Prettig en goed

Top !!

Snel en overzichtelijk besteld en geleverd

Supersnelle levering

Mijn product werd de volgende dag al bezorgd en dat is waanzinnig snel

Bestelling keurig bezorgd, communicatie vlekkeloos

Keurige bezorging van bestelde producten. Zelfs heel snel ( voor mij niet noodzakelijk, arbeidstijden zijn voor mij belangrijker)

Super blij Prima product Super op tijd Zeker voor een herhaling vatbaar Jacops MJ

Was

Was niet goed verpakt Steradend lag los door de doos.

Snel goed en goedkoop

Leuke aanbieding

Slechte verpakking

Alles gewoon los in een doos gesmeten, schandalig!!!

Alles naar wens!

Prima prijs/kwaliteit verhouding, groot assortiment, goede service, snelle verzending!

Groot aanbod ,snelle levering

Drogist.nl is een goede en betrouwbare webshop

Snel en goed

Gemakkelijke website en snelle bezorging

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Goede prijs en snelle levering

Op drogist.nl zijn producten aantrekkelijk geprijsd (beter dan de kortingsacties in andere drogisterijen), het bestelbedrag voor gratis levering is haalbaar en eenmaal besteld heb je je producten snel in huis.

Goede prijs

Snelle levering.( van de 10 keer de volgende dag geleverd

Een prima webwinkel

Mijn bestelling is correct en snel geleverd, zoals steeds het geval.

Ik heb een goede ervaring.

Fijne overzichtelijke website, goede producten, snelle en goede levering, keer op keer.

Echt supersnel,en ook echt veel zorg aan het verzenden.flessen waren extra dicht geplakt. Ik ga hier echt vaker bestellen. Bedankt!

goed geregeld

n.v.t.

Snel geleverd en een leuke prijs.

Elke keer als ik bestel is er aanbieding en meestal de volgende dag in huis. Daar word ik blij van.

Prima geregeld

Goed en snel

Betrouwbaar

Goedkoop en eerlijk

Snelle en goedverpakte levering

Alles wat was besteld werd keutig verpakt en heel snel afgeleverd. Daar zijn we bijzonder blij mee.

Bestelling zeer snel binnen

Snelle levering heel goed