Gewoon goed

Gemakkelijk om te bestellen en aantallen in te geven en terug te verwijderen. Vlugge levering ook in Belgie en aantrekkelijke prijzen.

Zéér goed

Goede producten, ten gepaste tijd geleverd, goede ervaring, top

Prima service en levering !

Voldoet aan de geleverde producten.

Prima winkel

Netjes bezorgd Goed verpakt. Eindelijk merk gevonden waar ik tegen kan. Blij mee.

goede prijs, snel geleverd

Mijn ervaring is goed.

Het assortiment is groot. De bestelling gaat gemakkelijk. De bezorging is op tijd.

Goedkoop en snelle levering

Duidelijke webside, breed assortimentent ook het homeopatische

De eerste keer dat ik via Drogist.nl een bestelling heb gedaan, en ik geef nu al een 8

Levertijd telang

Er staat op site vanavond nog besteld is morgen geleverd maar ik heb zeker 4 dagen moeten wachten terwijl mijn voorraad op was dat vind ik spijtig

zeer tevreden

alles op tijd geleverd en goed verpakt kon niet beter !!!

Snelle levering, goed producten

Fijne webwinkel

Duidelijke site, leuke aanbiedingen en keuze uit veel producten (ook niet echt duur) en bezorging ook snel. Kortom blij mee:)

artikelen snel in huis

Drogist is goed

Slechte service

3 potten magnesium besteld, waarvan bij 2 de extra seal van de potten open was. Een mail gestuurd dat ik dit niet prettig vind en deze wil ruilen, maar geen reactie. Denk je een aanbieding te kopen, ben je nog duurder uit.

Altijd voordelige prijs

En de volgende dag optijd bezorgd.

Een zeer goede website om te kopen

Veel goede dingen en zeer goede eigenschappen

Bijzonder snel en netjes geleverd

Juiste producten keurig verpakt en snel bezorgd!

Excellente

Bon rapport qualité -prix. Commande passée facilement. Livraison rapide.

Na de bestelling kreeg ik het bestelde in zeer korte tijd thuis bezorgd

De vestelling qas makkelijk te volgen en werd jeurig op tijd afgeleverd.

Keurig afgehandeld en in goede staat.

Voortreffelijk.

Tevreden

Prima product en snelle levering voor een prima prijs.

Aanraden

Snel en netjes verstuurd.

Altijd correct

Gaat altijd prima bij de bestelling

Slechte bezorging en nog slechtere afhandeling klacht.

Het pakket is verkeerd bezorgd. Bij de klacht daarover ben ik het bos in gestuurd.

Parfait

Livraison rapide et soignée. Prix imbattable.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.