super

GA ZO DOOR MET SERVICE RICHTING TOP IS NET ZO MOEILIJK \AAN DE TOP BLIJVEN IS WEL MOEI LIJK GA ZO DOOR MET ALLE OOK PERSONENEN ACHTER SCHERMEN EEN 10

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Fijne, overzichtelijke website met een enorme keuze. De bestelling wordt zeer snel geleverd en is goed verpakt.

Vlugge correcte levering

Altijd vlugge levering en goeie producten. Wel spijtig dat verpakking nu in met plastic gevulde enveloppe is ipv doos zoals ervoor

overzichtelijke site

Hele goede service

Een hele goede service en netjes op tijd bezorgd de dag erna al in huis

100% Service!!

Geweldige service!!!! Dankjewel !

Very good

Good

zie onder

Atijd correct ,ookde bezorging

Groot assortiment

Ondenkbaar groot assortiment, altijd scherp geprijsd, vaak nog extra aanbiedingen en steeds snel bezorgd!

Geleverd volgens afspraak.

Keurig verpakt en goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering en vooral, scherpe prijzen !

Vooraleer ik een bestelling plaats maak ik steeds een prijsvergelijking tussen meerdere online drogisterijen. Daar komt Drogist.nl meestal uit met de scherpste prijzen. Bovendien heb ik, ook in het verleden, al mogen ervaren dat de bestelde producten snel en correct worden afgeleverd !

Super snel super goed geleverd

Ben super tevreden bestelling was ook heel snel geleverd met de juiste en goede produkten

De bezorging was goed

Mijn excuses, ik heb twee bestellingen door elkaar gehaald. De bezorging was op tijd en vriendelijk, het produkt effectief Nogmaals mijn excuses Met vriendelijke groet, Jaap van der Zee

Heel prettig

Snelle levering. Uitstekend verpakking

Alles was perfect

Bestelling gemakkelijk via de site, levering in minder dan 24h in België, verpakking goed, producten zoals besteld.

Word op tijd geleverd

Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

Snelle levering!!

Snelle levering!

Gewoon super!

Leuke acties....gratis verzending na 15 euro en niet zoals bij vele pas 25 of meer. Verzending ging snel en netjes.

Bestellingen verlopen goed.

Prijs en kwaliteitverhouding zijn overeen. De communicatie over de bestellingen is uitmuntend.

Vlugge levering en interessante prijzen.

Makkelijk maar niet goedkoop

Snelle goede afhandeling van de bestelling.

vlot geleverd

vlot geleverd bij afhaalpunt

Alles loopt altijd naar wens.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.