Pfff

Als je beloofd voor 23.00 besteld morgen in huis dan moet het geen 3 dagen duren. Zullen jullie waarschijnlijk niets aan kunnen....of wel. Stoppen met dat kut DHL. Dank je voor je tijd

Binnen 24 uur bezorgd, en de prijs is voordelig tegenover andere Drogisterijn.

Fijne webshop

Fijne webshop , maar de verzending van pakket kan beter. Je pakkrt/bestelling wordt laat pas naar dhl gebracht/ of opgehaald Dat je de pakket ook pas in de namiddag pas in ontvangst hebt. Terwijl in het begin mooi op tijd werd verzonden (voor 18en )

Bestelling geplaatst, volgende dag keurig bezorgd.

Snel, correct, betaalbaar

Idem als boven

Goed, voordelig, snel en geen verzendkosten vanaf € 20,00. Super.

Erg tevreden

Goede producten.

Goede producten, snelle levering, goed vetpakt

Goed en snel

Goed en snel

Een geweldige ervaring

Het was mooi geregeld

Perfect, snel bezorgd

Snel bezorgd

Goede service, snelle verzending

Voor mijn online bestelling telefonisch contact gehad. Geen wachtrij. Vervolgens bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Top!

Snelle en correcte levering artikelen.

Snelle en correcte levering van de bestelde producten.

Uitgebreid assortiment met gemiddeld lage prijzen .

Zeker voor herhaling vatbaar!

Onze bestelling was helemaal in orde en werd snel geleverd.

Slecht product geleverd

Bij openmaken pakket was er van 2 van de 3 flessen de pomp al stuk. Waardeloos van producent.is gewoon te zwak systeem. Drogist moet dit maar niet meer willen leveren

Goede website en leuke aanbiedingen. Snelle correcte levering.

Ze doen wat ze zeggen

Ze doen wat ze zeggen

Zoals te doen gebruikelijk!

we hadden niet anders verwacht

Zeer snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en leuke acties

Snelle levering en leuke acties. Ik wacht meestal op de aanbieding van gratis verzenden als ik onder de 20,- koop

Prima afhandeling van bestelling

Prima prijzen en snelle aflevering

Snel gevonden op de site en geleverd

Wij doen dit vaker en bevalt prima en snel.

Goede en snelle bezorging.

Goede ervaringen top.

Goede ervaringen. Helemaal top.

Cookweg 14

4462 HE Goes