Prima service , vlot

Vlotte levering vanuit drogist, gelaas werkte DHL niet mee! Leverde niet aan de deur , maar moest het pakket ergens anders ophalen! Slecht!

Altijd voorraad en snel geleverd

Altijd voorraad en snel geleverd

Snel bestelling gekregen

Netten levering en op tijd

Bijzonser goede revaring gehad

Snel en zeer vriendelijke dienst verlening

Heel goede service

Ik vind het heel gemakkelijk om iets te bestellen op de site en alles wordt heel degelijk verpakt en vlug geleverd, deze shop is echt een aanrader

Voordelig en snelle levering Aan rader voor iedere klant

snelle levering geen verzendkosten zooooo fijn

geweldig

Snelle levering, goede service

Prima, geen woord aan toe te voegen

Beloofd: volgende dag te bezorgen!

Drogist.nl schrijft op website voor 23.00 uur besteld volgende dag bezorgd. Dit was mijn redding dacht ik. Vanwege een operatie had ik de Hibicusscrub nodig. Op woensdagavond voor 23.00 uur besteld volgende dag nog geen reactie per mail, pas op vrijdag laat men weten dat het bestelde is doorgezet naar de Bezorgdienst. Op zaterdag werd de Hibiscusscrub bezorgd. Jammer niet zoals beloofd en te laat voor mij.

Réception rapide

Livraison rapide et suivi. Articles: bon rapport qualité prix. A améliorer: vitesse téléchargement des pages de votre site internet.

Prima!!

Helaas later aangekomen dan gepland door een planningsfout bij DHL. Drogist.nl heeft zijn/haar werk prima gedaan!

Snelle levering zonder verzendkosten

Geen zin

Oeps

Correct,goede prijs en makkelijk bestellen

K ben blij dat ik daar kan bestellen, veel producten,goede prijs. Correcte afhandeling.

Keurig op tijd en netjes verpakt.

Doen !

Mijn pakje kwam beschadigd aan en de inhoud was leeg gelopen. Na een mail waarin ik alle info verstuurde kreeg ik mijn product opnieuw. Snelle verzending. Prettige klantendienst.

goedkoop en snel thuis

leuke en goedkope aanbiedingen en ook snel bezorgd.Pluim!

Zeer makkelijk te bestellen goede site

snelle levering en goede service

ik ben al jaren een tevreden klant

Geweldig goed spul.

Goede service goedkoop en snel geleverd geweldig bedankt.

SNELLE SERVICE

Goede prijzen en snelle service. DHL zou wel wat sneller kunnen werken!

Snelle levering.

Snelle afhandeling

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.