Efficiënt en adequaat

Zeer snelle verwerking en levering. Groot assortiment

Toppie

Goede prijzen snelle levering.

Gewoon goed

Spullen bestellen en de volgende dag binnen superfijn

Hele snelle en goede levering!

Snel en goed!

snelle levering, prima produkten

zeer tevreden met drogist.nl

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Vlugger levering.

Bedankt voor het vlugger leveren. Laatste bestelling volgende dag thuis. Voor de eerste keer.

Scherpe prijzen snelle verzending

Leuke aanbiedingen en zeer snelle verzending

Gewoon zoals het moet

Snel en netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd!

Zoals ik gewild heb ben ik tevreden

Netjes bezorgd bij mij thuis

Positief

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Goede ervaring en snelle levering

Even scheerschuim bestellen was gelukkig goedkoper dan normaal dus ben er erg blij mee dat het zo snel geleverd werd

Ga zo door

Goede prijzen en nette en snelle levering!

Goede prijzen, hier kun je nog eens je toilettas aanvullen zonder een hoop geld kwijt te zijn. Erg fijne overzichtelijke en betrouwbare webshop. Ook zeer snelle levering!!

Snelle levering, goede kwaliteit

goede ervaring

Snel en accuraat…

Ik bestel vaker bij Drogist.nl en heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen. Alles razendsnel verstuurd en bezorgd en nooit iets wat niet goed gaat. Ben ook blij met hun assortiment, je kunt er alles makkelijk vinden.

Super prijs en snelle levering!

Super prijs en snelle levering.

Redelijk tevreden

Bij de gekochte haarkleuring zaten handschoenen die niet goed waren geproduceerd, bij de 1 zaten er geen vingers aan en bij de 2e verpakking waren de handschoenen niet meer dan een vormloos stukje plastic! Kleuring was zelf wel in orde

Voordelig en snel geleverd

Fijne online drogist. Veel producten zijn gunstiger geprijsd dan bij andere (web)shops. De levering verloopt snel en alles is netjes verpakt.

Bijna perfecte ervaring

Ik zou iets minder emails willen ontvangen, maar wel emails wanneer mijjn favoriete producten in de aanbieding zijn.

Snel, compleet en schappelijk

Snelle en complete levering tegen schappelijke prijzen. Leuk dat de sympathieke geschiedenis van het bedrijf is terug te vinden op de website. Als we weer eens (per trein) in de buurt zijn, gaan we zeker ook de fysieke winkel in Goes nog bezoeken.

Een zeer uitgebreide drogist met de middelen die ik nodig heb. Daarbij zeer betaalbaar en zeer goede en snelle service

Adequate reactie.

DHL had het transport verprutst, schade in en aan de doos. Pakket retour afzender. Na melding aan Drogist.nl ( die je overigens zelf moest doen) razendsnelle herlevering. Compliment!!

Topper

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.