Snel en goed

Perfecte levering

Snelle en keurig verzorgde levering

Tevreden.

Positieve ervaring

Vlot en keurig geleverd

Verzorg en goede prijs.

Bezorging dhl was slecht

Ik heb gevraagd om het te plaatsen in de lockers bij Aldi Voorburg en ze hebben mij naar plus mariahoeve gestuurd. Bijna een half uur fietsen. Kan ik niet normaal vinden.

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Het bestelproces was eenvoudig en de levering was zeer vlot en goed ingepakt. Ik ben dus tevreden.

Snelle levering, goed verpakt, goede klanten.service

Tot nu toe altijd tevreden over de levering. En ol vragen aan de klantenservice, altijd netjes antwoord.

Fijne shop

Makkelijk alles te vinden , snelle verzending en prima prijzen , zeker aan te bevelen

Makkelijk en snel

De producten die ik zoek zijn altijd goedkoper en vooral de hele snelle bezorging vind ik top. Enigste min puntje vind ik dat je geen lijstjes kunt maken in je profiel om iets snel terug te vinden of als reminder

Kleine prijsjes in een groot assortiment

Ja ik bestel graag in Nederland bij Drogist. Nl. Uitgebreid assortment tegen knalprijzen. Ook de transportkosten die gratis zijn vanaf een laag bedrag vind ik super. Houden zo

Tevreden klant

Dit is de tweede keer dat ik bij Drogist.nl heb besteld. Het wordt binnen een week geleverd en heel goed verpakt. Ook de prijs is gunstig. Kortom; Ik ben een tevreden klant.

Gelijk de andere dag aan huis afgeleverd

Niet duur en snelle levering

Niet duur en snelle levering

Goed mooie prijzen en snel bezorgd

Ik had ‘s avonds besteld en had het de volgende morgen al in huis

Goede en snelle service

Fijne online winkel. Enige minpunt is dat het winkelmandje je producten niet opslaat als je de bestelling niet meteen plaatst. Is voor de programmeur maar een kleine aanpassing.

snel bezorgd

Dat wat ik besteld heb kwam de dag erna al, dat is service! De producten zijn ook goed.

snel geleverd.

Goedkoop en snel geleverd.

Altijd snel geleverd.

Een goeie prijsverhouding en altijd snel geleverd.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding en snelle levering

prima drogist

Goede aanbiedingen en keurig op tijd bezorgd.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.