Gemakkelijk en efficiënt

tevredenn

goede

Snel en prima verzending

TOPPY!!!

Erg tevreden. Vertrouwd adres. Snelle en korrekte levering. Kortom : TOPPY !

Goede site, ik zal altijd bij hem bestellen.

Snelle bezorgservice, de bestelling wordt perfect verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Levering snel en veel producten

Prima levering

In het weekend besteld en maandag geleverd

Mooie prijs

Snelle levering. aftershave balsem vergulde hand niet tekoop bij standaard drogist in de Hilversum , dus op internet gelukkig .

Ruim assortiment

Op de website van Drogist staan veel artikelen. Je kunt er bijna alles vinden op het gebied van drogisterij artikelen.

Goede prijs voor het product en Snelle verzending.

Goedkoper dan kruidvat.

Snelle levering van bestelde goederen

Snel een nota en de spullen snel thuisbezorgd

100% goede firma

Goede producten en een zeer snelle levering !

Snelle service!

Uitstekende klantenservice en coulance bij een fout van de klant.

Ik maakte een fout in de adressering waardoor DHL het pakketje retourneerde aan de verkoper. Nadat ik het adres had gecorrigeerd werd het pakketje wederom naar mij gestuurd. Kosteloos!

Alles op voorraad en snelle levering voor een hele goede prijs

Alles op voorraad en snelle levering voor een hele goede prijs

Goed gedaan

Netjes

fantastisch

heel snel met levering

Retour kwijt geraakt bij Drogist.nl

Inmiddels heb ik van Drogist.nl een nette e-mail mogen ontvangen waarin wordt aangegeven dat mijn geld binnen 10 dagen wordt teruggestort. Aanleiding was het volgende bericht op Kiyoh "Mijn retour is een maand geleden kwijt geraakt. Uit de Track & Trace blijkt dat het pakket is afgeleverd bij Drogist.nl in Goes. Maar men is het kwijt en ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Hele vreemde gang van zaken en bijzonder teleurstellende bejegening van een trouwe (wellicht binnenkort ex-) klant."

snelle levering, goedkope prijzen, breed gamma

snelle levering, goedkope prijzen, breed gamma

Goede aanbiedingen en aflevering. Helemaal goed.

Goed verzorgt .

Goed verpakt en op tijd geleverd .

Fijn, betrouwbaar

Fijne betrouwbare drogist,snelle levering

Doen wat ze beloven en snel

Bestelling van Listerine geplaatst, prijs was prima, bevestiging en levering binnen de drie dagen

Cookweg 14

4462 HE Goes