Makkelijk maar niet goedkoop

Snelle goede afhandeling van de bestelling.

vlot geleverd

vlot geleverd bij afhaalpunt

Alles loopt altijd naar wens.

Prijzen van de artikelen zijn laag, de verzending is snel en gratis, heb er al regelmatig items gekocht en nog nooit een probleem ervaren. Betrouwbare site.

Snelle levering en correcte oplossing klein probleem

alles goed gegaan.

van mijn bestelling online tot inlevering was totaal problenlos gelopen. bedankt voor een goede transactie.

Snelle bezorging

Besteld en de volgende dag geleverd.

prima webwinkel!

Altijd correct en snel geleverd

Toujours de bons prix et expédition rapide et soignée

Bonne communication et rapide pour l'envoie. Manque une deuxième ligne pour l'adresse, où on pourrait écrire les codes de portes d'entrée ou autre aspect important pour le facteur.

Bestelling altijd op tijd en correct

Bestelling altijd op tijd en correct

Volgende dag in huis waargemaak.

Snel sneller allersmelste levering ooit!

Altijd snel bezorgd en goed verpakt.

Al meerdere keren besteld en altijd wel tevreden. Goede klantenservice voor vragen enz. Leuke aanbiedingen.

goed en snel

goed en snel

Prijs, kwaliteit eñ service dik iñ. orde

Zie bovenstaande

Het duurde 4 dagen voordat het bestelde kwam.

Prijsverhouding is prima, bezorging niet zo.

Ik kan niet anders dan een 10 geven, want ik heb nog nooit een tegenvaller ervaren bij Drogist nl. Alle producten worden altijd zorgvuldig ingepakt en het wordt de volgende dag geleverd. Dus alleen maar lof van mijn kant en ik hoop dat dat altijd zo mag blijven.

Snelle levering !!

Goed product en snelle levering, 10/10

Supersnelle levering.

Vandaag besteld is morgen in huis

Super goed!

Super goed! Fijne webshop veel keus makkelijk bestellen en snel bezirgd!

Snelle levering, scherpe prijzen!

Snelle levering, goed geprijst

Snelle levering, goed geprijst, zou het aanraden

Snelj1e verzending

Retour zending kon niet voorzien worden van een retour label

Een verkeerde maat kleding kon niet omgeruild worden

Heel tevreden

heel tevreden

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.