Bedrijf prima

Maar bestel niet meer als het geleverd wordt door DHL. Jammer. Dit vervoersbedrijf weigert om aan de deur af te leveren en rijdt rechtstreeks naar DHL punt. Niet fijn als je slecht ter been bent

Colis non reçu !

9 ème jours après paiement, pas reçu de colis ! Commandez avant 23h aujourd'hui, livraison demain ! Oui mais ou c'est respecté , promesse non tenue Le colis es où ? personne ne c'est... C'est au client à faire les démarches !

Altijd goed ervaring en voordelig met Drogist.nl gehad.

Fijne producten

Alles snel en netjes geleverd

Snelle levering..

Wat je besteld de volgende dag in huis zoals ze beloven. De prijzen zijn ook normaal. Boven een bepaald bedrag wat je besteld is de levering gratis. Zeker een aanrader...

Super slechte ervaring

Wasmiddel bestelt op de site stond dat er 851 ml in zat en ik ontvang wasmiddel met veel minder inhoud. Klantenservice heeft me ook nie echt goed geholpen je kan t wel retourneren ja gaat moeilijk als ik hem al gebruikt hebt. Laatste keer dat ik hier nog bestel

Snelle en goede levering en goede producten

Keurig optijd geleverd

1 probleem,dat al meerdere keren het pakketje bij de buren 500 meter bij ons vandaan word bezorgd door DHL..de naam staat met koeienletters op de brievenbus bij hun,en gooien het toch daar in de bus..

Prima service en kwaliteit ook

Snelle afhandeling

Alles keurig verpakt en de volgende dag al bezorgd

Snel bezorgd. Prima verpakt.Hadden wel veel produkten niet op voorraad, dat was jammer.

Altijd vlot en goed

Makkelijk kiezen op de site en vlot en netjes bezorgd

Altijd prima.

Altijd goede en snelle levering

Geweldige klantenservice

Ik was al gewend aan de snelle en correcte leveringen dus er waren nooit problemen. Helaas was bij de laatste levering een mosterdpotje (was wel goed verpakt) gesneuveld. Na een mailtje met foto had ik binnen 1 dag al bericht met excuus en na 2 dagen al een nieuwe in huis. Kijk..... zo kan het ook!

goed, prijs-kwaliteit en snel

Zeer fijn en snel bezorgd

Uitstekend en snel geregeld

Duidelijke website, snel bestelling kunnen plaatsen en snel bezorgd.

Opzich een goeie ervaring. Alleen heel erg slordig en in veel te grote doos verpakt, dit zou nog verbeterd kunnen worden.

Snelle levering prima product

Goede en snelle service

Veel producten op voorraad, prima prijzen en vlotte levering

Prima producten en prijzen

Producten zijn prettig geprijsd, genoeg keuze en altijd snelle levering

Zeer snelle levering. Goed verpakt

Degelijk

Snelle bezorging en voordelig.

Gewoon goéd!

Makkelijke website. Snel besteld, betaald en geleverd. Vooral zo doorgaan!

Cookweg 14

4462 HE Goes