Ik ben echt tevreden en alles verliep zeer vlot. Bedankt

Goede en snelle levering.

Snelle levering en correcte uitvoering

Regelmatig bestel ik bij Drogist.nl en ik ervaar telkens een snelle levering en correcte uitvoering van de bestelling.

Had mijn spullen besteld en alles goed en snel geleverd top.

Super service

Snelle levering en prettig contact nadat ik per ongeluk her verkeerde besteld. Dit werd ontzettend fijn opgelost. Aanrader dese site.

prima gedaan en snel geleverd

betrouwbaar en goedkoop

betrouwbaar en goedkoop

Elke keer weer snel in huis

Beste prijs en snelle verzending, met lage drempel voor gratis verzending. Drogist.nl is mijn favoriete onile drogist.

Voor herhaling vatbaar.

Alles vlot en vlug verlopen. Goedkoop en veel keuze .

top service

positieve ervaringen en snelle bezorging! Zie geen verbeterpunten! Zo doorgaan!

Top bedrijf

Zeer vlot geleverd toppie

Vlot, ga er nog bestellen

Vlotte levering, hier gevonden wat ik al tijdje zocht

Snelle levering, mooie aanbiedingen

Zee snelle service en scherpe prijzen!

snelle levering van het product

Ik ben tevreden

Een vlugge bezorging en altijd de juiste artikelen, ik vind het alleen jammer dat er geen proefjes inzitten, bijvoorbeeld van parfum of van de producten die ik bestel

Gemakkelijk en snel geleverd !

Snel , gemakkelijk tot aan de deur geleverd !

Vlot

Zeer tevreden klant!

Mooie prijzen en super snelle levering. Ik bestel regelmatig en ben zeer tevreden.

Snelle service en correct

Lage prijzen, goed verpakt en snel verzonden en ontvangen dus

Altijd vlugge bestelling

Betrouwbare webshop

Onlangs een paar producten gekocht mooie prijs en snel en correct geleverd zoals beloofd

Sche4pe prijzen snel geleverd Zeer tevreden

Perfectie in behandeling en aflevering bestelling

Alles prima in orde

Cookweg 14