Goed aanbod goede service een beetje late bezorging maar dit os de fout van DHL En de belangrijkste: er zijn goede prijzen en goede aanbiedingen

Conform bestelling en afspraak. Prima.

Zeer mooie aanbieding. Beslist laag geprijsd. Besteld. Betaald en zo mijn ervaring is weer perfect volgens afspraak bezorgd.

Super prijzen, aanbiedingen en mega snelle verzending

Fantastische klantenservice. Een echte aanrader! Beter en goedkoper dan bijv. Kruidvat.

Vlotte service. Snelle levering. Ruime keuze.

Snelle correcte levering

Snel en correct

super snellen service

En alles netjes in gepakt en opgestuurd gr.

Top kwaliteit en levering

Altijd goed verpakt, goede producten en snelle levering! Zeer tevreden!

Goedkoop en snel

De drogist is uitstekend, alleen het vervoersbedrijf dat deze drogist heeft ingeschakeld, t.w. DHL, is een vervelende transporteur. Bezorgen alleen 's avonds en dan is de winkel van aflevering van mijn pakket dicht. Vervolgens leveren ze het pakket pas de volgende dag af bij een DHL-afhaalpunt, om een uur of vijf 's middags. Zodoende heb ik het pakket pas 3 dagen later in ontvangst mogen nemen.

steeds alles correct en in orde

top!

Goede produkten mooie prijs Snel in huis!

Goede ervaring

Goed verpakte artikelen snel binnen. Voor 10 uur besteld morgen binnen werd het helaas niet anders een 10....

Makkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk en de levering was heel snel. Enige mispuntje: het winkelmandje wordt te snel geleegd. Anders zou het een 10 zijn geweest.

Heel veel producten

Fijn dat jullie inotyol hebben, is hier niet te koop, maar het werkt geweldig goed.

Makkelijk

Handig bestellen en ophalen.

Goede prijs,snelle levering

**********

Pakje nooit ontvangen

Mijn bestelling en bezorging werden duidelijk gecommuniceerd en op tijd bezorgd.

Supersnel geleverd

Zeer tevreden, alles zorgvuldig verpakt en supersnel verzonden, hartelijk dank!

Snel ontvangen, maar verpakking beroerd

Snel ontvangen, maar verpakking beroerd

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Het bestellen is eenvoudig en dd volgende dag wordt alles geleverd.

Snelle service voor een lage prijs!

Duidelijke website, gebruiksvriendelijk, maar vooral met lage prijzen.

Prima product voor goede prijs

Is keurig afgeleverd en altijd een mooie prijs.

Gewoon altijd netjes verzorgd en snel verzonden

Een drogist die werkelijk alles heeft ....

Goede service,

Heel tevreden ,bestelling geplaatst en een dag later ontvangen,

Cookweg 14

4462 HE Goes