Snelle zorgvuldige levering

Het is me zeer goed bevallen om iets bij drogist.nl te bestellen. Snelle goede levering.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Ruime keuze uit het gehele assortiment, snelle levering van de bestelde artikelen op nette en goede wijze verpakt!

Super goedkoop

Snelle bezorging en super aanbiedingen!

Tevreden

Goed product selle verzending

Supersnelle levering

Goed assortiment, vriendelijke prijsstelling

Prima, vriendelijke hulp bij omruilen; goed bruikbaar assortiment.

Prima artikelen en vlotte bezorging

Geen klachten

Snelle levering en goede prijzen.

Totaal geen problemen

Vlotte levering en voordelige prijzen

vlotte afhandeling

keer op keer heb ik goede ervaring met deze site.

Snel!!!

Snel en duidelijke prijs geen 4halen3betalen

Mooie prijzen en snelle levering

Geen levering!!!!

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling

top!!

pakketje besteld en de volgende dag al geleverd via post NL De belofte op website netjes nagekomen!! Proficiat. Geleverd materiaal is ook top

Prima verzorgd

Snelle levering Betrouwbaar

Alles volledig naar wens, 100% tevreden!

Alles vlot kunnen bestellen, aan een voordelige prijs, met een vlotte, snelle levering! Gewoonweg perfect!

Een top webwinkel!!

Na een levering waarin een fles gelekt had waar ook voedings supplementen inzaten Foto’s verstuurd Binnen 2 dagen werd dit keurig verpakt verzonden Dat is nog een service

Netjes en snel

Snel en correct

Snel en correct

Perfect verlopen

Goed verlopen

Eerste bestelling snel ontvangen en en makkelijke site

Snel en betaalbaar

Bestelling (Calcium tabletten) snel geleverd en laagste prijs. Bezorging goed te traceren. geen problemen dus.

Netjes geleverd. Niets mis mee

Betaalbaar

Fijn dat het bij jullie betaalbaar is om te bestellen.

Goede ervaring met deze shop . Geen negative punten.

Heel goede shop

Cookweg 14