Snel en correct

Duidelijke website

Goed dat er de voorraad vermeld staat. Netjes verpakt. Snelle verzending

Ik bestel vaak spullen hier maar bevalt echt goed! Snelle levering ook! Ga zo door

Super snel geleverd

Snelle en nette levering

erg tevreden, snelle levering

Goed en snel

Altijd alles goed verpakt en op tijd bezorgd.

Levering goed en artikelen redelijk van prijs

Maar, de acties die soms gevoerd worden verdienen geen schoonheidsprijs. Zijn niet duidelijk aangegeven, je ziet het effect pas bij de afrekening. Gratis verzending vandaag !! bij afrekening boven € 20.00 Korting met deze code € 5.- bij afrekening bij bestelling boven € 50.00

Is goed

Gewoon goed, bestelling snel gekregen

Goede service precies zoals u schrijft.

Top drogist

Ben zeer tevreden over de snelle bezorging. Keurig verpakt. Ruim assortiment en een nette prijs.

Zeer tevreden !

Correcte en snelle levering. Goed en netjes verpakt. Zeer tevreden !

Betrouwbare drogist. Véél producten en een goede service!

Enorm snelle service eerlijk en een vlotte regeling dank u wel mvg Dewamme patrick

Ik vind het enorme snelle service en goede producten, toch is er iets als ik in mijn winkel wagentje keek de andere dag was die leeg daar ik bezoek had en niet verder kom doen ,anders beveel ik het iedereen aan doen bestellen bij drogist .nl goedkoop en mooie acties mvg Dewamme patrick

Prima.

Prima.

Bestelling is prima en snel geleverd!

Producten waren redelijk snel te vinden op de site en voldoende op voorraad. Snel geleverd

Prima geregeld.

Van online bestellen op zondag, tot bezorgen door DHL op maandag. Houden zo!

Netjes en snel

Interessante site

De site doet soms aan kortingen wat mooi meegenomen is, correct en vlug geleverd

Goede service zoals ay

Ik ben tevreden.. altijd netjes verpakt en snel geleverd…..bestel hier regelmatig

Snelle en correcte levering.

Goede drogist

Goede drogist, uitgebreid en aantrekkelijk geprijsd assortiment. Zendingen worden goed verpakt en snel geleverd.

bevalt goed en prima

goede en snelle levering

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Mijn ervaringen zijn goed

Alles wordt netjes op tijd bezorgd

Goedkoop en snel geleverd

Cookweg 14