Prima snelle levering

Wandelend naar je pakket.

Je pakket zelf kunnen ophalen, wandelend 24-7 is top. Minder busjes door je straat zo.

Goede prijs supersnel

Goede prijs supersnel geregeld

Gewoon goed

Algemeen zeer tevreden over drogist.nl. Af en toe een staaltje (monstertje) Van een aanbevolen produkt bijsteken,zou nog een verbetering kunnen zijn. Groeten van linda.

perfect

snelle bezorging

Groot aanbod, scherpe prijzen

Competitieve prijzen, snelle levering. Ik blijf terugkomen.

Altijd fantastisch

Website heel goed, bestellen makkelijk. Altijd meteen verzonden. Altijd de volgende dag ontvangen. Hele goede aanbiedingen. Prijzen zijn zeer asntrekkelijk. Kortom een 10.

Als ik vandaag medicijnen bestel kan ik er van op aan dat ze morgenvroeg bezorgd worden.

Goeie service

Goeie service

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Correct en snelle levering

Correct en snelle levering

Prima verzorgd

Snelle levering en ruime keuze. Hartelijk personeel.

perfecte prijs

duidelijke website en scherpe prijs.

Onvolledige beschrijvingen

Onvolledige beschrijving van Lima Cichorei. Dat spul moet je met een koffiefilter klaarmaken en dat was niet omschreven. Wij lossen dit op in warme melk. Men wilde niet gratis retournemen, want men zei (bijdehand) dat er ook niet stond dat het NIET gefilterd hoefde te worden. Flauw. 1 Kilogram in het vuilnis moeten gooien.

Vlot gehandeld

Volgende dag in huis

heel vlug en goed verpakt

heel vlug en snel geholpen

Prima en snel

Nauwgezet

Eenvoudig om te bestellen, goed verpakt en snel geleverd. Keurig!

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Snelle verzending

Correcte en vlugge levering. Alleen een beetje spijtig dat de doos waar de tube in zat, niet zo goed verpakt was. Door de bezorging was de doos beschadigd. Maar het product is super!

zeer snelle service

snelle service, geen extra verzendkosten, geen 101 vragen