Zeer tevreden klant

Geleverd zoals beloofd, goed verpakt en prima scherpe prijs. Zeer tevreden klant.

Goede prijs, leuke aanbiedingen, goed aanbod en zeer snel bezorgd.

Gewoon goed

Gewoon goede ervaring. Mijn Online go-to drogisterij...

hele goede service

Er was iets mis gegaan met de levering. Na 1 telefoontje werd het artikel meteen weer opgestuurd en had ik de volgende dag in huis

Excellent

Commande rapide, livraison parfaite je recommande

Zeer goed!

Betrouwbare webshop, netjes bezorgd, regelmatig aanbieding: gratis thuisbezorgd :-) heel fijn! Een groot assortiment aan producten. Duurt alleen iets langer voordat je de bestelling ontvangt, als je het product niet meteen nodig hebt is dit prima.

Degelijk, betrouwbaar en snel !

Mijn geliefkoosde kwaliteitsartikelen aan interessante prijzen

Prima snelle levering

Snel geleverd een dag na bestelling al binnen

Ik heb mijn online drogist gevonden.

Drogistnl is een van de beste online drogist;, het heeft een bijzonder vriendelijke klantenservice, snelle levering, gratis bezorgd boven de 20 euro, en veel keuze. Ik ben uiterste tevreden.

Levering op tijd. goede prijs

Correct en meedenkend

Na een beschadigde pakket te hebben ontvangen, werd dit naar mijn tevredenheid op een goede wijze opgelost.

Bestelling was makkelijk gemaakt en snel ontvangen….

Goede prijs en levering

Goede prijs, snelle levering!

Groot assortiment en de juiste prijs

Makkelijk besteld en snel in huis

helemaal goed

super correcte klantenservice. super correcte levering in spanje. ik had niet anders verwacht van een zeeuws bedrijf! aandacht voor verpakking!!

Snel geleverd en kwalitatief uitstekend.

snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede service.

Heel goed , bestelling altijd netjes op tijd bezorgd.

Altijd goed en snel

Vandaag besteld morgen in huis

Livraison sans problème et comme décrit dans la commande.

Déjà commandé plusieurs fois et toujours sans problème. Félicitations,

Correcte communicatie en goed afgehandeld.

Correcte communicatie en goed afgehandeld.

Snel geleverd en gekregen wat besteld was

Positief

Altijd prima in orde!

Heel tevreden , steeds netjes op tijd geleverd en goed verpakt.. en niet te vergeten mooie prijzen.

Snelle correcte levering.

Prima gegaan..

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.