Goede en goedkope producten, ten opzichte van andere drogisten. Geweldig gewoon.

Snel en in orde

Prima en snel

Snel geleverd en netjes verpakt

prima service

Snel en betrouwbaar

Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Ik ben heel tevreden over de goede service van Drogist.nl.

Vlotte afhandeling

Ik ben zeer tevreden

Super tevereden

Tevereden en blij..

Snel

Goedkope en zeer snelle levering

Snelle levering en geen bezorgkosten boven de 20 euro vind ik heel fijn

Goed maar niet perfect

Er was 1 product niet op voorraad terwijl dit bij bestellen niet zo was, kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar geen communicatie, je verwacht het pakketje nl wel de volgende dag als dit word aangegeven. Vervolgens komt het bestelde en de nalevering bij je thuis.

Netjes verpakt en snelle levering:)

Hallo leuke aanbiedingen, ook fijn snel bezorgd.

prima besteld en geleverd

Alleen op de website kom je niet verder als er niet aangegeven word dat je de geboorte datum niet in moet vullen daarbij liep ik vast na een gesprek met een medewerker die vertelde dit ging het goed.

Altijd tevreden'

Ik heb al meer bij jullie besteld en het was altijd goed ,en heel vlot geleverd top

Scherpe prijs, uitstekende service

Alles liep soepel,

Alles liep soepel.

Gemakkelijk producten vinden op site en snelle levering

Groooots

Helemaal goed ontvangen

Super prijs.

Streng geleverd product aan zeer voordelige prijs.

Eerlijke prijs en snelle levering

Eerlijke prijs en snelle levering.

Zielloos

Op internet gezocht naar nicotinamide riboside (NR). Hierbij kwam het product nicotinamide (NAM) naar voren die drogist.nl verkoopt. Deze verkopen ze in de concentratie 500mg, welke niemand nodig heeft. Mensen zoeken naar NR voor bepaalde effecten die dat biedt, maar NAM in die concentratie geeft JUIST een TEGENSTELLEND effect. Dat zij dit product verkopen dat qua naam er enorm op lijkt, dat niemand dit product zou willen kopen als ze weten wat dit is, en dat dit product naar voren komt als mensen op NR zoeken toont dat dit een enorm vieze verkooptruc is. Geld is erg belangrijk, zo zie je maar

Mijn ervaring

Goed snel en niet te duur.

Correct en snel geleverd

Het product was duidelijk omschreven en snel en correct geleverd. Dank u.

Volledige content

De prijs is competitief en de levering snel!

Cookweg 14

4462 HE Goes