Geweldig - supersnelle levering

Ben zeer tevreden. Kwaliteitsproducten tegen zeer goede prijzen. Supersnel geleverd. Uitstekende service. Alles prima verlopen. TOP !!!!

Vlugge levering

Goeie service

Mooie prijzen en snelle levering

Snel geleverd voor goede prijs

Wederom bestelling gedaan, weer naar tevredenheid ontvangen

Snel en goed

Scherpe prijs en een snelle levering

Uitstekend.

Uitstekend.

Gezicht, besteld,ontvangen wat wil je nog meer

Alles was oke en snel

Op tijd ontvangen binnen een dag na bestellen. Ook bestel bedrag is redelijk voor gratis verzenden, wat altijd scheelt bij een bestelling plaatsen. Ik koop graag bij Drogist.nl

Zeer scherpe prijzen en snelle levering

Winkelen bij Drogist.nl is voor mij altijd een feest, want wat ik zoek vind ik meteen en dan meestal ook nog eens voor een ongelofelijk scherpe prijs. De levering is zeer snel, dus een dikke pluim voor deze organisatie.

Zeer bedrouwbaar bedrijf

Steeds correcte levering en zeer snel

Snelle levering.

Alles overzichtelijk en snel geverd ik heb er nooit problemen mee alleen de prijzen mogen wat scherper.

Goeie kwaliteit en lekker goedkoop en altijd snelle levering.

Snel goed

Snel en goed

Fijne drogist.

Snelle levering,goed verpakt blij mee.

Geen poespas. Bestelling prima uitgevoerd.

Makkelijk proces, snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering en geen verzendkosten.

Goede en duidelijke berichten over evering e.d.

Zeer snel geleverd voor een mooie prijs zeer tevreden

Hele snelle levering en aangename prijzen

Ruim aanbod

Goede orijzen

Altijd goed verpakt en snel geleverd.

Defect item ontvangen

Defect item ontvangen. Direct mail en foto gestuurd van het item. Ze nemen contact op met de leverancier. Afwachten hoe dit opgelost word.

Gewoon goed en duidelijk .

Nooit geen problemen .

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.