Snel levering

Goed en snel levering

Heel goedkoop en snelle levering

Zeer duidelijke site

Vitamines snel geleverd. En voor een lage prijs.

Goede kwaliteit spullen

Groot assortiment voor een goede prijs

Mooie aanbiedingen, groot assortiment en ook nog een snelle verzending

Snelle en correcte levering

Bestelde artikelen werden snel en correct geleverd.

Bestelling razendsnel geleverd

Slechte klantenservice

Helaas kreeg ik een bericht in mijn mail dat artikelen niet voorradig waren. Ik wilde de rest van de bestelling dan ook annuleren maar dit kon niet. Nadat ik de artikelen had ontvangen wilde ik het retour sturen omdat de producten waar het om ging niet waren geleverd. Dit kon maar dan moest ik wel zelf de retourkosten betalen. Jammer want in het verleden vaker besteld en tevreden en nooit problemen gehad maar wanneer er dus een probleem is wordt dit niet klantservice gericht opgelost. Verbeterpunt.

prima op tijd geleverd

zie hierboven

Super goed

Mooi op tijd een dag besteld andere dag in huis super super en het produkt bevald super

Betrouwbaar, goede communicatie en levering

Betrouwbare internetwinkel, goede communicatie (onmiddellijk ontvangst van bevestiging van mijn bestelling en na levering ontvangst van de factuur) en correcte levering.

Jullie komen na wat jullie beloven. Goede en vlotte service!

Snelle verzending.

Dank U wel voor de snelle verzending en dat alles netjes is verpakt.

Alles ging soepel

Voor een niet zo digivaardig persoon liep alles gladjes en alles werd goed, tijdig en volgens afspraak geleverd.

Deze is goed

Deze drogist heeft fijne aanbiedingen, is betrouwbaar en heeft een goede klantenservice. Ik koop er al een aantal jaar en zal dit zeker blijven doen.

Heel snel bezorgd

Het enige website waar ik een bepaalde product kon vinden en kopen. Alles vlot geleverd. De producten zijn gewoon goed.

Hele vlotte service

Niet geleverd!

Niet thuis geleverd

Kwalitatieve producten aan een economische prijs en snelle levering.

Zie hierboven + goedkoper dan bij andere leveranciers.

Retourkosten niet vergoed

Ik ontving een slecht product maar drogist.nl wilde de retourkosten niet vergoeden.

secuur in aflevering

altijd precies in aflevering en verzending

Goede prijs,en snelle levering

perfect geholpen ensnel geleverd

perfecte levering en verzorging

Gezien nooit alle regio's binnen Nederland dezelfde bekwame logistieke stabiliteit heeft, is er altijd wel ergens waar een order plaatselijk niet naar iemands wens slaagt, wel is er vanuit bevinding nooit iets vanuit Drogist.nl zelf iets geweest met vraagtekens doch altijd keurig en tijdig verwerkt.

Oke

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.