Bestelling was er super snel.

Bestelling was er snel. Netjes verpakt en op aangegeven tijdstip.

Goede prijs, snel geleverd

De wenkbrauwverf is goedkoop en werd snel geleverd.

Gewoon goed!

Duidelijke site met leuke aanbiedingen en snelle levering

Geweldige service

Ik heb gebeld met een klacht, dit was met 1 telefoongesprek opgelost, binnen een week het geld terug, van een fles die kapot was in de doos, geweldig opgelost.

Uitstekende service

Uitstekende en snelle service

Ik heb pakketje niet ontvangen

Helaas de pakketdienst heeft mijn pakket op verkeerde address bezorgd.

Vlotte service Super voordelig

Goede en snelle aflevering

Veel keuze. Prima producten. Hele snelle levering

makkelijk en snelle bezorging

Ben niet zo mobiel meer, dus erg gemakkelijk..

Snel en correct

Prettig

Prijzen prima maar buitenlands product.

De prijs was prima, zelfs goedkoper dan in de winkel. Maar dat kwam blijkbaar omdat het een buitenlandse tube was. Wel met Nederlandse beschrijving erbij. En een grote sticker op de tube en dat vind ik dus heel erg storend. Tube is straks niet op te rollen en de sticker is er ook moeilijk af te halen. Blijft veel lijmrest over. Ook kan ik nu niet zien of deze dezelfde formule heeft als de Nederlandse. Ik had dit vooraf graag duidelijker gezien dan had ik een andere keuze gemaakt.

zeer goed

Bestelling netjes en op tijd geleverd TOP !

Niet duur en doen wat ze zeggen

Snelle betrouwbare service

Gemakkelijke website, super snel geleverd. Doe zo verder! Ik ben super fan!

snelle bezorging

Je krijgt je bestelling netjes en op tijd bezorg

Ok

Snelle service en keurige prijzen, Top

Vlot en snel ,doen wat ze beloven,

makkelijk bestellen, vlotte levering

er is altijd voldoende voorraad, makkelijk bestellen en vlotte levering

Goedkoop en snelle levering!

Tot nu toe zeer goede ervaringen.

Top prijsjes!!

Wat een verschil in prijzen bij menig artikel! Dat is leuk kopen!!!

snel geleverd

snel geleverd

Ik heel tevreden over de producten en de prijs en de levering heel snel ontvangen

Artikel van goede kwaliteit

Artikel (Kousenvoetjes) van goede kwaliteit en een snelle goed verpakte levering. 10 paar besteld ontving er 11, dank u wel voor de service.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.