Goede prijs en perfecte levering

Niets op aan te merken

Heel tevreden zowel over producten als service!

Duidelijke site Makkelijk te bestellen Vlotte levering Kortom: heel tevreden !

prettige degelijke winkel

en een mooie concurrerende prijs

Levering snel product waardeloos

De levering was super snel, top! Het product voldoet niet aan de eisen Het klontert, poeder lost niet op Kan er niets mee

perfect

altijd snel en zonder problemen geleverd.

Tout est au top

Tout est au top

Verbetering bij inpakken van de bestelling

Bestelling ingepakt met 1 losse fles shampoo. Bij de losse fles was de dop er afgeschoten tijdens transport waardoor de andere artikelen onder de shampoo zaten. Andere oplossing voor het verpakken van losse flessen. Afhandeling van de bestelling is opgelost in de vorm van creditering van het bedrag

Goede service en snel

Veel producten en zeer snel geleverd

Ik heb 's-avonds eea besteld en de volgende dag wordt het al geleverd. Veel producten. Ook bijv. Van HG En goede prijs

Duidelijkheid

Leveringen zijn altijd volledig en op de afgesproken dag. Super

op tijd ontvangen

Interessante promo's

Interessante promo's, uitgebreid assortiment, correcte levering.

Snelle levering en de juiste producten ontvangen

De meeste artikelen gemakkelijk op een adres te bestellen.

Overzichtelijke site waar de gezochte producten eenvoudig zijn te vinden. Ook het betaal gedeelte is eenvoudig. Een prima webshop.

Goede producten, mooie prijs en snelle service

leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen, overzichtelijke site. snelle en goede levering.

Goed product en snelle levering.

Komt overeen met de foto en ik ben er helemaal tevreden mee.

Super Service, schnelle Lieferung, sehr gut

Prima, bin sehr zufrieden,

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel keuze, goeie producten, snelle levering

Goeie producten en veel keuze. Jammer dat DHL het niet thuis afleverd. Hier kan drogist.nl niets aan doen. Misschien niet voor een avondlevering versturen? Het was wel een hele grote doos waarin het verpakt was. Had de helft kleiner kunnen zijn.

Produkt op site in sterk verouderde verpakking te zien. Geleverde produkt helemaal goed. Prima prijs, niet goedkoopste niet duurste. Geleverd binnen acceptabele tijd. Was paar dagen stil tussen bestelling en bericht dat verzonden werd.

altijd netjes bezorgd

Levering op rijd

Ik heb gevonden wat ik zocht en met een goede prijs. Ik ben een tevreden klant.

Perfecte service én aftersales

Na een defect op mijn geleverde bestelling werd deze binnen een dag gerectificeerd. En de volgende dag had ik het product al in huis. Super keurig. Nogmaals bedankt

Cookweg 14

4462 HE Goes