Vlotjes besteld, en snel geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en vlotjes, en de levering volgt dan vrij snel. Heel vaak de laagste prijs. Top.

Goede zeer snelle service en goede prijzen

Goede en snelle levering!

niet goed

Kon mijn kortingscode niet ingeven

Bestelling.

Goede service van bestelling tot en met levering.

Ga zo door.

Snelle levering. Keurig

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Helemaal Top!

Goede qualiteit bezorgd optijd

Beste

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede leverancier van producten.

Goede service en snelle levering

Koop al vaker hier. Bestellen en de andere dag in huis. Goede sorting en goede prijzen.

Gemakkelijke website om op te bestellen.

Het was eenvoudig om een online bestelling uit te voeren. Bij 4 concurrenten was dit niet gelukt (omslachtig en niet mogelijk voor mij, telkens foutmeldingen tijdens de betalingsprocedure). De levering kwam snel.

top

produckten en service geweldig

ongelooflijk

deo besteld maar verkeerd deo gekregen. bijna 1 week aan het uitleggen met mails en fotos, dat het niet juist correcte deo is. duurder besteld en betaald en goedkoper gekregen. klantenservice gebeld , praat doorheen laat niet uitpraten en hangt gewoon op. en maakt gewoon een retourlabel aan, maar gezegd dat het niet hoeft da het al gebruikt wordt. wordt gezegd bestaat niet meer maar altijd op de website nog te vinden en op voorraad, heel raar verhaal van hun laatste keer besteld, wat en onvriendelijke klantenservice. dat had niks met service te maken. vorige keer ook thee besteld was gewoon verpakking open en niet in folie.

Supersnel geleverd

Ik bestel hier al jaren tot volle tevredenheid. Verzenden snel en boven €20 gratis verzonden. Uitstekend!!!

bestelling snel geleverd

Mijn bestelling was weer snel geleverd!

Prima snelle levering

Klein minpuntje de zoekfunctie is niet altijd adequaat. Je moet zelf zoeken op beste prijs omdat dezelfdr producten voor verschillende bedragen aangeboden worden. Verder prima.

snelle levering, prima prijs.

Ik ben heel tevreden over de levering.

Mooie kortingen, snelle verzending

Ik ben een regelmatig terugkerende koper en ben altijd tevreden over de gunstige prijzen en de snelle verzending. Soms zijn de prijzen wat verwarrend (bijv scheermesjes die plotseling per 4 ipv per 8 gaan) dus altijd goed de omschrijving lezen. Verder geen opmerkingen.

SNELLE.LEVERING.

GOEDKOOP

snel besteld, snel bezorgd MAAR !!!!

ik heb vitaminen D besteld en ik dacht ik bestel ook eens een Luxe Parfum erbij namelijk Just Cavalli 90ml €34,00 maar dat had ik beter niet kunnen doen, want het is van ZEER SLECHTE KWALITEIT !! het parfum spray je op en is ook gelijk weer weg het lijkt wel of ik een flesje water toegestuurd heb gekregen, en SERVICE hoef je zeer zeker niet te verwachten !!

Zeer snel geleverd en scherpe prijzen

Al een paar keer hier besteld. Zeer snel geleverd en goede houdbaarheidsdatum. Laat bij de concurrenten vaak te wensen over. Zeer ruim assortiment. Dik tevreden iver deze drogist.nl

Snel en goedkoper

Producten worden snel geleverd en zijn ook flink goedkoper

kan beter

1) voor 22 uur besteld maar niet de volgende dag binnen 2) werd bij andere DHL afhaalautomaat afgeleverd dan door mij opgegeven,

Goed ,.maar toch wat opmerkingen .

Dat als je op de side zoekt naar iets ,kom je keer op keer diezelfde sticker tegen van 9.1 van kiyoh ,als goed beoordeeld, ik vindt dat vreemd ,deze zijn allemaal het zelfde . Wat ook vreemd is je besteld een pot van 135 stuks ,krijg je 3 maal 45 stuks zonder mededeling . Dat als je de potjes open draait laat de seal sluiting al los ,slechte controle ,slechte productie , oude voorraad ,Ja wat is er aan de hand ? Ik vindt korting wel heel fijn ,maar geeft wel mijn bedenkingen ,daarom zeg ik nee tegen aanbevelen .

Super!!

Goede prijs en snel geleverd!!

Goede levering

Wat je bestelt is altijd in orde en snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes