Simpel en duidelijk

Vaak goedkoper.

Belooft wat het niet waarmaakt

Dit keer was voor mij snelle levering cruciaal, vandaar Drogist.nl. Kwam niks van terecht, wel melding dat de volgende dag vanaf 09.00 de levering kon plaatsvinden inclusief voorgegeven. Maar dat bleek onzin. Hele dag ivm urgentie gevolgd, maar levering pas 24 uur later. Gewoon niet geloven als je het niet kunt waarmaken.

Goede producten en snelle levering.

En niet duur.

Fantastisch!

Altijd snel besteld en snel bezorgd. Heel erg goed!

Open verpakkingen geleverd gekregen

Open verpakkingen geleverd gekregen en tegemoetkoming verloopt stroef. Materiaal was niet prettig om mee te werken, daar wel een tegemoetkoming voor gekregen.. voor de open verpakkingen lopen nog stroeflopende gesprekken.

Makkelijk online bestellen en je bespaart veel geld. Voor 23u besteld en de dag erna in huis.

Goede service!

Goede service snelle levering en goede prijzen

Producten voordelig geprijsd

Fijn dat de deodorant die ik al een tijdje gebruik bij jullie nog wel te koop is. Bij plaatselijke drogisterijen zijn ze helaas niet meer verkrijgbaar. Ook met de klantenservice had ik contact gehad over een product wat anders was dan de beschrijving op de website. Ik kreeg binnen twee dagen een vriendelijke reactie en het probleem was snel opgelost.

Klasse

Netjes en snel

Scherpe prijs snelle service

prijs en artikel 100 procent

uitmuntend

Service

Snelle en correcte levering

Zeer goede aanbiedingen en snel bezorgd.

Echt mooie aanbiedingen van A merken.Wordt een dag later bezord.

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

snel bezorgt

verzend kosten schrikbarend duur

niet aangekomen

Mijn pakketje zit al 8 dagen vast bij Bpost

Prima vezorgd en snelle levering

Ik ben tevreden!

ruim aanbod met fijne promoties

De website van Drogist.nl is gezellig om te bezoeken. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Het ruime aanbod laat veel keuze toe en de producten zij goed gedocumenteerd. Veel kortingen, zelfs hoge kortingen maken het geheel compleet. Danku

Goede produkten mooie prijzen en altijd op tijd geleverd

Goede produkten altijd op tijd en mooie prijzen

Graag aanbevolen

Goede prijszetting. Snelle levering.

Is prima

Fantasfisch. Een dikke 9

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.