Betrouwbaar

De bestelling is op tijd aangekomen. en Hetzelfde product

bestelling niet goed oplossing perfect

Helaas ging het fout met mijn bestelling. Maar na 1x bellen en 2 vervolgvragen per email van Drogist.nl naar mij toe. Keurig opgelost. Erg blij. Bestelling was er ook met 2 werkdagen.

Kwam stuk aan

De dekseltjes van de oogschaduw waren er allebei af, daardoor lag er poeder door het hele doosje en zijn de oogschaduw-oppervlakten beschadigd. Tip; plak ze vast dan schuiven ze er niet af...

Volgende dag al geleverd en nette prijs

Snelle correcte levering

Een website met veel verschillende artikelen en duidelijke omschrijvingen.

Goede artikelen voor redelijke prijzen

Goede artikelen tegen goede prijzen op tijd geleverd.

Vlotte, adequate afhandeling

De bestelling is vlot en adequaat afgehandeld, netjes in een passend doosje (en dus geen overgroot formaat), informatie correct.

Zie hierboven

bestelling correct en snel verwerkt

goederen goed en veilig verpakt

Snelle levering, te snel, u had dat ene zeepje niet apart hoeven sturen!

Ik bestelde 2 artikelen. U berichtte dat 1 artikel nagezonden zou worden want niet op voorraad. De beloofde levertijd 1 a 2 werkdagen was heilig. Dus op dinsdag kwam een envelop binnen op DHL afhaalpunt en op donderdag het 2e. Op maandag heb ik ze beide afgehaald want ik moet er 2 km voor rijden. Dat er geen haast bij was zou ik u gezegd hebben als u me belde! Jammer.

Top , vlotte bestelling en kan een poos voort

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering en een goede prijs

Keurig verstuurd en binnen 24 uur.

Voortreffelijk

Besteld tegen een zeer gunstige prijs en snel geleverd, ideaal

Super goedkoop

Heb vitaminen gekocht en jullie waren het goedkoopst van allemaal..

Lage prijs, snelle levering

Lage prijs, snelle levering

Prima winkel

Niet altijd de voordeligste, maar wel de snelste met de laagste ( of geen) verzendkosten.

Goed en vlug

artikel was snel verzonden en goed verpakt.

Tot nu toe: PRIMA!

Ervaring nog niet lang genoeg! Ziet er wel goed uit!

Product op voorraad en snel geleverd

Van één product een voorraad besteld en dit was leverbaar. Netjes verpakt en snel geleverd. Heel tevreden!

Altijd netjes op tijd bezorgd

Bezorging zeer tevreden

Verrast door de snelle levering.

Ik vind de zeer snelle levering heel bijzonder maar ik had best een paar dagen op deze zending kunnen wachten. Als dit kostenverhogend werkt is het misschien zinvol om bij de bestelling te vragen of de klant erg veel haast heeft.

Uniek in het drogist zijn

Wat ik ergens anders niet kan kopen, is hier te koop voor een voordelige prijs. Snelle levering. Goed verpakt. Aan te bevelen

Goede prijs

Cookweg 14