Topservice

Wij bestellen regelmatig bij Drogist nl en vanaf de bestelling tot de levering is alles altijd dik in orde. Het verloop vanaf de bestelling tot de levering is enorm overzichtelijk. Wij hebben maar 1 woord hiervoor: topservice

Betrouwbare site met voordelige prijzen

De handcrème 'Winterhanden ' van Lucovitaal wordt op Drogist.nl tegen zeer scherpe prijs aangeboden. Daarbij geen extra kosten bij afname van meerdere stuks en pakketje wordt snel verzonden! Ik ga zeker vaker shoppen op deze site!

snelle en directe levering

Mijn bestelling was niet volledig maar heb het geld onmiddellijk op de rekening teruggestort gekregen. Goede service

Super drogist en altijd aanbiedingen

Fijne drogist soms goedkoper dan de rest

Zeer snelle verzending.

Vielen Dank

Vielen Dank

Goed en snel

Vlot besteld en snel bezorgd

Alles is prima in orde.

Ben heel tevreden met Drogist.nl.

Verloop zoals ze aangeven.

Alle artikelen worden zoals aangegeven bezorgd. Voorraad dus tot op heden perfect. Site overzichtelijk gemakkelijk. Verzending super snel.

Helemaal TOP!

Altijd het juiste product en altijd snel geleverd!!!! En niet te vergeten...goede prijs!

Mijn bestelling was op tijd en het was een mooie actie

Snelle en correcte levering

Producten qua prijs kwaliteit goed. Hele snelle levering

Mijn ervaring is goed.

Ga zo door

Ga zo door

Perfecte levering en service.

Heel correcte service en levering.

Voor mij een betrouwbare site en snelle levering

Een goede en betrouwbare webshop met leuke aanbiedingen

Breed assortiment, wel prijzig maar ben tevreden,

perfect

Goede en snelle verwerking

super

altijd netjes afgehandeld en snel in huis

Prijzen en verzenden en assortiment allemaal top

Goede prijs

Spijtaankoop

Verpakking verfrommeld en niet verzegeld geleverd. Elders ook (veel) goedkoper gezien. Spijtaankoop

Cookweg 14

4462 HE Goes