Goede prijs en snel verzonden!

Een prima prijs voor een goed product. De bestelling was ook snel verzonden. Jammer alleen dat de verzending in handen was van DHL. Die maken er namelijk een sport van om jouw pakketje zover mogelijk van jouw opgegeven adres te bezorgen. 'Sorry voor het ongemak".

Groot assortiment, snelle levering!

Groot assortiment, snelle levering

Snelle actie. Goede prijs

Snelle actie. Goede prijs.

Zeer snel en correct

Had het snel binnen en goed ontvangen

Geleverd zoals gevraagd

Goede producten, lage prijs en snelle levering.

Product vrijdag besteld en zaterdag werd het al geleverd. De prijs was ook heel interessant.

Goede prijzen met een snelle levering

Bij Drogist heb ik goede prijzen gevonden en een snelle levering, wat een plus punt is voor een internet winkel

Goed en snel in huis

Snelle verwerking van de order

Bezorgt snel en in keurige kleine verpakking.

Zie boven.

Prima prijs en snelle klantenservice

De leverancier was niet voorzichtig omgegaan met het eerste pakketje. Dit was snel opgepakt door de klantenservice. Dankjewel!

Top leverancier

Snelle levering en een goede verpakking .

ZEER snelle levering tegen concurrerende prijzen

Laat op de avond besteld (22:45!) Bestelling werd toch nog afgehandeld, en de volgende middag afgeleverd! Indrukwekkend!

Bestellen was makkelijk het product voldeed aan de eisen en de levering was ook snel

Snel geleverd.

Vaak aanbiedingen en snelle levering.

Uitstekende service

Goede service ook na terug zenden van artikel.

Niet stevig verpakt en er waren 3 flessen gebarsten

De verpakking was kapot voor het geleverd werd ook al stond er breekbaar op en er waren 3 flessen gebarsten dus in plaats van een karton doos ze in een stevige verpakking en vulling steken zodat ze niet barsten de flessen.

Als prettig ervaren.

Snelle en correcte levering.

Fantastich

Ik heb mijn bestelling heel vlug en je krijgt grote korting, wat voor een gepensioneerd persoon heel belangrijk isb

Schneller Versand. Danke!

Schneller Versand. Danke!

TOP

bestelling geplaatst en de volgende dag bezorgd. Goede website en service. Top!

Zeer tevreden!

Artikelen worden op tijd bezorgd, netjes verpakt. De service van achteraf betalen is een extra pluspunt! Ruim aanbod van producten is top!

Communicatie en afhandeling positief

Nadat mijn bestelling helaas niet ontvangen was, is het naar tevredenheid opgelost doordat mij een nazending of terugbetal ing geboden werd. Zeer correcte snelle communicatie.

Goede prijzen, snelle levering

Al meerdere keren hier gekocht

Prijs kwaliteit mits aanbieding super

Deal snel gemaakt ivm aanbieding goeie korting! Verzending ook goed gegaan duidelijke info. Contact klantenservice kan sneller

Meestal perfect, dit keer een kleine misstap

Meestal verloopt alles perfect – bestellingen worden razendsnel verwerkt en de levering is volgens het principe “voor 23:00 besteld, morgen in huis”. Helaas kwam de bestelling dit keer pas na drie dagen aan. Hopelijk was dit een eenmalige situatie, want ik waardeer deze winkel normaal gesproken erg om de kwaliteit van de service en de stipte levering.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.