Snel en goed

Wat de aanhef ook zegt snel en goed

Perfect afgeleverd wat besteld was.

Besteld product afgeleverd op voorziene tijdstip.

Betrouwbaar

Goede website Reviews positief Goede informatie omtrent verzending.

Heel voordelig de zonneproducten van Uriage.

Snelle service en Super Voordelig. Heel tevreden !

slecht ingepakt

Alles wordt bij elkaar gedaan, doosje erom , klaar. Niemand denkt na over mogelijke breuk en dat verpakking in bijv 6 stuks doosjes klantvriendelijk kan zijn. Is onze tweede keer dat de verpakking slecht was

na enige schrik positief

een artikel bleek niet p/o leverbaar, even een berichtje kon er niet af, dus voor een eerste ervaring niet erg geruststellend.Alles werd met enige vertraging goed verpakt bij mij bezorgd. uiteindelijk positief, maar kan beter met een bericht geven

goede/juiste levering

afspraken nagekomen.

Zeer tevreden!

Snelle levering!

Goede website, duidelijk en overzichtelijk, en wat je besteld is snel binnen

Snelle bezorging prima spullen

Snel en goed

Snel gestuurd en goed verpakt.

Veel keus

Goede sortering van drogisterij producten, snelle levering! Producten zijn vaak goedkoper dan in fysieke drogisterijen en meer dan voldoende keuze mogelijkheden van producten.

Excellent

Hele snel levering

mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd

Ik had iets besteld en het werd de volgende dag geleverd.

Correct,prijs én bestellen

Zeer goede prijzen,ruim aanbod.makkelijk bestellen.correct en vlug geleverd.

Het pakket kwam keurig op tijd zoals aangegeven. Produkten zijn top.

Overzichtelijk en snelle levering!!!

Zeer snelle levering.

Zeer goede webshop, snelle levering, en nog betaalbaar ook.

Helemaal prima

Alles zoals verwacht!

Altijd tevreden

Netjes en op tijd geleverd. Produkten zijn betaalbaar en uitstekend van kwaliteit

topper

produkten top. Vlugge levering.

Zoals belooft

T gewenste product op de beloofde tijd netjes afgeleverd

Prima, snel, goed product

Helemaal goed.

Alles is steeds in orde.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.