Snel en goed

Zondagmiddag bestelling gedaan en deze is maandag geleverd.

Snel en correct.

De bestelling werd snel geleverd en was goed te volgen. Product correct geleverd.

Snel afgeleverd product

Snelle levering en goede prijs

Vlotte service

Zeer vlotte en correcte service

Prima Op tijd

Zeer snelle levering zonder problemen

Snel en goedkoop

problematisch

kan niet beoordelen door de bar slechte service van bpost niets geleverd

snel en correct

was er snel en een goede prijs

Goede service!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en dit keer ook nog in de avond persoonlijk bezorgd door DHL.

Goed bedrijf

vlotte afwerking

Supergoede winkel online

Snel , goede producten: goede prijzen

Vlugge levering alles perfect ingepakt. Goede prijzen. Aanrader

Goede prijs en geen bezorgkosten voor redelijk klein bedrag

Voordelig en snel.

Altijd netjes ingepakt en tot nu toe altijd compleet afgeleverd.

Super blij

Zoals gevraagd bericht aan gepast. Zeeeer tevreden

Besteld wat ik wil en goed en snel ontvangen.

Is bij jullie nog te krijgen. Ik vind dit voor mijn haar onmisbaar.

Aantrekkelijke prijzen. Supersnelle levering. Ik koop al mijn drogist artikelen bij jullie

Prima zeer goed levering

Jullie moeten niet steeds met dit domme gezeik komen, dat wekt irritatie op.

Zie boven

Geen aflevering Thuis zoals ik had aangegeven

DHL is een slechte partner als het om de bezorging gaat, afgeven op een service punt zonder eerst aan de deur te zijn geweest. Melding DHL wij hebben elkaar niet getroffen ????? daar kan je alle kanten mee op!

Makkelijk bestellen, al vanaf 20 euro gratis bezorging . Snelle verzending ,goede aanbiedingen

Helemaal prima

Snelle bezorging ruime keuze