Snelle levering en product als verwacht

Gemakkelijk om te bestellen, kreeg het product zoals het aangegeven stond op de website en het product voldeed perfect aan wat ik er van verwachte

Geen probleem met levering en goed verpakt

Bestelling keurig geleverd.

Snelle, correcte levering

Bestelling wordt snel en goed afgehandeld

Prima op tijd

Besteld en vlug gekregen

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prima service, want ik was vergeten om de korting bij een bestelling te verrekenen, maar na een mailtje werd de korting alsnog terug gestort, ondanks dat de rekening al betaald was.

Goede servive

Goede prijs kwaliteit verhouding

goed maar nog niet goedgenoeg

bezorging kan sneller, laatste tijd gemiddeld 3 dagen. voorheen, vandaag besteld morgen in huis.!!!! toen kon het wel.

Fijne online drogist, goed arsortement. Goedkoop en snelle afhandeling, snel in huis.

goed gemakkelijk en snel in huis ,prijzen zijn ook oke!

Prima ervaring!

Goed verzorgd, snelle bezorging!

Belgische klant met goede jarenlange ervaringen

Steeds correcte ervaring

Ruime en betaalbare keuzes

Heel makkelijk om bij jullie te shoppen, breed assortiment, redelijk snelle levering en scherpe prijzen.

geweldig

alles oke

Goedkoop

Duurde iets langer met bezorgen maar dat maakt de prijs weer goed, het was goedkoop door de reclame maar dan echt goedkoop top

De producten zyn al open geweest

Ik heb oa 2 potten aloë vera gekocht (2 omdat ik dit niet makkelijk vond en dan heb ik voorraad). De doos was ok. Maar de deksels zaten niet vast en de folie erronder was ook al open. Nu heb ik dus 2 potten v dat product reeds geopend en we hebben zelf nog 1. Dit was niet de bedoeling en dus ga ik dit ook niet meer bestellen(ondanks dat je deze prod uit spanje niet overal vindt)

Formidabel

Perfecte levering en zoals vermeld op de site binnen de 3 dagen

Netjes geleverd op de vooraf gemelde datum

Bij de bestelling wordt aangegeven wanneer er geleverd wordt , dit duurt iets langer dan de meeste online winkels . Keurig verpakt werden de producten op de beloofde datum geleverd. Bedankt !

Prima.

Prima producten en levering.

vvvxcvv

c cxccvz

Gaat bij bestellen en leveren eigenlijk altijd goed.

Laatste bestelling via DHL was wat onduidelijk over waar m'n pakket was. Communicatie na bestellingen vanuit jullie was prima!

Geweldig !!

Geweldige ervaring. Bestelling en betaling verliepen goed. Enkel minpunt is de bezorgdienst bezorgde het pakketje niet de volgende dag maar 3 dagen later. Zal toch beter zijn als jullie op de website vermelden dat bestelling niet de volgende dag bezorgd wordt maar bv binnen 5 werkdagen. Post.nl neemt het niet zo nou met de levertijden. Eigenlijk een waardeloze bezorgdienst als je het mij vraagt. Mvg Marcel van Empel.

Steeds tevreden

Goedkoop en snel geleverd