Zeer goede service

Online bestellen ging nadat ik mij had ingeschreven als klant soepel. Product is snel geleverd.

alles prima geregeld

makkelijk besteld. Niet duur en keurig snel geleverd

Geen problemen !

Verzorgde bestelling !

Slechte service en geen begrip bij Drogist.nl

Ik kocht Lucovital eiwitpoeder, maar de verpakking was beschadigd en daardoor was het product onbruikbaar. Toen ik dit meldde, vroeg de medewerkster van de klantenservice pas na dagen om foto’s van de verpakking, terwijl ik die om hygiënische redenen al had weggegooid. Ondanks mijn uitleg wilde ze op geen enkele manier meedenken of tegemoetkomen. Drogist.nl weigert mijn klacht serieus te behandelen en laat duidelijk zien dat klanttevredenheid voor hen niet belangrijk is. Hun beleid is onpraktisch en ze bieden geen oplossingen, alleen excuses en bureaucratie. Ik raad iedereen aan om elders te kopen, bij een partij die wél klantgericht en professioneel is.

Ze hebben een hele ruime sortering, leuke aanbiedingen en je hebt het de volgende dag al in huis.

altijd de dag er na geleverd

Prima is altijd te vertrouwen

snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

Laagste prijs, snel gestuurd

Er zijn inmiddels producten die ik alleen maar bij drogist.nl koop

Geweldig, meestal wordt je bestelling binnen 24 uur geleverd. Als het heel druk is, kan het voorkomen dat het wat langer duurt; dat kan gebeuren. Doorgaans bestellen wij altijd bij drogist.nl.

Mijn favoriete website

Waarom drogist.nl voor mij? Uitgebreid gamma aan producten en keuze die je in Belgie niet vindt. Lage prijsjes, toffe kortingen en maar voor 25 euro bestellen voor gratis vervoer. Wat wil ik nog meer?!

Top,

Grote keuze, lage prijzen, snelheid

Uitstekenf

Alles wordt correct uitgevoerd.

Zeer snelle levering van bestelling, prima service!

Binnen 2 werkdagen werd de bestelling geleverd, goed verpakt, prima service.

Snelle service en goed en veilig ingepakt mocht er breekbare dingen in zitten.

Niet gearriveerd

Bestelling is niet gekomen maar naar een ophaal punt 500 meter of meer van mijn huis heen gebracht terwijl ik gewoon thuis was

Grote keuze ,mogelijlheid voor gewenste produkten

Goede produkten geleverd tegen de laagste prijs.

totaal geen probleem met bestellen en levering

Excellent

Rapidité fiabilité

Altijd betrouwbaar en vlot geleverd!

Goede levering

Vlugge en correcte levering

Snel en een mooie prijs

Snel bezorgt en een scherpe prijs voor de producten.

Gewoon top.

Veel keuze goede prijs en snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes