goede ervaringen
Goedkoopste en snelle levering
Pour les produits, rien à dire. Pour la livraison tout dépend des chauffeurs B.post. Une fois sur deux ils ne passent pas au domicile ce qui nous fait perdre une journée à attendre pour rien. De plus nous avons un point relais au bas de notre immeuble et...ils déposent notre colis ailleurs.
Goed geprijsr
Kwaliteit
Wederom alles goed geregeld tegen een mooie prijs.
Alles is in orde, ik heb mijn bestelling ontvangen, maar ik raad aan om deze iets sneller te versturen. Dank u wel.
Beste klant, Dank u wel voor uw beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat uw pakket niet direct bij u thuis is afgeleverd. Na controle in het systeem zien wij dat de bezorger van DHL heeft aangegeven u niet thuis te hebben getroffen tijdens het bezorgmoment. In dat geval wordt een zending automatisch op een ander punt in de route van de bezorger afgeleverd. Het lijkt erop dat uw ontevredenheid vooral betrekking heeft op de bezorging door DHL, en niet zozeer op onze winkel. We hadden u uiteraard graag willen helpen, maar we vinden geen enkel contactmoment van u terug. Hierdoor hebben wij het probleem helaas niet eerder kunnen oplossen. Volgens onze gegevens is de bestelling inmiddels door u in ontvangst genomen. Mocht u in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij vanzelfsprekend voor u klaar. Met vriendelijke groet, Klantenservice Drogist.nl
Originele beoordeling
Ik heb een bestelling bij jullie geplaatst en de koerier heeft het afgeleverd bij een pakketterminal ver van mijn huis! Ik heb thuisbezorging besteld! Waarom zou ik mijn tijd en energie verspillen aan een bestelling waar ik niet heb besteld?!
Titel spreekt voor zich
Groot assortiment Snelle levering Goed verpakt Geweldige prijzen
Drogist.nl heeft goede prijzen en levert altijd op tijd.
Ik vind altijd mijn producten in aanbieding, beste prijzen en snelle levering. :)
Bestelling werd volgende dag afgeleverd
De levering was heel snel, fijn. Goede verpakking. Een van de betere aanbieders.
Uiteindelijk niet goedkoper dan in de winkel en ook minder snel dan verwacht.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. uw bestelling hebben wij nagekeken en wij zien dat u in uw bestelling bijna uitsluitend geneesmiddelen heeft besteld. Op deze producten mag volgens de wet nooit korting worden gegeven. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat de prijzen bij ons overeenkomen met die in fysieke winkels. Wat betreft de levertijd: u plaatste uw bestelling om 22:25 uur en wij hebben deze nog dezelfde avond om 23:40 uur verwerkt. Veel sneller had dit op dat moment niet gekund. De bestelling is vervolgens, zoals beloofd de volgende dag bij u bezorgd. Daarom is het voor ons niet helemaal duidelijk welke levertijd u had verwacht, aangezien wij deze precies volgens onze voorwaarden hebben nagekomen. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Klantenservice Drogist.nl
Altijd alles snel in huis.
Bestellen en volgende dag in huis. Ideaal!
Snelle levering en fijne actieprijzen!
Pakket keurig op tijd ontvangen . Prima verpakt .
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat uw pakket beschadigd is aangekomen. We willen dit natuurlijk graag voor u oplossen, maar wij vinden geen enkele melding van schade van u terug in ons systeem. Hierdoor waren wij niet op de hoogte van het probleem en konden wij helaas ook geen passende oplossing bieden. Om u alsnog zo goed mogelijk te helpen, willen wij u vragen of de ontvangen producten nog bruikbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag één of meerdere duidelijke foto’s van de schade aan zowel het product als de verpakking. Met deze informatie kunnen wij het direct voor u in behandeling nemen en een passende oplossing bieden. Wij horen graag van u, zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Drogist.nl
Originele beoordeling
Pot Nivea ingedeukt en overal crème . Buis bruistabletten vit. C dop er af en alles los in de doos . Slecht verpakt !!
geen commentaar
Drogist.nl heeft mij bericht dat ze DHL erop aanspreken en het pakket opnieuw naar mij sturen, ik vertrouw erop.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling is geretourneerd. Wij hebben dit nagekeken en zien dat de zending in eerste instantie niet is geleverd omdat het pakket te zwaar was voor levering op een DHL-punt. Vervolgens is het pakket beschadigd geraakt, waardoor het door DHL automatisch naar ons is teruggestuurd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen de betreffende inpakker hier direct op aanspreken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Graag horen wij van u of wij de bestelling opnieuw naar u mogen versturen. Zodra wij uw reactie ontvangen, zorgen wij voor een snelle afhandeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Drogist.nl
Originele beoordeling
Heb nog steeds niks ontvangen, want servicepoint DHL heeft het pakket , ongezien door mij, geretourneerd naar jullie omdat het ( alweer eens) beschadigd was.
Toeslagen én verzendkosten totaal eur 7.90 voor orders onder 12 euro. Hier wordt naast de marge op t product een mooie winst gemaakt.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over de duur van de kortingscodes en de berekening van de toeslagkosten. Wij versturen bijna wekelijks een nieuwe kortingscode, telkens met wisselende voorwaarden. De geldigheidsduur hiervan vermelden wij altijd duidelijk en transparant in de e-mail waarin de code wordt meegestuurd, zodat elke klant precies weet hoe lang deze te gebruiken is. Wat betreft de toeslagen en verzendkosten: deze vermelden wij duidelijk op de website én opnieuw in het winkelmandje, zodat er nooit verrassingen ontstaan. Een bestelling onder €12,00 is voor ons simpelweg niet kostendekkend. Denk hierbij aan kosten zoals: verpakkingsmateriaal, personeelskosten voor het picken en inpakken en verwerkingskosten in het magazijn. Deze kosten overstijgen bij kleine bestellingen al snel de marge op het product. Wij hopen dat dit onze werkwijze verduidelijkt. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Klantenservice Drogist.nl
Aantal artikelen besteld werd snel geleverd. 1artikel was het verkeerde gelijk gebeld en kon het gewoon terug sturen. Dus zeer tevreden!!!!!
Vandaag bestelt, is ook echt morgen in huis.
Cookweg 14
4462 HE Goes
Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten.