Snelle levering top

Alles prima

Alles is goed verlopen, bestelling toch snel in Dld.. Ben tevreden!

Alles was uitstekend bedankt

100%

Goede prijzen, fijne website , snel bezorgd.

Snelle bezorging

Snelle levering.

Producten mooi afgeleverd en snel bezorgd.

Tevreden snelle en correcte levering.

Zeer vlotte bezorging

Positief

Snel besteld en geleverd

Prima ervaring gehad met drogist.nl. Het bestellen was gemakkelijk. Het fijnste van Drogist.nl vind ik dat er geen verzendkosten zijn bij bestellingen vanaf €20. Ook prettig dat de bestelling indien gewenst kan worden opgehaald bij een DHL punt. De bestelling van keurig verpakt aan. Ben er heel tevreden over!

Uitstekende service

Altijd goed

Makkelijk bestellen Altijd snel en goed geleverd!

Altijd Top

Geen opmerkingen, alles is altijd prima geregeld

Er staat een product op website dat niet verkocht wordt

Sturen zonder overleg ander produkt.

Goede service. Bestelling perfect verpakt. Snelle levering. Top!!!

vlot en correct

vlot en correct

Fijne snelle levering

Producten zijn altijd zoals verwacht en de levering is echt snel. Na diverse keren besteld te hebben ben ik zeer tevreden. Een aanrader.

altijd op tijd bezorgd

Nooit problemen

Fijn adres

Drogist , Goed en bestelling snel behandeld. Bezorgen ( erg slecht )

Duidelijk,snel en niet duur

Besteld ,via de mail bevestiging en razendsnelle verzending Goede en snelle eerste bestelling

sneu

Ik vind het jammer, dat de dag nadat mijn bestelling de deur uit was, er een kortingscode werd uitgegeven

Ruime keuze, verzending waardeloos

Mijn eerste zending is retour gegaan omdat het beschadigd was. Heb ik geen bericht van gekregen, moest ik zelf achteraan. Keurig nieuwe zending gekregen, 5 dagen later dan oorspronkelijke dag. Doos lijkt keurig maar toch weer een kapot theedoosje binnenin. Heel jammer want het is niet de eerste keer.

Cookweg 14

4462 HE Goes