Prima service en zeer snelle levering

Ik heb wat artikelen besteld, omdat de prijs zonder meer erg goed is. En ik kreeg deze artikelen ook zeer snel geleverd.

Altijd voordeel

Makkelijk bestellen en er is altijd wel iets afgeprijsd heel fijn.

altijd goed

zoals ik gewend ben van Drogist.nl altijd goed. minpuntje is soms de bezorging, maar dat is uitbesteedt

Goed op de hoogte gebracht toen een artikel niet op voorraad was

snel en goed ingepakt

snel en goed ingepakt

Goede kwaliteit voor lage prijzen

Ik koop al jaren met tevredenheid bij Drogist.nl. Er is veel keus en er zijn vaak voordelige aanbiedingen.

Zeer goede service met inbegrip van de bezorging!

Enige wens van mij is optie betaling na levering maar voor de totale service een 10! Nb: deze producten zouden ook in een kleiner doosje hebben kunnen worden verpakt.

Uitgebreid assortiment tegen lage prijs en snelle levering

Zeer positieve ervaring, want lage prijs en snelle correcte levering.

Altijd snelle verzending

Altijd snelle verzending en veel producten te krijgen. En al gratis verzending bij 20 euro.

Fijne sortering, mooie prijzen.

Ik bestel al heel lang. De prijzen zijn zeer reëel. Goede service.

Snelle levering.

Ze leverde snel een product die ik in de winkel niet kon vinden.

Heel correct en altijd snelle levering

Bijzonder prettig

Snelle nwttw levering.

Ik bestel met enige regelmaat bij drogist .nl. Altijd goede ervaringen gehad en nog steeds. Blijf hier absoluut hebruik van maken.

1 x besteld leuke actie

Ging goed werd op tijd bezorgd

Alles in orde, snelle levering.

Alles in orde en snelle geleverd.

Zeer correct!.

Zeer correct!

Werkt prima. Mooie producten.

Geleverd

Ik ben zeer tevreden over Drogist.nl. Het pakje werd in de vooropgestelde tijd geleverd en zeer snel. Al geleverd de dag na de bestelling.

Aanrader

Genoeg keuze, overzichtelijke site, netjes en snel geleverd, goede service. Communicatie met bedrijf is ook goed dus gewoon een aanrader!

Erg goed

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd, en dan de prijzen die zijn echt top.

Altijd alles op tijd en netjes geleverd.

alles op tijd en redelijke prijs

Tot nu toe alles ok

Toppertjes!

Groot assortiment in drogisterijartikelen en voor een zéér scherpe prijs. Bestellen gaat simpel en je spullen worden snel geleverd.

Cookweg 14

4462 HE Goes