JE VIND WAT JE ZOEKT

Is betrouwbaar ook zeer duidelijk en overzichtelijk je krijgt ook een duidelijke factuur.....en de bestelling is er een dag later..ik ben zeer tevreden

~Geweldige winkel niets op aan te merken!

Ik ben zeer tevreden maar doe niet aan aanbevelen.

Duidelijke site, bestellen en leveren zoals afgesproken!

Keurig op tijd geleverd

Snelle en correcte levering

Snel en correct

Snelle service en kwaliteit

Snelle service en kwaliteit

zeer tevreden

top prijs kwaliteit ; snelle en vlotte levering

Jammer dat het geen brievenbuspakketje was Zowel voor chauffeur als consument wel zo efficiënt

Topproducten en stuk goedkoper

Zeer tevreden!

Altijd snelle correcte levering!

Snel en goed geprijsd bezorgd

Besteld en het was er de dag erop, meer kun je niet wensen.

Snelle levering , Goede verpakking, Zeer lage prijzen.

Toppers

Altijd snel geleverd.

goede voordelige LucoVitaal actie

Leuke acties met LucoVitaal, zelfs een ietsje voordeliger dan 1+1 gratis bij kruidvat met code 10% extra korting, dus besteld en blij mee een aanrader soms! Alleen DHL soms niet tevreden

Altijd soepel en snel.

Zoals altijd verliep de bestelling en verzending heel soepel en ontving ik mijn pakketje op tijd, overhandigd door een heel vriendelijke DHL bezorger.

Goed.

Goede en vlotte levering.

Altijd goede prijzen en tijdige levering!

Keurige levering en vlot

Keurige levering en vlot!

Goede ervaring

Goede prijs en snelle verzending.

Goede producten, goede prijs en snelle verzending!

Helemaal goed.

Snelle correcte levering

Producten aan interessante prijzen. Vlotte afhandeling van bestellingen.

alles OK!

alles is altijd correct op tijd geleverd!

super produkten en goedkoop

altijd snel en goed gelevererd

fijne webshop

snellle verzending, lage verzendkosten

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.