GEWELDIG

ALTIJD GOED

Erg tevreden over de geleverde producten

Ik ben erg tevreden over de geleverde producten, ze zijn snel bezorgd en de bezorg informatie was fijn! Zeker een aanrader!

goed product , snelle levering

zie boven

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen en snel in huis. En mooie aanbiedingen.

Snel en volgens afspraak geleverd !

Snel en op tijd volgens afspraak !

Goede service Competitieve prijzen

Alles correct en goed verwerkt!

Prima en goed verzorgt

goede service

uitgebreid assortiment, snelle levering

Heel snel geleverd

Prima korting en heel snel geleverd

Snelle levering tegen onklopbare prijzen

Ja

Vlotte levering ,goede verpakking.

Een groot assortiment en leuke aanbiedingen!

Snelle levering. Goede prijs en kwaliteit. Duidelijke website. Al gratis verzending vanaf €20.-

Wat betreft de bestellingen is het okè

Wat betreft de bestellingen is het oké alhoewel de prijzen wel wat scherper kunnen , maar ik krijg al geruime tijd geen nieuwsbrief meer .

Snel en correct geleverd

Bestelling netjes op tijd geleverd,prijzen zijn zeer aantrekkelijk(niet meteen verhogen).Ruim assortiment.

Snelle en juiste levering

Goede prijs, snel geleverd

Altijd goed, snel en correcte communicatie.

Leuke prijs en snelle levering

Prima webshop met veel artikelen tegen een leuke prijs. Artikel besteld en daarna een zeer snelle levering van mijn bestelling. De webshop opgeslagen als favoriet. Een zeer tevreden klant.

Goede service, regelmatig aanbiedingen en producten altijd op tijd geleverd.

Parfait....

Perfect, very happy......

Top Drogist

Breed assortiment en niet duur en ook nog eens razendsnel, wat wil je nu nog meer!

Keurig gedaan!

De communicatie is prima en mijn bestelling werd goed verzorgd afgeleverd!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.