Geen opmerkingen

Top prijs l, top service

op tijd gekregen

snel en juist

ik heb eerder bij drogist.nl producten gevonden die ik niet op veel plaatsen tegenkom. Op zich helemaal prima. In verband met de verzendkosten heb ik wat meer genomen dan direct nodig. De geleverde producten hebben helaas een niet ver weg liggende THT datum.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

De producten zijn goedkoper dan in de winkel en werden snel en netjes geleverd

De bestellingen zo klaar, maar geleverd moet het nog steeds worden.

Het bestellen ging goed. Maar met een lange levering ( donderdag bestellen en dinsdag nog niet in huis ) dat kan niet als je iets dringend nodig hebt.. in mijn geval. Dit zijn leveringen voor genezing of ondersteuning. Dit zou binnen 24 uur geleverd moeten zijn,

Goede artikelen, goede prijzen, snelle en goede levering

Alles gaat goed, eigenlijk zoals je het graag ziet. Assortiment is heel goed, de prijzen van de artikelen zijn zeker concurrerend, en boven een niet te hoog bestellingsbedrag is het verzenden zelfs gratis. PRIMA dus.

Prima.

Alles goed verlopen !

Zowel bestellen als leveren dik in orde !

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Helemaal tevreden

Goede prijs,veel keuze en snel bezorgd.

Alles loopt vlot

Alles snel en goed geleverd.

Tevreden!

Goede producten en vlotte levering! De acties zijn altijd meegenomen!

Goeden service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Snelle levering.

Zeer snelle levering. Dus tevreden. Ook de artikelen die ik gekocht heb waren goedkoper dan elders met 1+1 gratis aktie.

Net geen tien

De bestelling was heel correct afgehandeld. De verzending was iets minder. Er werd vermeld dat het een brief pakket zou zijn. Op vermeld tijdstip, van levering, had ik een andere afspraak. Geen probleem dus, of toch wel, het pakket kon helemaal niet door de brievenbus! Was veel te groot , (÷ 20x20x20 cm). Gelukkig wilde de buren het pakket aannemen en zat er een berichtje in de bus, waar het pakketje afgeleverd was. Alles toch weer op z'n pootjes terecht gekomen.

Mooie aanbieding, snelle en correcte levering. Goed verpakt.

Optijd inleveren en juiste artikelen. Nooit fout gegaan en daarvan vind ik mijn Tevredenheid.

Bedankt voor

Goede kwaliteit ginseng products, pakket veilig gemaakt,,Snell levering, Dank veel voor uw perfect service....

goeie service en prijzen OK .

correcte afhandeling

Producten gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Geweldig!

Alles goed.

goed en voordelig

de site is overzichtelijk en ik kijk eerst alyijd op jullie site of jullie het artikel wat ik zoek hebben.

Super snel in huis

Het was er super snel. Blijft wel raar om medicijnen online te kopen

kan niet anders zeggen dan uitstekend

Keurig netjes verpakt, op tijd wat er gezegd werd. CHAPEAU

Cookweg 14

4462 HE Goes