Snelle nette levering

Snelle net verpakte levering, geen klachten, integendeel

goede service

na de bestelling word je goed op de hoogte van de bezorging gehouden.en word het op de afgesproken dag bezorgt

Snel en goed

De levering was snel. De kwaliteit en prijs zijn goed

Duidelijk en alles zeer snel geleverd

Smells service

Goeie site ,snelle service

Klant vriendelijk

Reageren meteen op vragen via de mail ..

Gewoon goed

Snel levering

Bestelgemak, snelle levering

UITMUNTEND!!!!

Zeer goede webshop: zeer betrouwbaar, uitstekende en zeer scherpe prijzen, zeer uitgebreid assortiment, grote keuze uit zeer veel verschillende producten en merken, zeer snelle levering…..Samengevat: een SUPER webwinkel die ik zeer kan aanbevelen !!!!!

Ik ben zeer tevreden met drogist,nl

Ik vind drogist.nl een topper,,ruime keuze en hele mooie aanbiedingen, een keer in de zoveel tijd heb je 1 dag de gratis verzending en dat scheelt ook weer voor de portemonnee en snelle levering dus 5 sterren !!!!

Mooie producten voor een goede prijs

—-

goed snelle levering

merk producten goede prijzen

Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen

Mijn bestelling 87201179 zou 21/1 zijn verzonden maar heb nog niets ontvangen.

Prima snelle levering. Goed product.

Prima geholpen

Voor de eerste heel goed geholpen

Accuraat

Zeer snel levering.

Zéér goede service!

Snelle levering. Perfecte service!

Perfect en snel

Scherpe aanbieding

super

alles wordt super snel geregeld/verzonden Alleen jammer dat er een foutje zit in online betalen (ik moest leeftijd verwijderen)

Goed geprijsd en snelle levering!

Prima, geen op of aanmerkingen!

Alles snel en geheel ontvangen tegen een goede prijs.

Snel levering

Goed en snel levering

Heel goedkoop en snelle levering

Zeer duidelijke site

Vitamines snel geleverd. En voor een lage prijs.

Cookweg 14

4462 HE Goes