Prima en snelle levering

Prettig

Duidelijke comm, vlotte levering. Dankjewel

Duidelijke product informatie, snelle bezorging, aantrekkelijke prijzen

Ik koop hier al jaren en ben erg tevreden!

Alles klopt gewoon, vaak vele hoge kortingen en een breed en diep asssortiment! Verder is alles ook goed van bestellen tot de bezorging!

GEWOON GOED

GEWOON GOED, snel en goekoop

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Prima producten voor een redelijke prijs

Het bestellen via de website is eenvoudig. De levering en de communicatie daarover was prima. De bestelde producten werden snel geleverd. Chapeau voor drogist.nl

Gewoon, helemaal prima

Niets aan toe te voegen

Bezorging duurt lang

Ik heb een pakket nog steeds niet ontvangen. Nu een week geleden terwijl er een andere belofte wordt gedaan.

Betrouwbaar en excellent qua prijzen.

Nog nooit problemen mee gehad, altijd perfecte leveringen.

Prima prijs en product

Goed en goedkoop en snel in huis

Betrouwbaar en snel geleverd en betaalbaar.

professioneel en klantvriendelijk

professioneel en klantvriendelijk

Snel en goede service.

Simpel snel en efficiënt

Prima en snel

Altijd snel en foutloos geleverd en tegen voordelige prijzen !!

Mee eens!

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Supersnelle service

Supersnel geleverd en mooie aanbiedingen

Perfecte service

Drogist.nl was een van de weinigen die mijn gewenste product in de aanbieding had. Het werd snel verzonden, de prijs was interessant, dus ik ben zeer tevreden!

Snelle levering, goede prijs , wel maar 7 doosjes van Poly palette 878 ipv de bestelde 8 doosjes . Kan u mij dat 1 doosje nog bezorgen?

Prima.

Snelle levering en betaalbaar.

Echt supersnel bezorgd en compleet

Zelden iets uitverkocht ,snelle levering en de prijzen zijn ook ok.

Ik kan vanuit mijn luie stoel bestellen en zoeken wat ik nodig heb. Ik ben al jaren klant en nog steeds tevreden.

Snelle levering en goede prijzen.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.