Uitstekende service

Uitstekende service

Snelle levering.

Producten zijn snel geleverd, prijs is prima.

Goede klantenservice en aanbiedingen

Een prima reactue en hulpvan de klantenservice, ook snelle en correcte bezorging en goede aanbiedingen.

Hier heb ik gelukkig de gel kunnen vinden voor mijn partner en hij was niet zo duur. De levering ging ook top.

Prima site, snelle levering!

Als je er te laat achter komt dat je iets bent vergeten te bestellen dan is een snelle levering zeer belangrijk en handig

zending

Super snelle kosteloze zending

Snelle verzending

Mooie prijs

Teleurgesteld.

Bestelling slordig verpakt. Doos veel ta groot voor omvang bestelling.Kwam aan ernstig beschadigde doos. Gelukkig inhoud onbeschadigd.

Heel snel ontvangen

Producten die ik had besteld heel snel ontvangen. Verder ook voor een hele scherpe prijs. Enige opmerking maar dat ligt eerder bij de vervoerder dhl, is dat het pakket uit elkaar viel en de verpakking van een van de producten daardoor beschadigd was. Gelukkig zat nog wel alles in het pakket.

Prompt

Alltijd word prompt gelevert Goede prijse

Zeer scherpe prijs en snel geleverd

Zeer scherpe prijs en snel geleverd

Rapide et efficace je recommande

Hoede prijs snelle levering

netjes en op tijd geleverd

snelle verzending

Top Firma!

Leveringen altijd vlot en correct, mooi aanbod

Jullie hebben de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt

Jullie hebben de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Mijn pakket zou maandag bezorgd worden, maar het werd pas woensdag verzonden, nadat ik er dinsdag al over had geklaagd. Het voelt echt als oplichting, ik ga er nooit meer gebruik van maken.

Prima prijs en service

Prima prijs en service

Bestellen werkt snel en goed.0

Zie hierboven.

Snel, en goed

Kortingen waar je wat aan hebt, en zeer snel geleverd.

Levering ging soepel, helaas niet compleet... heb email trg gestuurd nog geen antwoord wel jammer

Ter zake en dnel

Dnel en correct geleverd wat was besteld

Prima bedrijf

Goed aanbod en veel aanbiedingen

Qualité et prix

Produits de qualité et prix

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.