Zeer snelle levering

Duidelijke site en netjes verzorgd

Grote keuze in producten, goede acties aanbidingen

Heb nu een prettige keer eem bestelling gedaan en alles tijdig ontvangen!!!!

Prima, nauwkeurig en correct

Tabletten

Om dat het goed is bij jullie

Goed verpakt en op tijd bezorgd

Goed verpakt op tijd bezorgd en de prijs was leuk

Scherpe deal en lekker snel bezorgd

Gewoonweg goed

perfect

Alles in orde, bestelde goederen correct

Op elk gebied positief !

Ik vind hier altijd wat ik nodig heb of zoek. Ofwel vind ik een alternatief dat soms nog beter is. Groot aanbod, sterke prjs-kwaliteit, vaak acties/kortingen, snelle verzending. Top.

Peima

zeer snelle correcte levering

Correcte levering tegen een scherpe prijs

Gemakkelijk besteld en heel snel geleverd, duidelijke communicatie

Goede adres voor je bestellingen

Ik heb goede ervaringen met alle bestellingen met Drogist.nl . Groot assortiment, redelijk prijzen, snelle handeling en inlevering. Top!!

Correcte producten en levering

Meestal een vlugge levering, nu is voor het leveringsproces natuurlijk een drukke periode

Doen wat ze beloven!

Snelle levering, netjes verpakt, regelmatig kortingsakties

Snelle levering en goed product.

Snelle goede levering

goedkoopste met verschillende artikelen.snel geleverd.

Snel, veel aanbod en betrouwbaar !

Zie hierboven, kan niet beter !

Voordelige prijzen en snel geleverd naar België toe

Mijn vervaring met drogist was heel prettig. Het wat er de volgende dag en niks van de tijdens vergo

Ik had maskers besteld en ze zijn een keer niet opegegenna ogen gaan lekker. Heel fijn dit. Lastig te begrijpen als je zoiets nog nooit hebt mee gemaakt. Maar bij mijn vorige besteliningen ergens anders moet ik altijd contact op nemen omdat sommige tubes leeg waren. Did was deze een ware aanrader!! Maar doe zonder emoticonds

Prima service!

Snelle levering, duidelijke informatie

zie volgende verhaal

De bestellingen zijn altijd compleet en goed verpakt. Een kleine opmerking. De tijd van bestelling is altijd vanaf 5 tot 10 uur en ik heb het liever overdag, Gezien mijn leeftijd van 93 jaar is avondlevering wat aan de late kant. Ben niet goed in het wijzigen van de levertijd. De nee op de volgende vraag komt omdat ik vind dat iedereen zijn eigen keuzes moet doen. Ik kan hooguit zeggen dat ik tevreden ben.

Altijd perfect

Professioneel bedankt

Het gaat altijd prima Snel besteld snel bezorgd

Zodra je iets besteld krijg een email van de bestelling/betaling Daarna wordt het ingepakt en verstuurd Komt nog bij dat de prijs lager is dan de drogist om de hoek

Het is een prima shop

Zoals altijd snel en correct geleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes