Helemaal goed

Peu mieux faire

Possibilité de commander vu que l'article est en stock, mais pas envoyé dans la commande sans justificatif - ok sur leur message de remboursement, mais minimum 10 jours pour être remboursé... Beaucoup trop long

Goede korting

Veel producten, snel levering. Soms keer gratis verzending. Top!

snelle en zorgvuldige levering

ik ben tevreden

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Heel tevreden.

Altijd een vlotte service en keurig verpakt.

Uitstekend ervaring

Altijd correct en vlug geleverd

Hele goede ervaring

Deze tabletten gebruik ik voor tweede keer. Ik heb baat bij mijn klacht van krampen. Plus de prijs is redelijk in vergelijking met andere verkoopers. I

Zeer snel...

'S avonds besteld de volgende dag al in huis... Merk artikelen voor een lage prijs

Snel

Snel en goed!

Prima geregeld, alles volgens afspraak!!

Geen klachten

Makkelijk te bestellen. Goede snelle levering

prima, snel geleverd

Medicijnen worden snel geleverd, en bij voldoende bestelling geen bezorgkosten

Is goed, maar kan nog beter, verwarrende prijssetting

De éne kleur van kleurshampoo is duurder dan de ander?

perfect

snel geleverd , zeer goede prijs

Snelle levering, goed prijs!

Beste prijs , makkelijk bestellen , snelle levering

goede service

ge kunt de levering gemakkelijk opvolgen en snelle levering

Een fijne online winkel.

Veel producten die makkelijk te vinden zijn.

Kan sneller bezorgen

Snel en goed verzorgd afgeleverd

Zeer positieve ervaring

k heb onlangs online besteld bij deze drogisterij. Kort na het plaatsen van mijn eerste bestelling merkte ik dat ik een fout had gemaakt. De bestelling was al betaald en er was geen optie om deze zelf te annuleren. Ik heb meteen een e-mail gestuurd naar de klantenservice en tot mijn grote verrassing werd mijn bestelling binnen 5 minuten geannuleerd. Daarna heb ik direct een nieuwe, correcte bestelling geplaatst. De levering was bovendien erg snel. Uitstekende service en zeker een aanrader!

Gewoon goed.

Snel en makkelijk

Goedproduct en keurig geleverd

Goed product keurig geleverd

Goede prijzen,snel geleverd.

Goede prijzen snel geleverd.

Cookweg 14

4462 HE Goes