Snel binnen

Alles snel binnen gekregen,ruime keuze

Prima bestelproces, concurrerende prijzen

Fijne webshop met concurrerende prijzen. Ook de gratis verzending (boven € 20) is prettig.

Wij blijven klant.

Heel blij met snelle bezorgen en de prijs vd artikelen.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

Snel en cottect

Snel en alles geleverd.

Goede drogist, goede service en prijs.

goede prijzen, goede communicatie snelle levering

groot assortiment, scherpe prijzen

Vlot en correct

Goede ervaring gehad

Hele snelle levering makkelijk besteld duidelijk

Snelle levering en goed verpakt

Snel,goedkoop,zeer goed verpakt en snelle verzending

,goedkoop,zeer goed verpakt en snelle verzending

Prima bezorgd

Prima altijd op tijd

Veel keuze en snelle bezorging

Snelle en goede levering

Uitgebreid asortiment

Altijd heel correct uitgevoerd en vlug.

2x besteld bij jullie en zal het zeker blijven doen.

Zeer voordelig snelle levering

Zeer voordelig , snelle levering en heel veel keuze .

alles naar wens

alles oke

vlugge en correcte levering

vlugge en correcte levering

Alles snel en goed verlopen !

Snelle levering en goed

Vandaag besteld morgen in huis. Nog nooit een nee gehoord. Producten die ik bestel zijn altijd voorradig

Vaste klant.

Als vaste klant bestel ik regelmatig online bij Drogist.nl Ondanks het redelijk grote aanbod vind ik het jammer dat van sommige producten van 1 merk beperkt of niet verkocht worden. Als producten zijn uitverkocht haal ze dan helemaal weg. Ik ervaar teleurstelling als ik iets wil kopen dat vervolgens uitverkocht blijkt te zijn. ‘Biedt het dan even niet aan’! Verder een tevreden koper. Goed verpakt. Snel bezorgd. Blij mee.

Veel producten

Snelle levering en lage prijzen

Super goede ervaring

Mijn eerste bestelling bij Drogist.nl was dit. Website werkt zeer goed, betalingsafhandeling verliep correct en een dag later al de bestelling geleverd. Wat een service

Gewoon goed kwa prijs en levering

Zeer betrouwbaar goedkoop

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.