goede producten snelle levering

koop regelmatig iets bij Drogist.Nl, in deze tijd goed bedrijf.

heel tevreden

Heel tevreden

Goede prijzen en levering. Voor herhaling vatbaar.

Goede producten, snelle levering

Dik tevreden

levering

goede snelle levering

makkelijk

snel en makkelijk

Uitstekende service

Mijn pakket werd door DHL niet bij mij bezorgd maar direct retour gezonden om onbekende redenen. De klantenservice heeft vervolgens zonder extra kosten een nieuw pakket gemaakt en dit is gelukkig wel goed bezorgd.

Snelle en keurig geleverd

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging

Ik beveel dit bedrijf aan.

Uitstekend snelle levering voor goedkope spullen.

Was voor een aantal producten mooie aanbiedingen. De levering ging erg snel. Bedankt!

Snelle levering en goede prijs

Ik Ben heel tevreden van jullie service

Ik vind jullie service en bediening en produkten heel goed

Prima.

Bestelling ovlgens verwachting afgehandeld

Goed geleverd

Goede service en interessante prijzen.

Goede service en interessante prijzen.

snelle service volgende dag al in huis

k had er een beetje achterdocht tegenover

maar totaal onterecht, kwaliteit badborstel , voor een prikkie, en correct en goed verpakt bezorgt ! dank je wel !

Teleurstellend

Het doosje Gaba pillen was al open en de pillen waren/zijn vochtig, rest was wel goed.

Correct en vlot geleverd

Een vlotte afwerking van de bestelling en levering tegen een zeer nette prijs. Top bedrijf!

Te late levering

Geen communicatie. Te late levering.

Nomaal snelle levering

Helaas ang erop moeten wachten. Normaal is er altijd een snelle levering. Kwam nu dus helaas (te) laat aan. Jammer.

Snel en compleet

Snelle levering, goed verpakt en goede communicatie

Goede producten, voordelig en snel geleverd

Goede producten, voordelig en snel geleverd

altijd op tijd met het verzenden van mijn bestelling

Zoals ik al zei Drogist.n.l chapeau.

Zeer klantvriendelijk!

In de namiddag besteld, volgende dag geleverd.....super.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.