Perfecte service

Met zorg bestellingen behandeld en verzonden. Gewoonweg klasse!

Correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Prima webwinkel

Bestelling wordt goed verpakt verzonden en snel geleverd. Goede service als er iets niet helemaal in orde is. Minpuntje is DHL die zet het altijd voor de deur die naar buiten open slaat. Terwijl wij gewoon thuis zijn.

Fijn om bij Drogist iets te bestellen Snelle service

echtheid artikel

Ik heb besteld maar de verpakking is niet dezelfde als het orgineel. Ik twijfel over de echtheid van het produkt

Goedkoper dan bij de drogisterij als het 1 + 1 is.

Alles netjes geleverd.

Alles netjes geleverd.

Perfecte service!

Vlotte afhandeling en levering van de bestelling! Een voorbeeld voor alle anderen…

goed en netjes

Het gratis boven de €20,- is een heel groot pluspunt, en ik vind het gewoon een fijne drogisterij.

Betaalbaar

Ik koop regelmatig bij Drogist.nl, omdat het betaalbaar is, goedkoper dan in fysieke winkels en snel geleverd.

Goede prijzen en snelle levering. Alles top

Correct

Had mevrouw aan de lijn was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede zorg prijs en aanbod

Goed verzorgd op tijd geleverd

Altijd uitstekend service

Product zoals beschreven

Goedemorgen en snelle levering en veel goedkoper dan een winkeldrogist Super blij mee

Goede prijzen

Goede prijzen snelle levertijden

Fijne producten, niet heel duur

Tevreden over bestelproces, levering en producten.

Fantastisch!

Snel, correct en een goede prijs!

Zeer snelle levering

Duidelijke website en zeer snel geleverd.

Slow response - expired product

I have emailed a complaint regarding a expired product. It was for an infection. I ordered that a week ago and it was delivered a day too late. I have reached out via email and call telling that the ointment has expired and would like a replacement soon. I have no reply yet. The worst is what's the point of it all anymore since it has been a week waiting with infection! I brought another product which was not a priority so I could get a free delivery and reduce €9! Now I have spent over €40 for nothing. I got the ointment in another store now spending €12 euro after a week of suffering! Thank you very much for that. You guys are the best!

Ik heb zeer goede ervaring met deze winkel

Snellle en zorgvuldige levering

oke

had het echt nodig ben er blij mee

Zeer betrouwbaar

Alles altijd op tijd geleverd en goede communicatie!

Cookweg 14

4462 HE Goes