vlotte levering en niet bijzonder duur

Al meerdere keren bij drogist.nl besteld. Altijd goede levering. En vergeleken met soortgelijke webshops niet bijzonder duur.

gezondheid

snel, goed verpakt en aantrekkelijk geprijst geleverd.

Alles klopt ook altijd

prima verzorgt

De pillen heb ik snel gekregen, in perfecte staat

Uitstekend!

Snelle respons op bestelling en levering!

Snel en correct geleverd

Scherpe prijs voor kwalitatief goede producten

Snelle levering en korting!

Super snelle levering van de supplementen die ik had besteld, ik had ze snel nodig dus zeer tevreden hierover. Ook een fijne korting!

Goed!

Voordelig en snelle levering!

Goed verpakket

Snel, correct en klantvriendelijk

Bestellingen altijd keuring in orde ,aanrader

alles loopt perfect van bestelling tot levering

gewoon goed

Mooie drogisterij, vriendelijk personeel

Ik kom er graag

Efficiënt bestellen, snel geleverd.

Efficiënt bestellen, snelle levering.

MIJN ERVARING IS PRIMA, POT WAS OPEN GEGAAN MET VERZENDEN. HIER EEN NIEUWE VOOR ONTVANGEN.

Super ervaring!

Wat een leuke site! Zeer goede prijs-kwaliteit, snelle verzending en alles perfect in orde!

Volgende dag geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de status. Er werd aangegeven dat als ik iets bijkocht geen verzendkosten had.

Super! zelfs na terugsturen van 5 items

Al meermaals bestelde ik bij Drogist.nl. Nog nooit had ik problemen met deze webshop, de levering... Laatst echter had ik 5 zeepjes foutievelijk besteld, geheel mijn eigen onoplettendheid. Deze wou ik toch terugsturen. Voor de retour moest ik zelf betalen, maar ik kreeg het bedrag van de zeepjes vlot teruggestort. Hiervoor was geen contact met de klantendienst nodig.

De bestelling kwam keurig ingepakt al vrij snel aan. Heel tevreden ermee.

De bestelling kwam keurig ingepakt al vrij snel aan. Heel tevreden.

Faire prijzen, snelle levering, tevreden klant!

Tevens adequate mailing die up to date is, compliment.

doet wat het belooft

NB ik doe niet aan aanbevelen

Snelle levering!

Prima uitgevoerd en vlotte levering.

Vlotte levering en prima prijs.0

Very good client interface and the delivery

It was easy to purchase online the product I was looking for. It is a petty that you do not have more options on the packaging of the product. At the end I purchased the product with the little plastic box as you didn't have the more green option. It will be great if you increase the options you are giving the online clients. Best, Ricardo Yanez

Gewoon lekker goedkoop

Bestelt en snelle levering klasse

Cookweg 14

4462 HE Goes