Service

Betrouwbare en snel aflevering

Drogist.nl is geweldig

Ik heb een bestelling gedaan bij drogist.nl De andere dag werd het pakket bezorgd zo snel Ben helemaal tevreden

Snelle bezorging

zeer vlotte bediening

Vlotte bediening. Alles correct verlopen. Goede prijzen. Gratis verzending vanuit Nederland positief!

Goed ontvangen en op tijd

Dankjewel!!!

Vlotte correcte service

Snelle bezorging

Zeer snel en goed

Alles verliep perfect!

Snelle levering, goede service!

Ben heel tevreden over dit bedrijf. Goede service en snelle levering.

ik ben al jaren een tevreden klant, correcte afhandeling van mijn bestellingen

goede service snelle levering

Goede producten voor een goede prijs

Goede producten voor een goede prijs en snelle levering.

De bestelling is vlot afgehandeld

Optijd bezorg.!

Het assortiment geeft mij ruim voldoende inzicht om te bestellen wat ik als 83+ser, die al zo'n 24-jaartje glutenvrij moet eten nog heb.

Envoi très rapide et complet, merci !

Envoi très rapide et complet, merci !

Overzichtelijke website, besteld en heel snel geleverd.

ge***es rares .

Je trouve sur ce site des gé***es de plantes , que je ne trouve pas ailleurs.A des prix tout à fait raisonnable ! oui, je recommande !

Het was beter

Jammer dat als je op zaterdagavond besteld geen mailtje meer krijgt en dat get dinsdags pas bezorgd wordt

Mijn favoriete drogist

Goedemorgen service.

Snel leveren! Heel top!

Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd

Accuraat en betrouwbaar.

Heel goed. Een puntje: ik zou graag iets meer glutenvrije producten zien. En wel basisproducten.

Geweldige score

Snelle en correcte levering.

Prijs en levering goed

Prijs is goed en levering snel.

Goede afhandeling.

Netjes verpakt en snelle levering.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.