Tevreden

Snel en correct

Snel en goedkoop

Vandaag bestellen, morgen in huis.

Gewoon top service

Produkten Ok - Leveringkosten : neen

Ok met de produkten. Niet tevreden met leveringkosten. Duurder voor belgische klanten, maar alleen gezien wanneer de bestelling compleet was. Had ik het vroeger geweten had ik een of twee zakken meer besteld om gatis levering te hebben. Ik heb de kosten gezien met de betaling.

Altijd snel.

Nog nooit contact op moeten nemen omdat elke bestelling goed aankomt. Ga zo door.

Ik ben tevreden.

Op tijd geleverd voor de deur, fijn.

Snel en gratis bezorging

Perfect!

Goede prijzen, supersnelle levering en alles was netjes verpakt in een klein doosje : perfect!

Super servive

Ik bestel regelmatig , de prijs is goed en de levering heel vlot.

Goed assortiment

Goed assortiment, snelle levering en goede communicatie via de mail. Bestel regelmatig.

Snelle en correcte afhandeling

Topper

Ondermaats

De bestelling geplaatst,wou het onmiddellijk annuleren. Ging niet meer,maar pakket kwam wel dagen later aan

Mooie snelle.levering

Ga zo door

Goede kwaliteit en op afgesproken tijd

Doen wat er wordt beloofd

Goed geleverd

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Ideaal

Mooie prijzen, makkelijk, snelle verzending

Altijd goed en snel

zeer tevreden

prima website, snelle levering en goede producten !

Parfait

Bons produits, livraison rapide et prix intéressants. Je recommande+++

Voordelige drogist

Mijn bestelling snel in huis en zonder verzendkosten en veel goedkoper dan bijvoorbeeld Kruidvat Ik zal zeker nog eens bestellen.

snelle en correkte levering

ik ben tevreden

Van het plaatsen van mijn bestelling tot het afleveren. Ben ik zeer tevreden.

Van het plaatsen van mijn bestelling tot het afleveren. Ben ik zeer tevreden. Het bestelprogramma werkt eenvoudig en logisch. De belofte die Drogist doet maken ze waar. Jan Kees

Good prijzen, de beste mischien.

Snel en goed geleverd

Vitamines besteld en de volgende dag geleverd. Top.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.