1 week moeten wachten op pakket terwijl overal 1 dag staat

Zie zitel

Quicks shipping

Very reliable shop. Cheap and dependable service

Zeer snel geleverd..ben er blij mee

Zeer snel geleverd..ben er blij mee

Goed en netjes geleverd!

Goed en netjes geleverd!

Levering was 2 dagen later. Verpakking vond ik slecht, en dat was vroeger anders. Vg E.haas

Zoals gewoonlijk snel in huis

Na de bestelling, de bevestiging en zoals gewoonlijk volgende dag verzonden DHL liet het echter weer eens afweten, dus hele dag voor niks zitten wachten en de volgende dag maar bij een servicepunt laten bezorgen. Dit doet natuurlijk niets af aan de service van Drogist.nl

Altijd correct!

Altijd correct!!!

gewoon goed

Keuring in orde, snelle levering.

Nooit meer

Iets retour sturen Zelf betalen Belachelijk

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Zonderproblemen bestelling afgeleverd

Heel professioneel mijn bestelling verwerkt en afgekeverd

Goeie prijs kwaliteit, maar wel even moeten op wachten

Veel keuze. Goeie prijs Maar niet de volgende dag geleverd. 5 dagen. Verder alles correct. En zou er zeker nog bestellen.

Snelle levering.

Product voor nette prijs.

Niets op aan te merken

Prima en snelle levering

Slecht klant service

Mijn pakketje niet ontvangen 13 dagen geleden bestellen, jullie probleem DHL ook probleem

Altijd alles op tijd! Alleen nu geen biotene voorradig!

Was wat ik besteld had

Was wat ik besteld heb. Ook vlotte levering.goed verpakt

Altijd correct

Elke bestelling is te volgen en zoals beschreven.

Prima.

Mijn complimenten voor de: Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

My experience was bad

Your website is misleading con cerning shipping costs a ND misc costs

Zijn heelgoed

Snelle goede levering

Goede prijzen ,professioneel en snel.

Goede prijzen ,professioneel en snel.

Goede prijzen

Ik heb mijn keuze gemaakt voor sloggi dames die aan een heel goede prijs stonden

Snelle en correcte levering

Cookweg 14