heel goed

het was snel en de goekopste .

Snel bezorgd en goede prijzen

In de avond laat besteld en de volgende dag al binnen!

Het was prima, alles goed nagekomen.

Zie boven.

Mooi geprijst en super snelle levering

Mooi geprijst en super snelle levering

Snel en goed

Uitstekende service

Redelijke prijzen en altijd snel geleverd

Slecht voor 23.00 besteld andere dag in huis

Dit maken ze niet waar. Klantenservice geeft aan dat ze dat niet op de site hebben staan omdat het te druk was en pas na 48 uur zouden kunnen leveren. Di laatste stond niet op hun site maar het ander dag bezorgen wel.

Snelle bezorging van de producten die ik besteld heb

Snelle bezorging,van de producten die ik besteld had.

Betrouwbare Site

Komen belofte goed na

Heel ingewikkeld proces om iets te retouneren

Ik vind het een heel ingewikkeld proces om iets te retouneren. Het is vrij onwaarschijnlijk dat ik hier in de toekomst nogmaals iets ga bestellen. Geef mensen gewoon meteen de optie om iets te retouneren met een vezendlabel. K zit nu al een week te mailen en te wachten op antwoord. Heel vervelend.

Goede,snelle levering tegen goede prijzen

Goede prijzen en keurige,snelle levering! Erg handige service! Top!

Prima website en snelle levering

Prima website en snelle levering. Ik vind het ideaal om te bestellen via de website en de prijzen zijn ook oke. Ik blijf zeker klant en attendeer andere mensen over het gemak om hier je spullen te bestellen.

Super service

Vlotte levering, goed verpakt!

Vervelende gesprek ervaring.

Mijn eerste ervaring was niet goed, mijn bestelling zou binnen 3a4 dagen zou binnen zijn! Dat was niet, toen ik aan gesprek gehad had, vertelt ze dat is toch geen probleem!! In plaats van excuses! Krijg ik onzin discussie ! Toen zei tegen mij, dat ik een azo ben en zou niets aan mee wilt verkopen en krijgt geld terug. Geld heb ik terug, maar ik vond communicatie niet goed en niet klant vriendelijk.

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Correct

Correct en goede service.

Snelle en goede service.. en betaalbare producten.. die daar nog te krijgen zijn!! Heel fijn

Fijn dat producten daar nog te krijgen zijn

Erg goedkoop, snelle levering

Ik heb haarverf en een curl leave in producten gekocht voor een superprijs. Snelle levering, dus heel tevreden

Probleem met verzending vriendelijk en efficient opgelost

Probleem met verzending vriendelijk en efficient opgelost

fijn om te bestellen

alles goed verlopen en vlug

Snel en goede prijs!

Hier kon ik mijn voedingssupplementen voor de beste prijs kopen, door gelijk wat meer te kopen

Geweldig alle kortingen

Correct