Smooth delivery!

Fast and smooth. There were no problems with my parel eventhough I was not az home!

Zeer snelle bezorging

Nvt

geweldig

goed en snel

Vandaag besteld, morgen in huis!!

Heb ik hierboven al ingevuld, vandaag besteld morgen in huis!!

HST Goed

HST Goed

zeer snel geleverd

de prijs is ook heel goed

Goede prijs voor kwaliteit

Verloopt zoals het hoort

Ik ging met vakantie en had geen kleefpasta meer. Bij jullie was de bezorging de volgende dag, en dat was ook zo. Heel fijn.

Zeer snelle verzending en ze hebben altijd mooie acties,

super

Gewoon goed

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

Snel en correct

Snel en correct

Fantastische prijzen + supersnel bezorgd

Heel fijne aanbiedingem die echt ergens over gaan! Blij mee!

Goede en snelle levering

Altijd leuke aanbiedingen vlug geleverd

Volledig soepel traject

Van bestelling, betaling tot verzending verliep alles goed. Geen problemen ondervonden en snelle bezoring en tijdens het proces goed geinformeerd. Prima bedrijf.

Goede producten en goede service, bezorging op tijd

Ruime sortering goede prijs

Makkeljjk maar niet goedkoper

Ik houd van het gemak. Maar het is niet altijd voordelig helaas

Prima prijs en snelle levering!

Prima prijs, goede kwaliteit en snelle levering!

Breed aanbod en goed geprijsd

Groot aanbood en nette prijzen. Webpagina werkt vlot en bestellen is zo gebeurd. Snelle afhandeling en levering. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Pakje is niet aangekomen

Pakje is nog altijd niet aangekomen, maar bij een slechte beoordeling sturen ze snel een e-mail met het verzoek om de beoordeling aan te passen. Beter zou zijn om de verloren pakje opnieuw te verzenden of mij het geld terug te betalen. Beide laat op zich wachten. Het is ongelooflijk.

alle bestelde artikelen ontvangen, netjes bezorgd.

Goede producten

De producten zijn goed voor een eerlijke prijs , en een groot pluspunt is de verzending let bpost , gemakkelijk verzending te volgen.

perfecte handelaar

Stipte levering, correcte werkwijze , interessante prijs

Cookweg 14

4462 HE Goes