Correcte levering

Alles prima

Als ik zeg dat ik geen mails meer wilheben

Moeten jullie stoppen

Topbedrijf

Snelle levering en produkt klopt altijd. Zeer goedkoop.

Ruime keuze en vaak aanbiedingen.

Overzichtelijke site. Vaak aanbiedingen. Laag bedrag aankoop voor gratis bezorging.

Duidelijke informatie en snelle levering!

Duidelijke informatie en snelle levering!

vandaag bezorgd, gister besteld, echt

Snel en correct

Goede gezondheid producten winkel

Bepaalde gezondheid producten die ik gebruik bestelde producten dat nodig zijn voor gezond blijven worden ook keurig mee geleverd dat is plus punt betreft.

goede producten

Altijd prima service en producten. Snelle verzending en goed verpakt. Aanrader

top

snelle levering prima prijzen

Prijs goed en bezorging snel.

DHL probeerde via jullie site mijn gegevens te verkrijgen. Ik heb daar niet op gereageerd en was extra blij toen ik de volgende dag zag dat u Bpost liet bezorgen.

Ultra lage prijs kwaliteit !

Supersnelle levering zeer goede prijs kwaliteit wel aan de helft van de prijzen voor de zelfde producten elders ! Ongelooflijke kortingen heb sensodyne tandpasta aangekocht die bijna 5,00 euro duurder zijn in een andere winkel !

Altijd snelle, correcte levering

Makkelijk en snel.

Altijd prima in orde

Altijd ok, goede service, goede communicatie

Goed en snel geleverd.

Betrouwbaar en snel geleverd

X

Normaal dik tevreden

Nog steeds zending niet ontvangen door DHL

Leuke prijzen en snel verstuurd!

Snel en geen gedoe

Snelle verzending met track & trace

Snelle verzending met track & trace. Goede service.

geweldig snelle levering.

snel en correct met de juiste prijs

Bestelling altijd correct!!

Heb jaren ervaring en vooral zo doorgaan!!

geweldig

Alles vlug ontvangen. Producten aan een heel voordelige prijs. Wat wil je nog meer ?

Altijd volgende dag bezogd..

Heel tevreden ,alle producten die wij gebruiken heeft deze winkel,snelle bezorging,echt super.

Tevreden

Tevreden over levering en producten

Cookweg 14

4462 HE Goes