Ruime keuze, snelle levering, prima webshop.

Snelle verzending en keurig verpakt.

Goede prijzen.

Aanrader

Geen gedoe, ruime keuze en scherpe prijzen....

Supersnelle bezorging en prima service !

Snelle en correcte levering.

Prima geregeld.

Een snelle en goede afwerking en verzending

Een bestelling geplaats bij u en bij vraagstelling direct antwoord gekregen en heel snel ontvangen prima geholpen.

perfect, snel en goed geleverd

perfect, snel geleverd

Zeer goede ervaring

Bestelling Roter vitamines heel snel en compleet geleverd ik kan Drogist.nl zeker aanraden!

Zeer slechte klantenservice

2 artikelen besteld. Zou in 1 pakket aankomen. Pakket is inderdaad aangekomen maar er zat slechts 1 artikel in. Contact opgenomen met klantenservice. Kreeg een algemeen mailtje terug. Heb daarop gereageerd en nogmaals uitgelegd dat ik niet beide artikelen had ontvangen en heb daarna niets meer gehoord. Echt heel klantonvriendelijk. Ga nooit meer gebruik maken van deze verkoper

Perfecte, correcte en snelle levering.

Geweldig .

Prima. Snel geleverd . Ik bestel het zelfde wat ik altijd doe. Dus heel tevreden

Bestellingen zijn langer onderweg dan voorheen

Ik heb gemerkt dat het credo "vandaag besteld is binnen 24 uur in huis" niet meer geldt. Zo duurde mijn laatste bestelling ca 1 week voordat ik die kreeg.

Snelle bezorging

Netjes aan de deur afgeven

Prima levering, alles wat ik besteld had, had ik de volgende dag in huis.

Prima site, lekker overzichtelijk. En veel goedkoper dan in reguliere winkels! Snelle levering, inderdaad de volgende dag! Net geen vijf sterren, want de doos waar de spullen in zaten was rommelig ingepakt.

Snel en correct

Niets op aan te merken.

snel en correct geleverd

snel besteld en alles goed uitgeleverd

Goede ervaring, fijne webshop snel en makkelijk besteld, gebruikersvriendelijk en vlit thuisbezorgd

Je ne sais pas

Désolée mais je ne comprends pas le néerlandais. Très bon service.

Goede prijzen en snelle levering.

Goede prijzen en snelle levering

Prima ervaring

Goede snelle service!

geweldig snel en goed geleverd product

goed verpakt , binnen de geleverde tijd, goede koerier, kortom top, ga zo door!

Een 0rima website met ruime en voordelige keuzes, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zie onder

Duidelijkheid en klantvriendelijkheid

Ik ben zeer tevreden.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.