Heb mijn bestelling niet gekregen,staat dat het wel bezorgd is!

Normaal gaat het goed!

Makkelijk en snel

Ook leuke en aantrekkelijke aanbiedingen. Bedankt.

SUPER snelle levering

alles klopt

gewoon goed

Snelle levering van uitgebreid assortiment aan geweldige prijzen .

Gemakkelijk bestellen , mooie prijzen , snel en correct geleverd TOP

Gemakkelijk bestellen , mooie prijzen , snel en correct geleverd TOP

Een hele fijne online winkel .heeft echt alles!

Heeft goede aanbiedingen. En n groot assortiment.

Prettige site en goedkoop

Snelle levering. Ik koop graag bij Drogist.nl

happy

Ik ben content van de producten en de levering nog nooit problemen gehad .Blijf zo verder doen .

handig en snel

Kon er alles vinden wat ik zoek en vaak nog voordeliger.

Heel goed en tegelijkertijd is er iets niet goed gegaan.

Product is keurig verpakt en ook heel snel geleverd. Alleen: het artikel stond afgeprijsd op de site i.v.m. black Friday. Op de factuur blijkt dat ik het volke pond betaakd heb en niet de aanbieding. Toegegeven: ben te snel geweest met doorklikken, anders had ik het wel opgemerkt.

Snel en efficiënt.

Goed.

Snelle levering, goed verpakt en goed communicatie!

Prima webshop om te bestellen en de prijzen zijn concurrerend.

Excellent

Excellent product and fats delivery

Geen gedoe, prima

Geen poespas, bestellen en betalen voor een schappelijke prijs. Top!

Vlug en correct.

Er is een ruim assortiment en goede prijs/ kwaliteit. Aanrader!

Prima ervaring: goed product, gunstige prijs, snel verzonden.

Mijn ervaring met Drogist.nl was opnieuw uitstekend! Na wat zoeken online vond ik bij deze zaak mijn lievelingsprodukten voor de laagste prijs. Ze werden snel verzonden, naar een kluisje in de Hema, een voor mij makkelijk ophaalpunt.

Zij scoren een 9

Zoals altijd zijn ze snel en goed dat tegenover DHL bezorging die zijn zeer matig. Misschien een advies en overstappen naar Post NL

Goede service en snelle levering

Snelle levering voor een schappelijke prijs !

Goede prijzen, snelle levering

De supplementen van Vitakruid zijn hier goedkoper. Het pakje is snel geleverd, ook in België.

Snel en correct

De bestelling werd correct en snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

goed geregeld.

goed service, op tijd bezorgd.

Stipt

Alles ok

Zeer snel geleverd en goede prijs

super

veel keuze , goede promo's , snelle levering

No delivery

I still havent received my order it has been more than a week even though the track and trace says delivered.

• Would you recommend us? No

Cookweg 14