Mijn eerste aankoop hier top ervaren

Blij en tevreden met de bezorging/bestelling … op één setje na. Mijn mail hierover werd snel & vriendelijk beantwoord. En ook dan een goede service! Top!

Super snelle levering Bellingwolde

Snelle levering!!!

Goedkoop en vlug

Stipte en correcte verzending

Quick shipping, quality products

I ordered few times from the website, never had an issue. Always products shiped fast and the quality is as expected to be.

Snel en goed geeverd.

Pakje was er snel .proper geleverd.alles top

betrouwbaar en klantvriendelijk

Goede en vlotte afhandeling ven bestellingen.

Snelle en goede service en producten!

Een heel tevreden klant!

Slecht

Waardeloze verpakking

Prima service en prijs

Foutje bij verzending werd onmiddellijk gecorrigeerd. Voordelige aanbieding.

Goed geregeld

De bestelling kwam snel aan . De prijs van het product was laag. Bij 20,00 gratis verzenden

Goede producten en altijd goedkoper

Perry

Altijd de juiste bestelling en op tijd geleverd

Dochter heeft bestelling gedaan.

Geen problemen gehad.

vlug en ok

Vlugge levering en goed verpakt

vlot gekeverd en goexe infirnatie

De bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan, zijn steeds vlot, op tijd geleverd. Duidelijke infornatie over voortgang. Klasse.

Primer service

Goede servise

Was zoals beloofd de volgende dag

Erg fijn om het zoals beloofd de volgende dag bezorgd te krijgen

Niet morgen in huis

In de advertentie staat, vandaag voor 23 uur besteld, morgennin huis... Dit is niet waargemaakt. Moest 3 dagen wachten...

Goede prijs snel geleverd

Zeer goede service en op tijd geleverd.

Zeer goede service en op tijd geleverd.

Fijne website , betaalbaar en betrouwbaar

Altijd volgens afspraak

Cookweg 14