Wachten, wachten!!

Mijn bestelling werd door DHL geleverd. Tussen 12.45 u en 16. .45 u . Dat betekent dus dat je 4 uur zou kunnen moeten wachten. Een tussentijdse up date wordt niet gegeven . Dus wachten, wachten. We leven in 2025 met de modernste communicatiemiddelen. Maar daar heeft DHL nog niet van gehoord. Drogist..nl de klanten daarvan op de hoogte moeten brengen. Kans op lange wachttijden.

Goed en snel

Snelle levering goede prijs en de kwalityd van de spullen die je koopt is het zelfde als Kruidvat maar dan iets goedkoper niet bij alles

Vlug en adequaat geholpen

Mijn probleem werd vlug aangepakt.

Vlotte levering, goed verpakt ☆☆☆

Ik bestel hier een volgende keer weer ☆☆☆

Zeer vlugge levering

Product is zoals verwacht en perfecte levering

Altijd tevreden

Snelle levering zonder problemen:

Goede en snelle service (ook naar België) en lage prijs

Goede en snelle service (ook naar België) en lage prijs

Prijs en service zijn goed

Ik bestel bepaalde producten altijd hier omdat de prijs en snelle verzending goed zijn

Goedkoop en snelle levering

Ik kijk voortaan eerst bij drogist.nl scheelt mij in m'n portemonnee

Snel en goed

Super snel in huis en alles OK.

Correct en netjes op tijd afgeleverd Top

heel goed

goed geregeld

Altijd snel en correct!

Positief. Duidelijke website, alles makkelijk te vinden Snelle levering

Fijne website en veel keuze in producten en snel geleverd

Altijd snel geleverd en grote sor****** voor nette prijs

Snelle levering en aantrekkelijke prijs.

Prijs altijd goedkoper dan in de winkel. Snelle en correcte levering.

Betrouwbaar en groot assortiment.

Ik heb nog nooit leveringsproblemen gehad en alles altijd op tijd ontvangen. Een ruim assortiment met ook de A-merken en op zijn tijd goedkope aanbiedingen. De website is ook overzichtig en werkt goed.

Correcte service, snelle levering.

Mijn bestelling werd correct en vlot verwerkt en snel geleverd.

TOP NICKEL

Facilité pour commandé, rapport qualité-prix super. Livraison rapide. Je recommande.

Tevreden

Leverden mijn bestelling binnen 24 uur. Was blij dat een aanvulling kon plaatsen.

Probleem loos

Primadelux

Ben blij met de producten.

snelle levering, prima producten

Geen opmerkingen

Top prijs l, top service

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.