Uitstekende webwinkel met lage prijzen. Ze hebben bijna alles. Snelle levering.

Bestel hier zeer regelmatig. Veel lage prijzen en snelle levering.

niks op aan te merken

Vlot en correct afgehandeld

Netjes afgehandeld

Snelle levering en prima service

Snel binnen en alles goed.

Altijd alles compleet en snel in huis en leuke aanbiedingen

Snelle levering! Prima service!

Snelle levering ondanks de weersomstandigheden!

Voldoet volledig aan de verwachting

Levert bestelling optimaal

Nvt

Goede communicatie

Zie boven

oke

levering op tijd bestelde producten waren goedkoper dan elders voldoen aan verwachting

Altijd snel geleverd

Worden altijd geleverd.Maar door de staking heeft het ditmaal iets langer geduurd.Maar dit was niet jullie fout.

Zoals altijd uitstekende service!

Snelle verzending goed product,helaas voor mij bijwerking

Goed product een goede Rijzen

Goede producten en service

Heel tevreden

Geen reactie

Ik heb nog steeds geen reactie gehad op mijn klacht dat 1 van de twee vitamine potjes geen seal had

Prima drogisterij. Groot voordeel is dat verzonden wordt met DHL.

Goede prijs kwaliteit drogist met snelle en zekere verzending.

Alles naar wens

Zie hierboven

Alles aan een zeer goede prijs en snel geleverd

Een groot aanbod tegen scherpe prijzen en een goede dienstverlening

Levertijd duurde langer dan verwacht.

Weersomstandigheden zullen waarschijnlijk de oorzaak zijn geweest dat het langer duurde dan voorheen

Goed verpakt en op tijd geleverd

Zeer Tevreden

Te laat

Het wordt bij bestellen niet duidelijk aangegeven dat producten een langere levertijd hebben, waardoor mijn pakket later verstuurd werd dan verwacht. Vervolgens was het alsnog 2 dagen later binnen dan de langere levertijd. Producten waren wel allemaal netjes.

uitstekende drogist

goede producten,betaalbaar en fijne service

Bestelling werd perfect geleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.