Heel goede webshop, echt een aanrader!

Mijn bestellingen worden steeds heel vlug geleverd en goed verpakt en de producten zijn ook altijd van goede kwaliteit.

Normaal snelle levering.

Maar door de staking heb ik 4 dagen moeten wachten inplaats van 1 dag.Maar ondanks altijd goed geleverd!

Altijd een supersnelle levering

Simpel en snel bestellen tegen zeer goede prijzen vergeleken bij de winkel

Goed assortiment

Supergoed

Altijd keurig op tijd en de producten die ik wilde hebben

Prima !

Gemakkelijke bestelling, vlotte en snelle levering, goeie prijs/ kwaliteitverhouding.

Prima site en vlugge bezorging

mooie aanbiedingen, goede communicatie en snelle levering

DHL levering zwaar onder de maat

Nopjes envelope die veel te dik was voor brievenbus zat er toch in gestampt ,ok had aangegen om bij het afhaal cemttum af te halen maar nee hoor zat gewoon half in de terwijl het regende brievenbus ,verder wil ik wel aanmerken dat de spullen altijd goed zijn maar dit keer was de levering gewoon RUK.

Gewoon prima

Goedkoop, veel keus, goede informatie en netjes geleverd

Geen prima!

Steeds correct en vlug geleverd

Perfect duidelijk snelle levering

perfekt

goede prijzen, snel geleverd.Alles prima verlopen

Overzichtelijke website, vlotte betaling en snelle correcte levering. Steeds tevreden.

Prijs kwaliteit super!

Betaalbare prijzen op de site. En een supersnelle levering. Een echte aanrader!

Kwaliteit,prijs,keuze en zeer goede service en oo tijd bezorgd.

Snelle levering en leuke prijzen!

Leuke prijzen en snelle levering. Duidelijke website. Ga zo door.

Waardeloze klantenservice

Verkeerde product ontvangen en kon dit vervolgens niet kosteloos retourneren of omruilen omdat ik het zogenaamd niet goed besteld zou hebben…. ga ik dus nooit meer iets bestellen !!

Top, quick and on time

Prima en snelle service

Altijd prima voordeel en snelle verzending:)

Uitstekende vlotte bezorging

Zie boven

Fijne winkel!

Ruime keuze en leuke aanbiedingen! Bestellen gaat makkelijk en leveringen zijn snel.

Prima verpakking en snelle levering

Prima afwikkeling. Helaas had DHL het pakketje naar een verkeerde regio gestuurd waardoor het pakketje 3 dagen later is afgeleverd. Uiteraard fout van DHL.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.