Goed product en snel geleverd

Het bestellen was gemakkelijk en ook de afhandeling ging prima. Mijn compliment.

Kan niet beter.

Besteld, volgende dag bezorgd, uitstekend verpakt, kan niet beter.

geweldig

Tot nu toe heb ik de producten goed ontvangen. Ik ben blij met de snelle service en goede keuzemogelijkheden. Heel af en toe is een product er niet, dat is het enige wat ik bedenk.

Bestelwijze was makkelijk en overzichtelijk prijzen van medicijnen zijn erg laag tegenover andere drogisterijen. KLASSE

Super vlug

Zeer vlugge en correcte levering , na 1 dag al geleverd !! een echte aanrader voor als ge iets dringend nodig hebt

Snelle levering en goede verpakking.

Makkelijk

Geode produkten voor een goede prijs snelle delivery

De service is uitstekend.

Altijd op tijd bezorgd!

Snel besteld en snel bezorgd

Bestelde producten goed verpakt en snel ontvangen

perfecte service

binnen 1 dag binnen keurig geinformeerd van allle tussenliggende stappen. goede prijs.

snel

ze zijn snel om te bezorgen maar laatste keer een beetje laat bezorg om 20:30 ik vond te laat voor vrouw en kind thuis blijven.

Snel geleverd.

Toppie

Alles netjes bezorgd zoals het hoort , waarvoor mijn dank!

S'avonds besteld volgende dag geleverd wat een service prima

ZEER GOED

SNELLE LEVERING

Betrouwbare onlinedrogist

Zeer snelle en zorgvuldige afhandeling van bestellingen en snel in huis. Goede voorlichting op de website bij de producten en aangename aanbiedingen. Eigenlijk kom ik steeds weer uit op deze drogist

Vollte levering, goede prijzen !

Vlotte levering en gunstige prijzen !

Snelle bezorging

Drie producten aanwezig, snelle bezorging

een welkome aanvulling op de grote drogisterijen (ETOS, Kruidvat enz.)

- een breed aanbod van gangbare drogisterijspullen. - stipte bezorging (meestal binnen één dag) in een stevige verpakking. - de bestedingsdrempel van EUR 20,00 voor franco levering is klant- vriendelijk te noemen. - de prijzen van A-merken zijn soms een stuk lager dan bij andere drogisterijen.

Geheel tevreden !

Mijn bestelling is supersnel en naar mijn volle tevredenheid afgehandeld en bezorgd. Bedankt !

We hadden veel eerder van Drogist.nl gebruik moeten maken!

Scherpe prijzen, een uitgebreid assortimenten zeer snelle en duidelijke service waardoor de goederen binnen 24 uur geleverd worden. Chapeau !

Altijd netjes en zorgvuldig ingepakt en bezorgd , mocht er iets mis gaan, geven jullie meteen respons , ga zo door!!

Vlotte service en prettige prijs

Goed geprijsd en vlotte levering.

2 keer

Heel goed product ,de levering is vlug .Gooie prys .

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.