Snelle en correcte levering van de bestelling. Ook de mailtjes van het verloop van de bestelling vervolgens van de levering.

Hele goede ervaring!

Heel goed ingepakt en ook goed in z’n doosje maar wat wel aan de mindere kant is dat het zo laat wordt bezorgd, maar verder is alles echt super goed

Vrij snel geleverd

Mijn bestelling is binnen twee dagen geleverd

Zeer snelle levering.

Ik miste de wattenstaafjes. Verder alles in orde en zeer snel bezorgd.

Prima shop om producten te bestellen

Ik zal hier ook zeker vaker terugkomen Punt ter verbetering is aangeven dat bezorging bij afhaalpunt afhankelijk is van beschikbare kluisjes en dus de garantie voor 23:00 morgen in huis niet altijd gehaald kan worden.

Prima op de site te vinden.

Goed op de hoogte worden gehouden over waar en wanneer.

goede prijsstelling, keurige verzending. ruim op tijd en goed ingepakt. Al lang tevreden klant

Zie hierboven. Gewoon prima, zoals je mag verwachten (maar niet overal krijgt. Helaas.).

Hoezo verplicht

Ik laat me NIETS verplichten

Vandaag besteld, morgen in huis. Top

Super snelle levering,zeker een aanrader

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen Goed verpakt en snel geleverd

Snelle levering, goede prijzen.

Gewoon goed en snel.

alles goed en snel geregeld

Snel en beste prijs!

Snelle levering, beste prijs , eenvoudig goed !

heel goed

Alles correct .snelle levering.

Zeer goede service en erg snel met bezorgen.

Goede service en erg snel.

Snel en goede prijs

Hele snelle levering en goede prijs

Uitstekende service en snel geleverd

Uitstekende service en snel geleverd

De goedkoopste van allemaal!

Kerstgeschenk (Sebamed gezichtcrème) zeer gunstig geprijsd, daarom twee aangeschaft om gratis te kunnen laten verzenden!

Zeer tevreden!

Voor vlugge, correcte en vriendelijkheid, Dank u wel! Voor prijsaanduiding, fantastisch!

klopt altijd daar

Scherpe prijs en goede levering

Voordelig en snel

Bijna altjd de voordeligste en altijd snelle levering.

Goede voorraad en een hele snelle levering, perfect!

Aanraden

Goedkope, snel levering.

Optijd geleverd en goede artikelen

Heel blij met de bestelling Zal in het vervolg nog bestellingen doen op deze website

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.