Betrouwbaar

Goede a merken korting en snele levering

Heel snel

Veel producten en heel snel in huis

Prima service snel bezorgd top

Makkelijk te bestellen voor heel goede prijzen.snelle levering heel tevreden

Gebruiksgemak

Zeer goede prijzen te vinden (niet altijd, goed snuffelen is verstandig), bijna altijd gratis verzending (boven €20) en zeer snelle thuis bezorging. Ik kijk altijd als eerste op jullie site en meestal word ik daar wederom een blije klant. Alleen......jullie bombarderen me te vaak met reclame email, wat minder mag best. /

Voordelige artikelen

Voordelige artikelen die soms niet meer in de winkel te krijgen zijn. Alleen heel vervelend om te beloven dat het de dag erna bezorgd wordt met de datum erbij en vervolgens niet waar kunnen maken. Vind het echt niet erg ,wanneer het artikel later komt, maar ga niet iets beloven wat je niet waar kunt maken, dat geeft alleen maar irritatie !!!

Veel keuze, goede prijzen.

Veel keuze, goede prijzen.

Vaste keuze, snelheid

Meteen de volgende dag de bestelling in huis!

Zie boven.

Good prices and amazing cervice

Couldn't be happier with this purchase. The prices are really good and the delivery fast and not post nl :))) There are many quality items for a good price, will buy again for sure

Mooie aanbiedingen en super snelle en nette levering

Deze site heeft hele aantrekkelijke aanbiedingen. De levering was super snel en heel netjes. Zeer tevreden en ga hier zeker nog weer bestellen.

Snel bezorgd

Super snel bezorgd! ‘s avonds bestelling geplaatst en de volgende dag bezorgd wauw! Bedankt!!!

Correct

Goede producten. Correcte levering.

Ik had zonnecrème van Nivea besteld 3 verschillende er was er 1 niet in het Nederlands en in een oude verpakking ( Nivea zonnecrème is ondertussen al een aantal jaar van verpakking veranderd) dus voel ik me een beetje bedot en hoop dat die nog voldoende bescherming biedt De levering was goed verpakt en snel verzonden

Altijd snel!

Krijg mijn bestelling altijd snel en goed verpakt!

Snel bezorgd en goede prijs

Snel en netjes verpakt en voor een goede prijs! Blij mee :)

Snelle bezorging

Goede ervaringen bij deze online drogist Heel tevreden

Snel bezorgd, hele scherpe prijzen

Goede ervaring gehad

Super snelle service

geweldig

goed snel

Tevreden

Snelle levering, goede en nette verpakking

Alles is prima

Het is altijd prima verzorgd

Goede website.

Jullie hebben vaak aanbiedingen en snelle bezorging. ook fijn dat je het pakket kunt afhalen.

Altijd goed geholpen

Alles Oke

Alles klopt gewoon

Website en prijzen zijn duidelijk, grote keuze aan producten, levering snel en correct.

Tevreden over producten en levering. Enkel 1 potje van het merk 'now' heeft een slecht afsluitbaar clipdopje.

Cookweg 14

4462 HE Goes