Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Prima website waar je makkelijk kan bestellen. Een van mijn gekochte artikelen had een nalevering, ze hebben mij netjes per E-mail op de hoogte gesteld en een paar dagen later ontving ik mijn product.

Kwaliteit voor een goede prijs

Een aantal A-merk artikelen gekocht voor een prijs die 30% lager ligt dan in de winkel. Voor herhaling vatbaar in deze dure tijden.

Vlotte levering, goede producten en prijs

Snelle levering goeie prijs

Geweldig.

Zeer snelle verzending altijd op tijd. Nog nooit klachten gehad.

snel en prima prijs

spullen snel geleverd en voor een prima prijs

Slecht

Onprofessioneel geholpen in de chat onvriendelijk

Makkelijk te bestellen en netjes bezorgd

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Kreeg gelijk een bevestiging. En zodra het was verzonden kreeg ik een track and trace. Daarna is het netjes op tijd bezorgd.

Goede service en snelle levering!

10 waard

uitstekend.

Snel, vooral snel!

Zie boven

Snel, netjes, duidelijk!

correcte behandeling

duidelijke info

Goede prijzen en snelle levering.

Lage prijzen en zeer snelle verzending Ik ga hier zeker wederom bestellen

Goede prijzen ,snelle levering.

Goede prijzen, snelle levering.

Fantastic Prices!

Forget the 2+1 gratis you see advertised everywhere, this is where you will find the best prices.

Snelle service!

Regelmatig mooie acties en de levering gaat super snel.

goed en snelle levering

geen opmerkingen tevreden

top !

subliem

Breed assortiment tegen scherpe prijzen

Wonend in het buitenland (wel EU), blijf ik graag drogisterijartikelen en OTC medicijnen in Nederland kopen. Het assortiment is groot, met name in OTC medicijnen, en de rijzen zijn zeer concurrerend. Drogist.nl levert snel en zeker, en heeft maar zelden artikelen niet op voorraad.

Absoluut een aanrader

Groot assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Uitstekende klantenservice. Absoluut een aanrader dus.

Geen contact, niet luisteren

is 2 e keer dat ik via RIVERTY betaal, en aanmaningen krijg, had pakketje Nooit ontvangen, na 6 weken wilde een telefoniste eindelijk het laten uitzoeken, en is terugbetaald, Toch nog 9,50 kosten van aanmaning moeten betalen, Dit heb ik maar gedaan,alhoewel ik niet te veel geld heb, wel 10 mails,15 keer contact telefonisch, bleef ik aanmaningen ontvangen! Terwijl jullie datmoesren Vr gtoet

Snel en goedkoop

Bestelling conform informatie afgeleverd, goede prijs-kwaliteit verhouding

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.