perfecte handelaar

Stipte levering, correcte werkwijze , interessante prijs

Netjes verpakt. Op tijd geleverd.

uitstekend

Keurig op tijd

Prima aflevering

Altijd op tijd bezorgd en korrekte info

Al jaren bestel ik produkten en ben zeer tevreden4

Is uiteindelijk toch goed gegaan.

De bezorger belde aan maar was niet meer in beeld. Ben toen naar beneden gegaan maar hoorde wel dat hij weer belde. Bij mijn komst beneden stond er niemand. Ik ben naar buiten gelopen en zag hem naar de auto gaan. Luid roepen hielp niet; hij was aan het bellen. Nadat de auto wegreed ben ik (82 jaar) naar een kruispunt gerend waar ik hem nog verwachtte. Gelukkig zag hij me nu wel. Hij had de bestelling in de brievenbus gedaan!? Ik had al lang niet meer zo getrimd. Ruud.

niet ontvangen

Nog steeds mijn levering niet ontvangen!

100% goed

snelle levering en goede assortiment

Vlotte service

Levering was snel!

Het was er binnen een paar dagen

Pruma ervaring mijn bestelling kwam al heel snel

goede producten en goede service

goede producten en goede en snelle service

snelle levering en een prima prijs

snelle levering en een prima prijs

Prima site en goede bezorging

heel goed

snelle bezorging en goede prijs

Snelle en goed verzorgde service

Ik ben niet verplicht !

Prima en snel geleverd

Keurig verzorgd

Uitstekende website en goede prijzen.

Altijd de juiste bestelling ontvangen.

Goede communicatie en snel geleverd

Bestelling makkelijk en snel kunnen doen. Ook levering was snel en netjes verpakt! Top!

snel en goed

prima en voordelig

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Snelle levering Goedkope en goede producten Een tevreden klant

Super fijne drogist

Snel bezorgd Netjes verpakt en goede aanbiedingen!!! Fijne website!

Vooral zo doorgaan

Produkt is geleverd in prima staat, goede verpakking en volgens verkoopsvoorwaarden en de aangegeven prijs

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.