Goedkope prijs in verhouding met concurrentie en snel geleverd

Zelfde producten maar een betere prijs dan de concurrentie al bieden die 1 en 1 gratis aan!!! Ik had er 3 voor hetzelfde bedrag.

Altijd snelle levering en hele goede prijs van kwaliteit producten

Een heel goede drogist

Breed gamma aan producten, voordelig en snelle levering.

Snel en goed geleverd

Zeer snel en goed

Snel en accuraat

Mijn bestelling kwam heel snel en was precies wat ik verwachtte.

Bestelling van geneesmiddelen. Gemakkelijk bestellen, snelle levering en alles in orde.

Goede produkte

Goede produkte; snelle aflevering

Top bestelling!

De producten waren veel goedkoper dan in de winkel. De bestelling werd geplaatst en binnen 48 uur ontvangen. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Positief

Alles was goed en vroeg ontvangen .

Altijd perfect!

Altijd perfect en snel geleverd, een aanrader!!

Goed product, snel geleverd, goede prijs

Mooie achties , snelle levering !top

Voordelige prijs en snel geleverd

Voordelige prijs en snel geleverd

top

bestellen, en de volgende dag in huis!

Ga zo door.

Geweldige service. Snelle levering.

Goede webshop

produkt is goed, maar bezorging moeizaam zonder communicatie naar de klant

produkt is goed, maar bezorging moeizaam zonder communicatie naar de klant. bezorging hoort m.i. bij het produkt.

Geweldig correct en supersnel

Ik had maar 1 artikel maar dat is supersnel bezorgd ga zeker in de toekomst hier meer bestellen

Prima verlopen

De bestelling is snel en correct geleverd.

Mooie aanbieding en snelle levering.

Mooie aanbieding en snelle levering.

Altijd mooie aanbiedingen en altijd goedkoper dat de reguliere winkels

Snel en gedegen

De concurrentie op de drogisterijmarkt is groot. Drogist.nl weet zich te onderscheiden, niet in zijn naam maar beslist in zijn service.

Cookweg 14

4462 HE Goes