Super snel en goed verpakt bezorgt

Was zoals beschreven op de site en netjes verpakt en snel bezorgt

Altijd goed! Netjes verpakt en snel bezorgd!

Zie de titel.

Ontevreden

Niet het juiste product geleverd. Ik heb een bestelling geplaatst voor colgate original 7 stuks. Tot mijn verbazing krijg ik colgate complete protection geleverd. Dit product heb ik gehouden maar zal in het vervolg geen producten bij jullie afnemen. Groet!

Prima webwinkel!

In alle opzichten mijn bestelling correct en snel uitgevoerd. Ook een pluspunt is dat je, zoals bij andere webwinkels, niet maar 3 doosjes Paracetamol per keer kan bestellen, maar een veelvoud daarvan.

De claim voor 23:00 volgende dag bezorgt klopt niet

Claim klopt niet al bestel je voor voor 1700 uur dan komt het de de dag nadat het geleverd had moeten zijn. Dan de doos wat ook een brievenbus pakketje had kunnen zijn. Hier door moet je dus weer de hele dag een overdreven tijdslot in acht nemen en als dat niet lukt ben je nog een dag extra aan het wachten.

ZEER CORRECT

KORRECTE LEVERING EN OOK PERFECTE SERVICE EN NAZORG

Keurig geholpen door de klantenservice

Mijn pakket was bij DHL zoekgeraakt. Na telefonische melding werd dezelfde dag mijn bestelling opnieuw verzonden

Super winkel

Ben heel goed geholpen

Top producten voor goede prijs!

Top producten voor goede prijs!

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Snel geleverd; mooie prijzen en kwaliteit!

Bedankt voor jullie snelle levering

Het blijft de goedkoopste

Ik bestel al jaren en het is een fijne winkel. Blijft de goedkoopste en meestal is er gratis verzenden op lage bestel bedrag.

Pakje ontvangen

Goed en verzorgt ontvangen dank u

Goedkoop en snel

De goedkoopste drogist van het land, snelle levering en over de verpakking is nagedacht, niet in veel te grote dozen als dat niet nodig is!

Goede services

Niets op aan te merken. En snelle levering . Prima

Vervaldatum produkt te dichtbij

Primeal Spelt zuurdesem ontvangen met vervaldatum volgende maand.

Héél goed

Scherpe prijzen en vlotte levering

Zeer goede webside

Zeer snelle levering en uitstekende prijzen. Gewoon zeer goed.

Accurate en prima service

Alles klopte. Compliment.

Produkt goede prijs

Vlotte levering

Alles snel geleverd aan eens scherpe prijs.

Niet best

Normaal als ik bij u mijn gel bestel zitten de doppen met een plakbandje dichtgeplakt.deze keer was u dat vergeten waardoor er 2 tubes open zijn gegaan met als gevolg een vies smerig wel lekker ruikend doordrenkt doosje .dus vandaaar geen 10 sterrren mvrg Sander

Snelle Levering en mooie prijs

Snelle verzending en de goedkoopste

Goede ervaring met Drogist.nl De goedkoopste. Snelle verzending. Kortom zeer tevreden.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.