Ruim assortiment wordt snel geleverd

Het assortiment is zeer ruim, de prijzen lager dan gemiddeld en de levering is snel.

Geweldige online drogist!

Dit is een uitstekende drogist met zeer scherpe prijzen voor alle A merken. En de levering is altijd super goed en snel.

Goed bedrijf

Wordt altijd goed geholpen

Snel

Snelle correcte levering

Levering snel en compleet. Goede aanbiedingen, fijne prijzen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Prima prijzen en snelle bezorging

Service en een groot gamma.

Goede service zoals wij van hen gewoon zijn.

Voor 98% snelle levering.

Goede en betaalbare produkten. Afhandeling uitstekend.

Hetzefde antwoord. Goede website uitstekende service.

Perfect verpakt

Goede snelle goed verpakte levering

Nette prijzen en snelle bezorging

Mooie prijs, snelle levering

Snelle levering van de producten, zeer tevreden

een groot assortiment, en alles prima geleverd.

aan iedereen aan te bevelen.

Snel en zorgvuldig

Je pakt mis bij je deo. De Action voert jouw merk en neurtale geur niet meer. Snel gezocht naar waar het wel te verkrijgen is. Drogist.nl, hoewel wat duurder dan toen het beschikbaar was bjij de Action, had een goede aanbieding. Besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Prima verpakt zodat de zaken niet kapot gaan in het transport. Voorlopig heb ik nu voldoende deo, maar de volgende keer ga ik weer bij Drogist.nl shoppen

Alles naar wens

De verzenddrempel is zeer aangenaam waardoor het niet noodzakelijk is ongewenste aankopen te doen. Verder is alles naar wens zoals je van een webwinkel mag verwachten.

Snelle levering, product voldoet geheel aan mijn wensen

Goede service en correct

Redelijk

Slechte ervaring met verzending. Eerste keer zoek op afleveradres en pakketje kwam veel later aan. Tweede keer tube zalf beschadigd. Kreeg hiervoor wel terugbetaling. Toch vervelend.

prima webshop met snelle service

Ik heb al vaker iets bij drogist.nl online besteld en altijd is het de dag erna keurig afgeleverd. De omschrijving van de artikelen is duidelijk. Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit.

Makkelijk besteld en snel bezorgd

De goedkoopste bleek ook de snelste. TOPPIE

Alles correct ontvangen aan een concurrerende prijs. Er was een product beschadigd tijdens het transport en dat werd direct vervangen zonder kosten.

Goede en snelle levering. Netjes verpakt, duidelijke informatie op de website. En wat me verbaasde was dat flesjes met een klikdpp met plakband dichtgemaakt werden. Daar is echt goed over nagedacht.

Cookweg 14

4462 HE Goes