Fijn bedrijf

Ben zeer tevreden, snelle levering en goede prijzen

Goede prijs en snel

Makkelijk zoeken en goede prijs

Supersnellelevering.

OK.

DHL is traag

DHL is veels te traag met leveren Erg jammer , soms kan ik niet bestellen , omdat ik medicijn dan de dag erna moet hebben, met DHL al 2x gehad dat ik het 2a3 dagen later had En nee het heeft niks te maken met de feestdagen.

Verpakking was beschadigd waardoor biergist vlokken verpakking was opengegaan. . zat te veel loze ruimte !? verder alles goed.

Super snelle levering

Super snelle levering en groot assortiment

Prettig bedrijf

Super snelle levering, aantrekkelijke prijzen.

Snelle en goede levering

Nu 2 keer besteld en ze doen wat ze beloven Snelle levering goede producten lage prijs Ga hier zeker weer bestellen!

Snel en goed geprijsd.

Ik heb al heel veel bestellingen bij drogist.nl gedaan. Nooit een probleem gehad. Ook het contact met de klantenservice verloopt snel en correct. In de meeste gevallen wordt alles de volgende (werk)dag al bezorgd. En de meeste artikelen zijn goedkoper dan bij anderen. Aanbevelswaardig.

Super oké

Goeie winkel en producten

In orde!

Zoals het hoort, correct.

Goede producten en snel geleverd

Producten zijn prima, goed te vinden op internet en super snel bezorgd.

Helemaal geweldig!

Zeer goede ervaring! Ze zijn snel met bezorgen, en de service is ook perfect!

Prima in orde

Bestelling plaatsen eenvoudig, track en tracé op de order, alles op afgesproken moment in huis.

Altijd snelle en correcte levering

Redelijke prijs,Snelle Verzending

De prijs was lager dan bij anderen en de verzending was goed en snel

Goedkoop en snelle levering!

Zie de titel!

Goed en voordelig

Mooie aanbieding, snelle levering en goede service!

Beter nakomen levertijden

Als jullie zeggen “voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis”, dan moeten jullie je daar ook aan houden. Ik heb nu 2 keer meegemaakt dat het niet de volgende werkdag werd geleverd, terwijl ik het toch echt voor 23:00 uur had besteld

Snelle en goede service.

prima!!

Mooie prijz\en, goede levering, ga zo door.

Wanneer op voorraad?

1 van de 3 artikelen niet op voorraad. Ben benieuwd wanneer het ongeveer zal komen. Maar nog niets gehoord.

oke

jammer dat je verzendkosten moet betalen ook als je iets wilt ruilen of verkeerd heb besteld

Veel producten en beterkoop.

!!!

Cookweg 14