Prima verzorgd

De bestelling was goed verpakt en de inhoud zoals ik besteld had. Ook werd het pakket de volgende dag al bezorgd.

Precies wat ik nodig had en dat voor een goede prijs.

Alles keurig ontvangen, goede kwaliteit en gisteren besteld: vandaag geleverd. Heel blij mee

goed verpakt en snel in huis

Fijne zaak. Uitstekend voor grootverpakkingen inkoop!

Snelle en effectieve bezorging

prima levering van de door mij bestelde artikelen

zie vorige regel...

Goede en snelle services

Ik had de bestelling veel sneller dan verwacht. Keurig verpakt. De prijzen van de artikelen zijn echt goed. Vaak goedkoper dan in de winkel

Topper

Alles dik in orde,top

Snel en goed

Gemakkelijk op te zoeken en te bestellen.

Zeer tevreden over deze webwinkel

Ik heb al veel bestellingen gedaan bij deze webwinkel en mijn ervaring is snelle levering goede prijs zeer goed verpakt. Zeer tevreden zeker een aanrader voor andere nieuwe klanten. Hub Mulleneers

Wat je bestelt heb je de volgende dag

Prima kwaliteit

Goede spullen

Altijd leuke aanbiedingen

Erg tevreden

Erg tevreden. Snelle levering. Groot assortiment.

Heel tevreden

Snelle aflevering

Snel en makkelijk bestellen. Duidelijke track&trace. Goede prijs/kwaliteit. Netjes verpakt.

Snel en betrouwbaar

Website heeft veel keuze en het bestellen is eenvoudig. Mooi product gekocht voor een scherpe prijs

stipt

Stipt

Geen woorden ,maar daden!

Leuke prijsjes,snelle bezorging,dus supertop!

Betrouwbaar.

Betrouwbaar

Snel en goedkoper dan ergens anders

Was aan mooie korting dat ik producten kon kopen,snelle levering,zelfs naar België

Mijn 1e keuze voor online drogisterijen.

Ruime keuze, mooie prijzen, snelle bezorging en heel belangrijk: aankopen worden al vanaf €20 gratis bezorgd.

Dik tevreden.

Goede prijs en snelle levering.

De volgende dag al in huis Dat is top

Prima, snel

Topservice

Super snel geleverd, veruit de goedkoopste. Hier zal ik voortaan bestellen.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.