Betrouwbaar en snelle levering.

tevreden klant

Bestellen en de volgende dag al binnen. Veel goedkoper dan de winkels En keurig verpakt. Heel blij met Drogist.nl

Is goed verzorgd en snel

Ziet er allemaal goed uit

Vlot bezorgd tegen een goede prijs

Vlotte bezorging, goede prijs. Goede spullen.

wederom goedkoop en snel

wederom goedkoop en snel

Ze beloven wat ze zeggen, vandaag besteld morgen in huis. Prijzen top.

Duidelijk , uitgebreid en snel geleverd.

Alles wat je nodig hebt kun je eenvoudig hier bestellen. Het wordt goed verpakten snel opgestuurd, zodat je alles binnen een paar dagen in huis hebt.

Aan te bevelen

Scherpe prijzen, snelle levering. Lage verzendkosten.

Oké

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle en goede kevering

Echt binnen een dag geleverd. Ik heb het product nog niet dagelijks gebruikt enkel tijdens het sporten. Dus afwachten of het iets toevoegd.. Tijdens het sporten merk ik dat ingesmeerd plek meer transpireert.

Al jaren vaste klant

Assortiment is uitstekend, vaak hebben ze artikelen die ik in andere webwinkels niet vind. Bezorging is altijd even snel. In het verleden weleens lastige kwesties gehad, dat ik de bestelling naar mijn dochter wilde sturen maar toch bij mij aan kwam, en dat werd door de klantenservice opgelost door nóg een pakket naar mijn dochter te sturen zodat ze het toch nog op tijd had. Petje af!

Besteld en na enkele dagen al bij me thuis Dwz snelle service Bedankt alvast

Voldoende

De verpakking kan beter. De mijne was wat beschadigd. Ik had 3 potten met calcium tabletten besteld en die waren verpakt in een soort envelop. De verpaaking was beschadigd maar de inhoud gelukkig niet. Je kan dit ssortproducten veel beter in een klein doosje verpakken. Maar verder was de bestelling goed. Werdt snel bezorgd en je werdt goed op de hoogte gehouden.

Vlotte bezorging, goede artikelen!

Voordelig en supersnelle levering!

Voordelige prijzen en supersnelle levering!

Goed en snel

Goede producten en prijs en snelle levering

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met drogist.nl, het vertrouwen was even weg omdat er iets met een pakketje was, maar is inmiddels opgelost.

Beste drogist

Goeie prijzen hele snelle levering

Correcte levering en op tijd.

De produkten zijn goed.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Ik heb het besteld en kreeg het keurig de volgende dag geleverd.

Aanrader!

Ik had alles compleet en snel in huis. Een echte aanrader wat mij betreft. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Top!

Leuke aanbieding voor een goed product

Super snelle levering.

Geen problemen met Drogist.nl

Vlotte levering en prima prijsverhouding

altijd goed en snel geleverd

Goede snelle levering

Goede snelle levering precies wat ik besteld had

Cookweg 14

4462 HE Goes