Fijne webshop

Fijne webshop. Veel keuze. Leuke aanbiedingen. Snelle levering.

Snelle bestelling

Prima kortingsacties, snelle levering en uitstekende service!

Ben zeer tevreden over de goede kortingsacties en de snelle levering. Ook heb ik de uitstekende service van Drogist.nl ervaren: een klacht over een product werd serieus onderzocht en ik kreeg snel mijn geld terug.

TOP, zeer snelle service!

DOET WAT ZE BELOOFT

PRIMA

Alles top!

Bestellung nach Deutschland hat super geklappt! Alles gut, gerne wieder.

Levert op tijd

Ruim assortiment en levert op tijd.

Efficiënt, snel, no-nonsense service: TOP !

Zie hiervoor...

Slechte ervaring 2x verkeerde geleverd

Dit was mijn 2e bestelling en bij allebei ging het niet goed, verkeerde artikel geleverd en ook precies dezelfde fout, vind ik heel slecht. En als ik vraag om alsnog het juiste artikel te leveren krijg ik als antwoord dat ze niet kunnen garanderen dat ik dan wel het juiste krijg. Sorry heb ik nog nooit meegemaakt. Ga dan ook nooit weer iets bestellen en ga ook in mijn omgeving zeggen 'Bestel daar nooit iets' Slechte webwinkel

Vandaag besteld morgen al thuis, snel en perfect verpakt,mooie kortingen, bedankt!

Niets te klagen

Heel overzichtelijke site en snelle, goed verzorgde levering.

Zeer blij mee!

SLECHT

BESTELLING NIET ONTVANGEN, MEERDERE MAILS GESTUURD , MAAR KRIJG GEEN REACTIE. EN NA DEZE BEOORDELING EEN VRAAG VAN HEN: OF IK DEZE BEOORDELING WIL AANPASSEN? NATUURLIJK NIET

Snelle en correcte levering

Betrouwbaar

Leuke aanbiedingen, een breed assortiment en een snelle afhandeling en lage verzendkosten

simpel, netjes en snel

nvt

Gewoon goed

snelle levering , altijd correct .

Goede communicatie

Alles vlug ontvangen

Groot assortiment

Prima, snel besteld en geleverd. Duidelijke omschrijvingen bij de producten.

Parfait

Une très bonne expérience. Livraison rapide produit conforme Merci beaucoup

Leuke aanbiedingen, snelle verzending ! Kan achteraf betalen ! Heel fijn !

Tevreden!!

Het is al jaren dat ik bestelling doen bij Drogist.nl. De prijzen zijn goed , aanbieding nog beter, bestelde goederen zijn op tijd gestuurd (ook met factuur). In het algemeen ben ik tevreden met de dienst. Dus als ik wil een bestelling plaatsen ga ik direct naar Drogist.nl en voila! ... ik heb het gedaan!

Alles oke

Correcte levering

Alles prima verlopen

Snelle levering en netjes

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.