Strategische prijzen

Het valt mij op als een product 19,99 kost betalen voor verzending 20,00 is gratis verzending De bonusan producten in tablet vorm zijn beterdan de flesjes

Alles geweldig geregeld

Alles netjes geregeld binnen 24 uur bezorgd.....keurig

Goedkoop en snelle levering

Goed bevallen

geweldig

altijd optijd

Niets op aan te merken.

Website goed, voorraad en assortiment is goed. Leveringstijd is goed. Ik heb geen enkel probleem ervaren op de keren dat ik besteld heb.

Snel geleverd aan een scherpe prijs.

uitstekend

uitstekend

Snel, correct en zonder problemen

Precies wat het moet zijn

Bestelling werd snel en in keurige staat geleverd.

Prima product en goede prijs

Alles snel en correct ontvangen

Flink

Het was leuk

Alles was dik in orde .

Mijn ervaring was geweldig , snel en correct geleverd . Dank u wel .

Zeer snel ontvangen

Zeer snel ontvangen Zeer goed verpakt BEDANKT MVG

Levering elke keer weer super!

Betrouwbare presentatie en snelle levering

Wanneer ik iets wil bestellen, wil ik dat de producten die ik dan ontvang zo zijn als gepresenteerd op de site. Ofschoon de prijs niet het belangrijkste is, het helpt wel wanneer de concurrentie het nakijken heeft. Snelle en te controleren verzending maakt alles geloofwaardig.

Snel en goed

Snelle levering. De verpakking was uitstekend: een doos op maat en niet overbodig groot.

Gemakkelijk, snel en goedkoper dan in de winkel.

Prima ga zo door.

TOP

Levering was zo snel!!!! Waanzin!!

Tevreden klant

Tevreden, snelle levering!

alles is super goed

Alles wat ik daar koop is super .Altijd snel geleverd .ben nu een vast klant bij jullie . Ook mijn familie en vrienden zijn super tevreden over al jullie producten

oplossing voor verkeerde levering

Na veel gemail geen concrete oplossing voor verkeerde levering omw fout beschreven maat op website

vous avez un large choix.

Je suis content d'avoir trouvé votre site. Vous avez un large choix à prix bas. Je n'ai pas encore reçu les produits commandé, mais cela, semble-t-il, que c'est la poste qui a eu un problème ( ça arrive!). je ne serai probablement pas un grand client, cependant, cela fait plaisir de savoir que si ma femme ou moi nous avons besoin d'un produit, vous êtes là. Merci.

Cookweg 14

4462 HE Goes