slechte afhandeling van bestellingen en communicatie

Ik ontving een medicijn van drogist.nl en besloot nog dezelfde dag, na wat onderzoek naar de bijwerkingen, het terug te sturen. Ik stuurde meteen een e-mail waarin ik mijn besluit toelichtte, bracht het pakket naar het postkantoor en stuurde het op eigen kosten terug. De volgende dag ontving ik een vriendelijke e-mail waarin stond dat mijn retourzending in behandeling was. Ik reageerde op deze e-mail met de mededeling dat het pakket, tot mijn verbazing, naar mij was teruggestuurd. Sindsdien heb ik geen reactie meer ontvangen en ook geen terugbetaling.

Op verkeerde adres geleverd

Mijn adres is Zeelaan 192 ze hebben geleverd op 129

Producten werden snel geleverd en voor een schappelijke prijs

Perfecte correcte snelle service!

Mijn bestelling altijd correct ensnel geleverd en betrouwbaar!

Alles ok

Bestelling .zending en opvolging perfect Ook de levering snelheid is perfect

snel

snel geleverd heel goed verpakt

Veel op voorraad en snel en goed ingepakt.

levering via postnl is dikke onvoldoende

ipv aan de deur leveren krijg je melding dat er niemand thuis was en je naar een postpunt mag rondrijden 1 er hoeft niemand thuis te zijn voor een klein doosje in de bus te steken 2 er was wel degelijk iemand thuis 3 een postpunt in de buurt zou aangenamer zijn dan 30 minuten omrijden voor een pakketje,

Alles is heel goed verlopen.

kan bijna niet beter

verploveld? kort en bondig

Duidelijke site en vlotte bezorging

Uitstekend! Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent je pakket.

Ik ben tevreden !

Snelle levering en nette verpakking

Prijs kwaliteit is top

Veel keuze snel in huis Jammer genoeg alleen met billijk en niet met klarna !!!

Was makkelijk te bestellen en snel geleverd

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede aanbieding

Ik heb zo veel geld bespaard ! En wordt heel snel levering

Mijn winkel

Ik voel me thuis online alsof het een fysieke winkel is. Veel artikelen naar mijn keuze en snel geleverd.

SUPER

Jullie hebben een goeie prijs en leveren heel snel.

goed product

goed product

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Nog geen pakket ontvangen

Volgens afspraak

uitstekend

vlotte en soepele afhandeling.snelle bezorging zoals aangegeven,meer dan tevreden is ondergetekende.

vlotte afhandeling

de verzending ging prima echter vond ik de website, die veranderd is, verre van prettig.

Cookweg 14

4462 HE Goes