Top.

Alles op tijd, top

De vitaminen die ik ontving waren al een maand vervallen

Nooit meer

Een aanrader

Snelle levering, regelmatig producten in korting, top service

Goede service!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Alles altijd prima in orde.

Alles altijd prima in orde.

Snel en correct

Goed geholpen.

Goeg behandeld, en vriendelijk.

Altijd fijn om hier te bestellen. Goede aanbiedingen en ruim assortiment. Mijn bestelling klopt altijd, is altijd goed verpakt en snel in huis. Goede klantenservice als je een vraag hebt.

Super snel

Super snel en behulpzaam

Fantastische

Zeer tevreden snelle levering prijs prima en jullie hebben alles wat ik nodig heb

Prima aanschaf

Bestelling snel geleverd voor een zeer concurrerende prijs

Vlot en snel

Altijd een keurige vlotte levering.

Tevreden

Tevreden over de levering , duidelijke online shop , prijzen , ...

Zeer snel

Alles goed verpakt en was erg in huis.

Heel tevreden

Mooie kortingen, je hoeft geen meerdere artikelen van hetzelfde artikel te bestellen. Gratis verzending en levering de volgende dag.

Hebben altijd goede kwaliteit voor weinig geld en de levering id perfect altijd optijd bijna nooit vertraging,ik blijf hier zeker mijn dingen bestellen.

Groot assortiment

Veel keuze en interessante promo's.

Prima bedrijf!

Leveren snel en goed verzorgd verpakt. Ik bestel zeer regelmatig. Vind t jammer dat, als er een goede aktie is, ik nooit mee kan profiteren. Is altijd minimaal bestedingsbedrag aan gekoppeld. Kan t begrijpen voor als je weinig besteed door t jaar heen. Een korting voor echt vaste klanten zou leuk zijn. Mijn 9 bij beoordeling zou dan zeker een 10 kunnen zijn.

Drogist met veel aanbiedingen.

Jullie zijn fijn bedrijf met snelle levering.

Grote keuze

uitstekende webwinkel.

Bij iedere bestelling is alles vliegensvlug geleverd.Nog nooit een probleem geweest.

Goed geregeld.

Makkelijk te vinden op de site. En snel geregeld.

Zeer vlotte levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.