Snelle levering, mooie prijs

Duidelijk en goede prijs

Bestellen is eenvoudig, duidelijk overzicht, goede prijs en niet teveel verzendkosten .. de transporteur is ook belangrijk !

snel en concurrerend

groot assortiment, lage prijzen

Snelle bezorging, bij beschadiging ook snelle adequate oplossing.

'S avonds rond 10 uur besteld en de volgende dag al in huis!

Is goed

Snel geleverd nooit problemen

Levering snel en in goede orde ontvangen

afspraak is afspraak.

duidelijk en correct.

Vlug en met zorg geleverd

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Ik kreeg onmiddellijk feetback over mijn bestelling.

Snelle verwerking en bezorging van bestelling.

ruim assortiment, snelle levering

Snel en nette prijs

Heldere website

Heeeeel goed

Goed product en snel geleverd

Prima online winkel

Was iets niet goed gegaan met de bestelling en dit is snel en correct opgelost

Beschikbaar(van af 20 euro) zonder verzendkosten.

Deze drogist heeft betaalbare artikelen en goede aanbiedingen, dus wie wil dat nu niet.

Supersnel geleverd

Ben blij dat het supersnel geleverd is.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Uitstekend alles goed geregeld ik kan makkelijk m’n artikelen vinden en verder wordt het netjes verzorgd en kan ik het altijd snel ophalen bij m’n service punt niets op aan te merken.

Altijd wat ik zoek aan goede prijs ruime keuze en snelle levering

zo fijn dat al die onderwerpen in 1 bestelling kunnen

De spullen zijn goed, de kleuren kan ik vaak fout kopen, doordat het niet goed zichtbaar is

Snelle service.

Goede omschrijving product en snelle levering. Wordt steeds op de hoogte gehouden.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.