedingen

Een prima reactue en hulpvan de klantenservice, ook snelle en correcte bezorging en goede aanbiedingen.

Hier heb ik gelukkig de gel kunnen vinden voor mijn partner en hij was niet zo duur. De levering ging ook top.

Prima site, snelle levering!

Als je er te laat achter komt dat je iets bent vergeten te bestellen dan is een snelle levering zeer belangrijk en handig

zending

Super snelle kosteloze zending

Snelle verzending

Mooie prijs

Teleurgesteld.

Bestelling slordig verpakt. Doos veel ta groot voor omvang bestelling.Kwam aan ernstig beschadigde doos. Gelukkig inhoud onbeschadigd.

Heel snel ontvangen

Producten die ik had besteld heel snel ontvangen. Verder ook voor een hele scherpe prijs. Enige opmerking maar dat ligt eerder bij de vervoerder dhl, is dat het pakket uit elkaar viel en de verpakking van een van de producten daardoor beschadigd was. Gelukkig zat nog wel alles in het pakket.

Prompt

Alltijd word prompt gelevert Goede prijse

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.