Goede aankoop

Aankoop goed, keurig verpakt en snel bezorgd.

Snel en correct

Na bestelling goed op de hoogte gehouden en op tijd geleverd

Tevreden en vaste klant erbij.

Altijd netjes optijd verstuurd, altijd alle producten aanwezig die ik heb besteld. Bestel maandelijks mijn doorgaande verzorgingsproducten hier. Het is gewoon een stuk goedkoper als bijvoorbeeld bij de kruidvat. Al met al goed, duidelijk en correct.

Goede merk producten

Goede merk producten met leuke korting! Betrouwbare snelle levering. Dank voor de service! Met vriendelijke groet. Aafke de Jong

Snelle levering en precies wat ik besteld hebt

Ik vond bij mijn drogist niet wat ik zocht, bij drogist. nl wel . Ik plaatste de bestelling en dit ging vlot, net als de levering. Prima.

snel en betaalbaar

Prima online shop

Snelle levering!

een aanrader !

heel positief

Gemakkelijk en snel geleverd.

Zoals de titel omschreven, gemakkelijk en snel. Maar ook scherp geprijsd.

Perfecte aflevering

Zoals altijd een perfecte aflevering van alle producten die ik heb besteld, dankjulliewel ❤️

Altijd perfect! Supersnelle levering voor de laagste prijs, echt beste online drogist die er is!

Altijd perfect! Supersnelle levering (gratis bij besteding vanaf 20 euro en producten heel vaak voor de laagste prijs! Echt de beste online drogist die er is!

Lovely

I love always to order through drogist.nl

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Snelle bezorging, redelijke prijs

Minpunt is de bezorging door DHL. Steeds weer een ander afhaalpunt dan opgegeven. De bezorgers droppen alles kennelijk op een punt in de gemeente. Wellicht een andere provider kiezen !

Prijs was goedkoper en bestelling kwam heel snel

Alles is goed gegaan.

service

zeer tevreden over dienstverlening en prijzen.

Scherpe prijzen in deze dure tijd

Ruime keuze, snelle levering, prima webshop.

Snelle verzending en keurig verpakt.

Goede prijzen.

Aanrader

Geen gedoe, ruime keuze en scherpe prijzen....

Supersnelle bezorging en prima service !

Snelle en correcte levering.

Prima geregeld.

Een snelle en goede afwerking en verzending

Een bestelling geplaats bij u en bij vraagstelling direct antwoord gekregen en heel snel ontvangen prima geholpen.

Cookweg 14

4462 HE Goes