Prima, snel

Topservice

Super snel geleverd, veruit de goedkoopste. Hier zal ik voortaan bestellen.

SNELLE LEVERING VAN DE JUISTE PRODUCTEN

Snelle levering van de juiste producten

prima service

producten zijn zeer goed en de levering snel

altijd op tijd

Producten - O.K LEVEREING - lange wacht

Alles cf de bestelling

Alles cf de bestelling

Perfecte service

Snel betrouwbaar zelfs naar het buitenland.

Veel op voorraad en een enorme keuze

Mijn producten waren snel geleverd, prettig geprijsd en alles wat ik zocht was op voorraad. Jullie hebben een ruim assortiment en dat maakt winkelen prettig op jullie site.

Levert conform bestelling; makkelijke en duidelijke website; levering uitstekend te volgen en altijd cf de opgegeven tijden. Kortom: Uitstekend

Snel geleverd en goede producten

Snel geleverd en fijn dat ik het hier nog kan bestellen in de winkel niet meerverkrijgbaar.

Nice but with one problem

UPDATE: the company immediately contacted me after my comment and offered to change the product, which I really appreciated. I was happy with the fact that my package came on time. However, I ordered vitamins that have 100 capsules, so if I take one everyday they will last me for 3,5 months, but the vitamins expiration day is on 3 months! I have bought these capsules again from a different provider in the past and their expiration day was after two years which of course gives you more flexibility if you forget to take them one day. I think especially for an expensive product as these vitamins are they should not arrive to the buyer with such a short expiration date.

Helemaal goed.

Bestelling gedaan bij Drogist. Makkelijk alles op te zoeken en te bestellen. Snel in huis.

Niets gekregen

Nog niets gekregen. Ik heb contact genomen met het bedrijf maar geen antwoord.

Betrouwbaar en voordelig!

Enige min punt was weinig beschrijving bij sommige artikelen, maar de prijs en de kwaliteit waren goed! Uitstekend.

Goede producten en snelle levering

Goede producten voor een redelijke prijs

Veel artikelen te bestellen, mooie aanbiedingen, snelle levering.

Mooie aanbiedingen, veel keus, snelle levering. En duidelijke site.

Mijn bestelling was keurig op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Toppie !

Reeds vele keren besteld bij Drogist.nl en altijd goede ervaring, kan niks negatiefs verzinnen.

Zeer slecht

Ik bestelde een pakket en vulde het gevraagde adres in. Ze zeiden dat we het adres niet herkenden. Ik heb het adres gewijzigd bij het DHL ontvangstcentrum in Heemstede. Het antwoord was: stuur het pakket niet! Hoewel de titel wel klopt! De waarheid is dat ik deze ervaring nooit meer zal herhalen, nadat ik het betaalde geld heb ontvangen. Mijn ervaring met jou is heel slecht.

Niet 'morgen in huis'

Late verzending, en pas 2 dagen later in huis, ik vroeg de dag erna om het verzenden om toch nog te annuleren, aangezien het echt dringend was, maar dit was niet meer mogelijk. Ik bestel hier nooit meer.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.