goede snelle bezorging

de produchten waren niet duur en goed bezorgt mooie dat u de condiccer in u arresement had zeer goed spul

Meestal goedkoper en snel geleverd

tot nu toe heel goed en het scheelt mij echt veel geld

xxx

De gevraagde producten zijn correct geleverd. Dit keer had ik gevraagd of het mogelijk was te leveren op mijn thuisadres omwille van omstandigheden.. Na je email heb ik daarstraks toch mijn pakje kunnen gaan opnemen in het afhaalpunt.

Snel geleverd. Kwalitatieve producten.

Prima, vlotte bezorging

Pakket geleverd 1 fles shampoo open gegaan, dit is heel netjes verholpen en snel. Verder altijd alles netjes geleverd .

Waardeloze bezorging

Waardeloze reactie op klacht over waardeloze bezorging

Te kleine inhoud

De inhoud van de verpakkingen is in korte tijd wel 3 tot 4 maal kleiner geworden (niet alleen bij Drogist.nl) het doorvoeren van een ander emailadres geeft teveel problemen

Optijd geleverd

Goede prijs.

snel en goed

paar jaar geleden ontdekt met zoeken naar speciaal produkten kom er graag weer terug

Zie hier oner

Alles keurig op tijd geleverd en zeer bB

Duidelijke website, leuke aanbiedingen en volgens mij de snelste webshop van Nederland qua levering!

Snelle levering en goede service en prijzen

Snel geleverd en keurig netjes ontvangen.

Goede sevice

Correct en snel ontvangen

Leuke aanbiedingen, snelle verzending .Top

Prima ervaring

Super snelle levering

Goede websitebezoek en snelle levering.

Probleemloos

Zoals mijn titel omschrijft is de bestelling en de bezorging probleemloos verlopen. Een groot pluspunt is dat jullie in Nl quasi de enige leverancier zijn - aan deze positieve prijzen - van deze producten ,zelfs de Diabetes liga in B levert deze niet meer. Dus hoera voor jullie en bedankt

Alles prima geregeld én met korting!

Ben zeer tevreden!

Betaalbare producten en snelle levering

Uitstekend!

Een paar keer iets besteld bij Drogist.nl en alle keren uitstekend!!

Goede producten snelle levering

Goede producten snelle levering En leuke aanbiedingen

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.